DERBY !!! i tylko derby !!! - Strona 3

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 25 paź 2004, 11:29

Milosz_MILANO_SIAMO_NOI pisze:nie ma co ukrywac zlosci - powiem prosto z mostu, mnie drazni to ze druzyna która gra taki piach jak reprezentacja Polski , bez koncepcji gry przewodzi w najlepszej lidze swiata , ale Jude mialo najlatwiejszy start (sieny , livorny itp) przy czym INTER(Acparma , Udinese , PAlermo,Milan,Asroma) tu upatruje szanse na to by wszystko wrócilo do normy :?
smiac mi sie chce z twoich wypowiedzi!! jezeli uważasz ze juve gra taki piach jak reprezentacja to masz chyba klapki na oczach :!: popatrz na statystyki z tego sezonu sere A:
Juventus Turyn 7 6 1 0 15:2 19
Inter Mediolan 7 2 5 0 14:11 11
widzisz róznice?
Juve wiecej strzeliło bramek i najmniej straciło, jakby grali jak reprezentacja Polski to nie mieli by takich wynikow :P
nastepnym razem zastanów sie co piszesz a niepisz głupot :!:

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 25 paź 2004, 11:59

Wiecie co ja bym teog nie porównywała w ten sposób. Zoibaczcie z jakimi pzreciwnikami grał Juventus a z jakimi Inter czy Milan. Co tu duzo ukrywać, Juventus dopeiro czekają ciężkie mecze. Narazie zagrali z niżej notowanymi rywalami. Zobacyzmy jak sobie poradzą w spotkaniu z Romą, Milanem , Interem, Lazio.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”