Bawi mnie Twoja teroia, kiedy ostatnio Juventus Turyn grał z Barceloną lub Realem? Natomiast angielskie kluby grają z hiszpańskimi w każdym sezonie po kilka meczy. Na plus wychodzą Hiszpanie, więc wniosek jest prosty, dla Angoli Hiszpanie są bardzo niewygodnym rywalem, dlaczego? Ta statystyka jest bardzo miarodajna, ale Tobie ten fakt nie pasuje i wymyśliłeś sobie jakiś [ch**] przykładBawi mnie jak ktoś pisze o niezaprzeczalnym, obiektywnym fakcie dominacji PD na świecie bo w całej historii spotkań drużyn z tych krajów częściej wygrywali Hiszpanie. Super. Juventus ma dodatni bilans z Barceloną i remisowy z Realem - jak nic zjada obu hiszpańskich gigantów. Taką wartość ma ten argument.
Chyba nie wiesz co się dzieje w PD, w obecnym sezonie walka o europejskie puchary oraz o utrzymanie się w lidze jest dużo ciekawsza niż w Premier League. W Hiszpanii jest większy ścisk w lidze. Walka o mistrzostwa przebiega identycznie.Ja uwielbiam angielską piłkę i oglądam zawsze ze 3 spotkania angielskiej Premiership w weekend. O wiele ciekawsza liga niż Primera Division.
W Anglii cały sezon United i City zajmują 1 i 2 miejsce, w Hiszpanii było ciekawiej, Atletico bardzo długo wyprzedzało Real. Pojawiło sie objawienie ligi w postaci Realu Sociedad, który gra obecnie najładniej w PD, ograli Barcę, skosili Malagę itp, przegrali ostatnio w listopadzie. kiedy ostatnio w Premier League było takie objawienie? Ten sezon jest specyficzny, to w Primera Division dzieje się dużo ciekawszych rzeczy niż w Premier League