Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cement » 08 cze 2012, 22:51
Cement
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 08 cze 2012, 22:56
Biały
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 08 cze 2012, 23:01
Ja bym nie ograniczał się do środka pola, Czesi w każdej formacji grali słabo... W środku chociaż Rosicky coś próbował, ale ataku nie mieli, obrona to chyba goniła powietrze a nie piłkę, natomiast Cech, to chyba próbował komary łapać a nie piłki... Ogólnie, bardzo słaby mecz Czechów, spodziewałem się nie co więcej po nich, typowałem tu, że przegrają... Ale nie sądziłem, że zagrają tak słabo... Rosjanie dzisiaj bezlitośnie ich karali, ale Kerzhakov miał dla nich litość...Biały pisze:Tylko kim Ty chcesz wygrać walkę w środku pola? Murawskim? Polańskim? Nie mamy zbyt wielu argumentów w walce z Rosją, jedyną rzeczą jaką możemy zagrozić to gra skrzydłami- boczni obrońcy Rosji grają przeciętnie, ale to samo można powiedzieć o nas.
Kesz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 08 cze 2012, 23:02
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 08 cze 2012, 23:05
sickstick pisze:Zirkov
sickstick pisze:Arshavin
Żirkow, Arszawin, Dżagojew.sickstick pisze:Dzakoev
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 08 cze 2012, 23:42
Sammyy pisze:Żirkow
Nie chcę się czepiać, ale w takiej sytuacji pisalibyśmy Żyrkow, bo tak się jego nazwisko poprawnie czytaSammyy pisze:Nazwiska słowiańskie piszemy po polsku, tak jak słyszymy.
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 08 cze 2012, 23:53
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 08 cze 2012, 23:58
Aker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cement » 09 cze 2012, 0:01
Nie, bilans bramkowy to na MŚ, na Euro mecze bezpośrednie. Dlatego min. Włosi wylecieli w 2004 r. po skandynawskiej ustawce, bo w małej tabelce trzech drużyn byli najgorsi.Aker pisze: Zakładając że zremisujemy z Czechami to wtedy wszyscy mamy po 2 pkt i co wtedy decyduje? Bilans bramkowy, tak? Tak czy inaczej zapowiada się, że mecz z Czechami będzie meczem o wszystko, bo nie chce mi się wierzyć, że Grecy urwą punkty Rosjanom.
Cement
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rzeznik » 09 cze 2012, 0:06
rzeznik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 09 cze 2012, 0:14
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 09 cze 2012, 0:29
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 09 cze 2012, 2:23
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ferdynand » 09 cze 2012, 6:18
Ferdynand

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 09 cze 2012, 8:16
Doktorku nie podniecaj się.Będzie wolnym zawodnikiem od grudnia - ponoć już dogadał się z Milanem.Dr.Football1 pisze:Patrze sobie na mecz Rosjan i coz... Alan Dzagoev. Ten chlopak juz ma umiejetnosci,zeby podbic kazda lige europejska. Mam nadzieje,ze po turnieju jakies Atletico rzuci sie po niego i nie skonczy jak 10 lat temu Dmitry Sychev,ktory mial swiat u swoich stop,a skonczyl dosyc srednio.
ALAN !
MazurXIII
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio