Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 14 lis 2017, 22:11
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 14 lis 2017, 22:13
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 14 lis 2017, 22:14
HMK
Carbon

Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 14 lis 2017, 22:38
matt_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 14 lis 2017, 22:39
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 14 lis 2017, 23:14
To, że Brazylia w pełnym składzie wciągnęłaby obecne Niemcy nosem, to moje zdanie. To, że zespołowo są na podobnym, równym poziomie poza zasięgiem rywali, to fakt.Tomusmc pisze:Piszesz, że Brazylia wciągnęła by Niemców nosem po czym wstawiasz ich jako równych rywali w pierwszym szeregu.
Oczywiście, przejście przez cały turniej i pokonanie w finale faworytów w postaci gospodarzy to masa szczęścia. OK.Tomusmc pisze:Następnie w drugim widzę totalnie słabą Argentynę od dłuższego czasu i Portugalię (chyba jedynie za Euro gdzie mieli masę szczęścia jak Grecja w 2004).
Gdyż drużyny z innych kontynentów nie prezentują tak wysokiego poziomu jak ekipy z ww. kontynentów.Tomusmc pisze:Nie uwzględniłeś żadnych drużyn spoza Europy i Ameryki Południowej.
Wskazuje mój podział sił drużyn ze zbliżających się Mistrzostw. Podkreślam, mój, zrobiony według własnych przekonań.Tomusmc pisze:To jedynie Twoja jakaś tam wirtualna tabela, która póki co nic nie wskazuje
Czy ja wiem, czy znowu tak cieniowała? Wpadka z Luksemburgiem nie powinna mieć miejsca, zlekceważyli rywala i myśleli, że sam przeciwnik sobie wbije gole do bramki, to fakt. Ale prócz tego, to przegrali tylko raz w Szwecji i w pierwszej turze spotkań zremisowali bezbramkowo na Białorusi, tuż po EURO. Nie powiedziałbym, by były to przeciętne wyniki mimo wszystko.janop pisze:W eliminacjach często wyglądali przeciętnie plus jest tam IMO zbyt wielu kandydatòw na wielkie gwiazdy co nieknoniecznie musi się przełożyć na zespołową grę.
Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 14 lis 2017, 23:20
HMK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 15 lis 2017, 0:14
matt_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 15 lis 2017, 8:48
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 15 lis 2017, 9:58
matt_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 15 lis 2017, 10:41
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 15 lis 2017, 11:13