EURO 2012: GRUPA C - Hiszpania, Wlochy, Irlandia, Chorwacja - Strona 25

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Re: EURO 2012: GRUPA C - Hiszpania, Wlochy, Irlandia, Chorwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 20 cze 2012, 1:39

Poza tym zdaje się, że Jelavic z Włochami powinien wywalczyć karnego. Ale stało się, jakichś wielkich kontrowersji i tak póki co nie ma na tym turnieju.

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 20 cze 2012, 1:49

Kontrowersji nie ma i niespodzianek tez specjalnie nie ma...oczywiscie poza odpadnieciem Holandii i awansem Grecji w "naszej" grupie. Wielka szkoda zarowno Ukrainy, jak i Chorwacji, bo ktorys z tych zespolow marzyl mi sie na czarnego konia turnieju :(

Awatar użytkownika
rzeznik
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rzeznik » 20 cze 2012, 2:12

Czy nie ma kontrowersji? Hm, sędziowie mają po prostu szczęście, że nie wypaczyli solidnie żadnego wyniku, bo ich poziom naprawdę pozostawia wiele do życzenia. W ogóle śmieszni są ci nasi komentatorzy - widzieli spalonego, ale bramki dla Ukrainy dziś się domagali :badziewie: . W każdym razie potrzebne są zmiany w przepisach i powtórki video się same narzucają.

Bawi mnie też kwestia Irlandii. Wielokrotnie w różnych zapowiedziach i materiałach telewizyjnych słyszałem o wielkim skrzywdzeniu Irlandczyków w eliminacjach do MŚ z Francją. Jakoś o przekręcie w meczu eliminacji do Euro z Armenią tak głośno nie jest -

Awatar użytkownika
gangsteroflove
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gangsteroflove » 20 cze 2012, 5:31

Macie rację,ale spośród wymienionych ekip tylko Brazylia wygrała turniej. :wink:

Zablokowany

Wróć do „Piłka nożna na świecie”