Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rad3k » 19 cze 2007, 18:39
Rad3k
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dembik » 19 cze 2007, 18:45
Dembik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 19 sie 2007, 13:17
Moofasa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 13 kwie 2008, 19:34
Moofasa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 20 kwie 2008, 12:58
Moofasa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 09 maja 2008, 19:28
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: amolinn » 09 maja 2008, 19:57
To co to za kara? Śmiech na sali. Widać tego typu cuda to nie tylko w Polsce.Łukasz_ pisze: Odebranie sześciu punktów liderowi rozgrywek nie wpłynie na układ tabeli piłkarskiej ekstraklasy Portugalii, gdyż FC Porto przed ostatnią kolejką ma 20 pkt przewagi nad drugim zespołem - Sporting Lizbona. "
amolinn

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 09 maja 2008, 20:42
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 02 maja 2010, 23:26
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: VADER » 19 lip 2010, 11:36
VADER

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 20 lip 2010, 7:46
Zaserwowałeś w tym temacie kurczaka Gong-bao we włoskiej restauracji...VADER pisze:Widać,że w Europie po zakończonych MŚ słowo "kryzys finansowy" to zwykła bujda na resorach.Znowu zaczynają się podchody wielu czołowych klubów po piłkarzy za astronomiczne sumy.Wkurza mnie to,iż w wielu krajach ludzie żyją aby straczyło im na skromne życie,a taka Barcelona(nomen omen zadłużona po uszy która musiała pożyczyć ponad 150mln.euro z banku),Real,Man.City,Chelsea...łykają za dużą kasę piłkarzy u uznanej marce.Na szczęście są też kluby które sprzedają i kupują za rozsądną cenę piłkarzy z głową jak Fiorentina,PSV Eindhoven czy też US Palermo.Gdyby tak popatrzeć na polskich piłkarzy to niema zbytnio czym się cieszyć.Nadal jesteśmy traktowani piłkarsko na poziomie 3 ligii europejskiej,choć udało się zwłaszcza Robertowi Lewandowskiemu i Łukaszowi Piszczkowi znaleźć dobrego pracodawcę z Dortmundu,a Boruc ma szanse wrócić do życia w słonecznej Italii w ekipie z Florencji.Mnie co innego raduje.Chodzi mi o Ludovica Obraniaka.Pamiętam kiedy pół Polski dziwiło się skąd ten facet się urwał.A Ludo udowodnił swoją wartość.To prawdziwy facet od czarnej roboty na boisku.Teraz kiedy władze OSC Lille w którym ma jeszcze ważny kontrakt nie widzą dla niego miejsca w składzie(co jest dla mnie totalną głupotą) czas aby nasz piłkarz poszedł tam gdzie ma szanse udowodnić swoją piłkarską wartość.Już o naszego rodaka starały się kluby pokroju Olimpiakosu,PSG,Ol.Marsylia czy też Auxerre.To nie jest anonimowy piłkarz na europesjkim rynku.Czytałem przez ostatni okres czasu anglojęzyczne tłumaczenia różnych gazet w Europie i Obraniak jest łakomym kąskiem do wzięcia za niezbyt duże pieniądze.To że teraz w kolejce po Polaka ustawiły się oba znakomite kluby z Lizbony nie jest dziełem przypadku.Ci z was którzy oglądali w dwóch poprzednich sezonach w Canal+ mecze Lille to wiedzą najlepiej ile dał z siebie Ludovic w każdym z pokazywanych spotkań.Ten chłopak potrzebuje zmiany otoczenia,aby jeszcze bardziej się rozwinąć piłkarsko co da też kadrze narodowej dodatowe profity.
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 04 paź 2010, 19:09
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 04 paź 2010, 19:16
Ze wszystkich klubów ligi portugalskiej najbardziej obstaję za Sportingiem, choć sam nie wiem czemuDr.Football1 pisze:Serce mi sie kraje gdy patrze w strone Jose Alvalade... Sporting czlapie w srodku tabeli,a w dodatku zdazyl juz przegrac Derby da Capital z Benfica 0-2.
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 04 paź 2010, 19:54
Vuk = bogSalas11 pisze:Ze wszystkich klubów ligi portugalskiej najbardziej obstaję za Sportingiem, choć sam nie wiem czemuNie będzie źle. Dziś powinni wygrać z Beira Mar i wskoczyć do pierwszej piątki. Mają cudowne dziecko Chilijskiej piłki - Matiasa Fernandeza i choć w Villarreal się nie sprawdził, wierzę że świat jeszcze o nim usłyszy. Nie zapominajmy również o nieobliczalnym Vukceviciu. No i Liedson, striker co się zowie
Szkoda że odeszli Veloso i Moutinho, bo bez nich środek pomocy kuleje.
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 04 paź 2010, 20:10
Ja tam fanem jego talentu nigdy nie byłem. Już bardziej liczyłbym na Heldera Postigę. Pamiętam go jeszcze jak zaczynał w Porto. Nie jestem pewien, ale swego czasu chyba został okrzyknięty drugim PauletąDr.Football1 pisze:Ciekawe kiedy na miare talentu zacznie w koncu grac Yannick Djalo![]()
Salas11
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio