Reprezentacja USA (zbiorczy) - Strona 4

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 29 maja 2005, 14:52

To byl mecz doroslych reprezentacji. Szkoda ze MU pozbywa sie Richardsona, ale moze po tym mecxzu jeszcze go zostawia. Strzelic w debiucie 2 bramki to nie lada wyczyn.

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 31 maja 2005, 18:41

beckhs pisze:To byl mecz doroslych reprezentacji. Szkoda ze MU pozbywa sie Richardsona, ale moze po tym mecxzu jeszcze go zostawia. Strzelic w debiucie 2 bramki to nie lada wyczyn.
MU pozbywa się Richardsona???? Od kiedy? Coś chyba nie tak bo Kieran wraca na nowy sezon z wypożyczenia do ManU. Moze to właśnie on zastąpi Giggsa na lewej flance?! Mam nadzieję że tak. Napisz beckhs o nie wiem czy się mam martwić o KIerana.

Awatar użytkownika
MLSoccer
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 01 cze 2005, 18:42

Trener kadr USA U-20 Sigi Schmidt podal sklad reprezentacji tego kraju na MS do lat 20,ktore odbeda sie w czerwcu 2005 w Holandii.W skladzie znalezli sie juz dosyc znani pilkarze jak FREDDY ADU z DC United w MLS,ktory 2 czerwca skonczy dopiero 16 lat, DANIEL SZETELA z Columbus Crew w MLS, EDDIE GAVEN z MetroStars w MLS oraz JONATHAN SPECTOR z Manchester United.

16-letni ADU gra w DC United z Waszyngtonu,gdzie pierwszym trenerem jest Polak Piotr Nowak.W poprzednim sezonie wielka nadzieja pilki w USA FREDDY ADU zdobyl z DC United pod wodza Nowaka mistrzostwo ligi MLS.DANIEL SZETELA w czerwcu skonczy 18 lat i od niespelna roku wystepuje w druzynie z Columbus,w ktorej asystentem jest kolejny nasz rodak Robert Warzycha.SZETELA majacy polskie korzenie jest rowniez bardzo zdolnym pilkarzem bacznie obserwowanym przez europejskie wielkie zespoly jak np. Manchester United.

Sklad kadry USA U-20 na MS w tej kategorii wiekowej,ktore w tym miesiacu rozpoczna sie w Holandii:

BRAMKARZE - Quentin Westberg (ESTAC Troyes-Francja), Andrew Kartunen (Stanford University) and Justin Hughes (North Carolina University)

OBRONCY - Greg Dalby (Notre Dame University), Hunter Freeman (Colorado Rapids-MLS), Patrick Ianni (UCLA), Nathan Sturgis (Clemson University), Tim Ward (MetroStars-MLS), Marvell Wynne (UCLA), Jonathan Spector (Manchester Utd-Anglia)

POMOCNICY - Brad Evans (UC-Irvine), Benny Feilhaber (UCLA), Will John (Chicago Fire-MLS), Sacha Kljestan (Seton Hall University), Danny Szetela (Columbus Crew-MLS), Eddie Gaven (MetroStars-MLS)

NAPASTNICY - Freddy Adu (DC United-MLS), Chad Barrett (Chicago Fire-MLS), Sammy Ochoa (Tecos-Meksyk), Jacob Peterson (Indiana University), Lee Nguyen (Dallas Texans)

Awatar użytkownika
MLSoccer
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 28 cze 2005, 15:18

Trener reprezentacji Stanow Zjednoczonych Bruce Arena powolal 23-osobowa kadre na turniej mistrzowski strefy CONCACAF zwany Gold Cup 2005,ktory w dniach 6-24 lipca odbedzie sie w USA.

W obecnej kadrze amerykanskiej znalazlo sie 16 zawodnikow z Major League Soccer oraz tylko siedmiu pilkarzy z klubow europejskich.A oto sklad reprezentacji:

BRAMKARZE - Hahnemann, Marcus Reading FC (England)
Keller, Kasey Borussia Moenchengladbach (Germany)
Reis, Matt New England Revolution (MLS)

OBRONCY - Cherundolo, Steve Hannover 96 (Germany)
Conrad, Jimmy Kansas City Wizards (MLS)
Hejduk, Frankie Columbus Crew (MLS)
Onyewu, Oguchi Standard Liege (Belgium)
Pope, Eddie Salt Lake (MLS)
Sanneh, Tony Chicago Fire (MLS)
Vanney, Greg FC Dallas (MLS)

POMOCNICY - Armas, Chris Chicago Fire (MLS)
Beasley, DaMarcus PSV Eindhoven (Holland)
Davis, Brad San Jose Earthquakes (MLS)
Dempsey, Clint New England Revolution (MLS)
Donovan, Landon Los Angeles Galaxy (MLS)
Mastroeni, Pablo Colorado Rapids (MLS)
O'Brien, John ADO Den Haag (Holland)
Olsen, Ben D.C. United (MLS)
Ralston, Steve New England Revolution (MLS)

NAPASTNICY - Casey, Conor FSV Mainz (Germany)
Johnson, Eddie FC Dallas (MLS)
Noonan, Pat New England Revolution (MLS)
Wolff, Josh Kansas City Wizards (MLS)

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 16 lip 2005, 10:36

Nie wiem czemu on na siłe chce isc do tego Bayeru Leverkusen. Przeceiz tam stracil caly sezon i cala Europa zapomniala o jego talencie. Moze poqinien wybrac jakas inna lige europejska ?? On by mi pasowal do ligi Francuskiej i do AS Monaco :]

POZDRO

Awatar użytkownika
MLSoccer
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 11 sie 2005, 0:12

Mysle,ze chodzi Tobie o Landona Donovana,ale ten pilkarz juz od konca marca jest zawodnikiem amerykanskiego klubu Los Angeles Galaxy.Nie chcial i slusznie grac w Bayerze i liga MLS go kupila,wiec gra w USA z powrotem po paromiesiecznym pobycie w Leverkusen.To dobra decyzja Donovana w Bayerze go jakos nie chcieli i nie bylo sensu marnowac sie wchodzac na koncowki meczow tej druzyny.
RoRo pisze:Nie wiem czemu on na siłe chce isc do tego Bayeru Leverkusen. Przeceiz tam stracil caly sezon i cala Europa zapomniala o jego talencie. Moze poqinien wybrac jakas inna lige europejska ?? On by mi pasowal do ligi Francuskiej i do AS Monaco :]

POZDRO

Awatar użytkownika
MLSoccer
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 11 sie 2005, 0:15

Trener reprezentacji Stanow Zjednoczonych Bruce Arena powolal kadre tego kraju na mecz eliminacji MS 2006 z Trynidadem i Tobago.Spotkanie odbedzie sie 17 sierpnia w Hartford stan Connecticut.

BRAMKARZE (3) - Kevin Hartman (Los Angeles Galaxy), Tim Howard (Manchester United), Kasey Keller (Borussia Moenchengladbach)

OBRONCY (5) - Chris Albright (Los Angeles Galaxy), Gregg Berhalter (Energie Cottbus), Jimmy Conrad (Kansas City Wizards), Oguchi Onyewu (Standard de Liege), Greg Vanney (FC Dallas)

POMOCNICY (8) - Chris Armas (Chicago Fire), DaMarcus Beasley (PSV Eindhoven), Bobby Convey (Reading FC), Eddie Lewis (Leeds United), John O'Brien (ADO Den Haag), Santino Quaranta (D.C. United), Steve Ralston (New England Revolution), Claudio Reyna (Manchester City),

NAPASTNICY (4) - Jeff Cunningham (Colorado Rapids), Landon Donovan (Los Angeles Galaxy), Brian McBride (Fulham FC), Taylor Twellman (New England Revolution)

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 11 sie 2005, 0:16

MLSoccer pisze:Mysle,ze chodzi Tobie o Landona Donovana,ale ten pilkarz juz od konca marca jest zawodnikiem amerykanskiego klubu Los Angeles Galaxy.Nie chcial i slusznie grac w Bayerze i liga MLS go kupila,wiec gra w USA z powrotem po paromiesiecznym pobycie w Leverkusen.To dobra decyzja Donovana w Bayerze go jakos nie chcieli i nie bylo sensu marnowac sie wchodzac na koncowki meczow tej druzyny.
RoRo pisze:Nie wiem czemu on na siłe chce isc do tego Bayeru Leverkusen. Przeceiz tam stracil caly sezon i cala Europa zapomniala o jego talencie. Moze poqinien wybrac jakas inna lige europejska ?? On by mi pasowal do ligi Francuskiej i do AS Monaco :]

POZDRO
Zwłaszcza ze L'Kusen robilo wielki bład nie wystawiajac go bo ten chłopak jest naprawde bardzo dobry i cala przyszlosc przed nim. W MLS od razu sie odnalazl i znow świeci. Mam nadzieje ze jeszcze jakis klub doceni jego walory i da mu szanse zaistniec w Europie :]

POZDRO

Awatar użytkownika
MLSoccer
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 11 sie 2005, 0:40

Masz racje RoRo Bayer popelnil wielki blad nie powolujac Donovana w wieku 20 lat po MS 2002 w Korei gdzie byl w bardzo dobrej dyspozycji i to bylby bardzo wazny zwrot w jego karierze.Zamiast tego Niemcy wypozyczyli go znow na 2 lata do klubu San Jose z MLS.Pozniej nie mogli juz chopaka wypozyczyc kolejny raz tylko wziac do siebie lub sprzedac.MLS nie zamiarzala kupic Donovana od razu bo Niemcy zaspiewali by spore pieniadze za niego,wiec Landon przeszedl do klubu z ktorym w wieku 16 lat podpisal kontrakt do Bayeru.Problem tylko byl ze ten klub nie widzial go za bardzo w skladzie i nie zalezalo im aby pilkarz sie dobrze zaaklimatyzowal w druzynie i dlatego gral koncowki.Jak sam Donovan pozniej wyznal czul sie jak niepotrzebny czlowiek w Bayerze i postanowil odejsc z tej druzyny i nie marnowac czasu.Wtedy MLS go kupila juz za mniejsza cene ok. 2 mln dolarow,bo dla tej ligi Donovan to bardzo dobry produkt pilkarski pod kazdym wzgledem.
Landon Donovan ma 23 lata wiec jest jeszcze mlody i sadze,ze zagra gdzies w jakiejs lidze w Europie.Najlepsza dla niego liga jest chyba angielska a juz na pewno nie niemiecka.

Awatar użytkownika
xeneize
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: xeneize » 11 sie 2005, 7:30

Po raz pierwszy będę mógł podzielić się swoimi uwagami odnośnie meczy eliminacyjnych w strefie CONCACAF, a to dlatego, że planuję obejrzeć dwa spotkania eliminacyjne, pierwsze z udziałem USA, a drugie z udziałem Meksyku (będę miał taką możliwość). O ile pierwszy mecz Amerykanów z Trynidadem nie zapowiada się zbyt ciekawie, bo zdaje się, że będzie to mecz do jednej bramki, to potyczka Meksyku z Kostaryką zapowiada się już całkiem atrakcyjnie. Co prezentują ekipy USA i Meksyku mniej więcej wiem (z akcentem na mniej), jednak już zespoły Trynidadu i Kostaryki są dla mnie kompletną zagadką. MLS czy Kostaryka ma jakiekolwiek szanse na wywiezienie punktów z Meksyku? (oczywiście w praktyce). BTW przed rozpoczęciem tych eliminacji wydawało mi się, że Kostaryka radzić sobie będzie znacznie lepiej, a tu okazało się, że Kostaryka wcale nie taka mocna, a goniący rywale (Gwatemala, Panama i Trynidad) nie takie słabe, oczywiście porównując siły jedynie tych zespołow, bo USA i Meksyku nie biorę przy tych porównaniach w ogóle pod uwagę, jako że dystans dzielący te dwie ekipy od pozostałych drużyn jest znaczny. Ciekawi mnie zwłaszcza jak będzie grała w ostatniej fazie tych eliminacji Panama, która póki co jest ostatnia w grupie, ale jej wyniki w ostatnim Gold Cup mogą sugerować, że nie jest to jednak najgorszy zespół w tej grupie eliminacyjnej (na co wskazuje tabela) i będzie chciał jeszcze ostro powalczyć o przynajmniej czwarte barażowe miejce.

Awatar użytkownika
MLSoccer
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 11 sie 2005, 18:45

Welcome back Xeneize dawno Ciebie tu nie bylo.Ciesze sie,ze napisales.

Na jakiej stacji zamierzasz ogladac te spotkania el. MS w CONCACAF?
Mecz USA z T&T bedzie raczej na 90% do jednej bramki.Jak podaja statystyki T&T nigdy jeszcze nie wygrali meczu eliminacyjnego do MS z USA,wiec tym razem raczej tez tak bedzie,nawet na remis maja bardzo male szanse.Amerykanie powaznie podchodza do kazdego meczu w eliminacjach na patrzac na przeciwnika.Ta runda w CONCACAF rozpocznie rewanze w grupie finalowej i do konca pozostanie jeszcze piec spotkan kazdej druzynie.USA chce wygrac z T&T bo wtedy umocniloby sie w czolowce grupy juz tylko praktycznie krok dzielil by Amerykanow od awansu,bo grupa od 3 do 6 miejsca jest wyrownana,wiec zawsze ktos komus odbierze punkty.Nastepny trudny mecz USA gra w Columbus z Meksykiem dlatego chca za wszelka cene pokonac T&T.

Spotkanie Meksyk-Kostaryka bedzie ciekawym widowiskiem.Obecnie Kostaryka gra troche slabiej.W tej druzynie zmienil sie trener aktualnie zespol prowadzi Brazylijczyk Alexandre Guimares,ten sam ktory byl trenerem tej ekipy na MS w Korei,wiec zna dobre i zle strony reprezentacji i calej pilki kostarykanskiej.Trzeba dodac,ze zespol jest w trakcie przebudowy juz od ok. roku i dlatego wydaje sie ze jest to powod slabszej formy,ale sa szanse na awans Kostaryki z tej grupy spore jak nie z 3 miejsca to nawet z 4 po barazach.Pytasz czy ta druzyna ma praktyczne szanse na punkty w Meksyku.Odpowiedz brzmi TAK.Dodam,ze wlasnie Kostaryka pokonala Meksyk 2:1 w poprzednich el. MS 2002 na Stadio Azteca co bylo spora niespodzianka.Do tej pory Meksyk nigdy nie przegral u siebie w eliminacjach MS w CONCACAF i wlasnie Kostaryka zrobila ten wyjatek.
Teraz mysle,ze kostarykanczycy maja zdecydowanie mniejsze szanse na wywiezienie punktu z Meksyku,bo gospodarze sa w formie a goscie dopiero jej szukaja.

W CONCACAF konkurencja sie powiekszyla i wyrownala,co osobiscie mnie cieszy,Panama i Gwatemala po raz pierwszy w historii awansowaly do grupy finalowej walczacej o MS w tej strefie.To dobrze konkurencja jest wieksza.Jamajka,Honduras czy Kanada odpadly juz wczesniej a sa to ekipy silniejsze od T&T i spokojnie moglyby walczyc w grupie finalowej.Trzeba dodac,ze Trynidad mial szczescie w losowaniu we wczesniejszej fazie trafiajc na Meksyk i dwie slabsze druzyny z Karaibow awansujac do grupy finalowej bo inaczej nie widze mozliwosci na gre tej druzyny w finalowej szostce.

Jest jeszcze 5 spotkan w CONCACF,wiec tabela moze sie troche zmienic glownie od miejsca 3-6 a zespoly maja straszna motywacje po nawet 4 pozycja daje sznse gry w MS.Nadspodziewanie dobrze graja Gwatemala oraz Panama w tym roku i wydaje mi sie ze wlasnie te druzyny maja najwieksze szanse na 4 pozycje w grupie i nawet pozniejsze pokonanie 5 zespolu z Azji.Kostaryka powinna mimo slabszej gry zajac 3 miejsce,chyba ze zagra jeszcze slabiej w rewanzach.Ciekawa sprawa jest z Panama jej miejsce na koncu grupy moze byc mylne a bardzo dobra postawa w Gold Cup pokazala,ze Panama moze byc grozna i bedzie walczyc o 4 pozycje na 100%.Sam bylem zaskoczony postawa tej druzyny w Gold Cup.Wczesniej ogladalem kilka ich spotkan i nie grali dobrze,ale na Gold Cup bylem pod wrazeniem bardzo dobrej gry tej druzyny.Pokonali 2 razy 1:0 i 3:2 Kolumbie,ktora nie byla w najsilniejszym skladzie ale to zawsze doba reprezentacja.To nie przypadek.Sprawdzilem w jakich klubach graja Panamczycy (pierwsza liga rosyjska- 1 zawodnik, brazylijska- 1 zawodnik, kolumbijska- 3 zawodnikow, kilku pilkarzy w Ameryce srodkowej,reszta w Panamie a do tego dochodza bardzo doswiadczeni bracia Valdez).

Pare slow o Gwatemali,to tez duza niepodzianka w ostatnich 2 latach w tej strefie.Graja dobrze i maja realne sznase na 4 pozycje i nawet awans po barazach.W tej kadrze jest paru niezlych zawodnikow Carlos Ruiz jeden z najlepszych snajperow w CONCACAF z FC Dallas z MLS,Guillermo "Pando" Ramiraz z Los Angeles Galaxy,Dwight Pezzarossi napastnik szukajacy aktualnie klubo poza Gwatemala,czy obronca Polonii Warszawa Luis Swisher :D .
To ciekwawy zespol w Gold Cup jakos im nie szlo,ale grali w grupie z Meskykiem,RPA i Jamajka.Sam jestem ciekawy czy Gwatemala zachowa zimna krew,czy spala sie psychicznie jak stana przed szansa gry w MS 2006,ale to niezla druzyna.Uwazam,ze wlasnie Gwatemala ma najwiekszy potencjal pilkarski w Ameryce Srodkowej i z 15 mln populacja pilka w tym kraju i reprezentacja powinny byc coraz lepsze.

Wroce jeszcze do meczu USA-T&T zastanawiam sie czy nie wybrac sie na to spotkanie.Mam obecnie troche czasu i moge poswiecic go na wyjazd na ten mecz,bo pozniej moze dlugo nie byc okazji zobaczyc na zywo druzyny USA.Wiadomo,ze przeciwnik nie rewelacyjny,ale nie ma to wiekszego znaczenia bo kadra USA bedzie z wieloma pilkarzami z Europy jak Claudio Reyna,Brian McBride,Oguchi Onyewu,Tim Howard,DaMarcus Beasley.Spotkanie odbedzie sie w Hartford Connecticut i jak pojade to postaram sie zdac relacje.Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
xeneize
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: xeneize » 12 sie 2005, 7:42

Mecze oglądał będę na niemieckiej stacji Premiere. Sprowadziłem ją sobie z Niemiec, kiedy dowiedziałem się, że będzie transmitować eliminacje do Mś w strefie południowoamerykańskiej. Transmitują też mecze eliminacyjne w innych strefach, w tym CONCACAF (BTW pokazują również rozgrywki ligi NFL, której stałem się fanem). Do tej pory mimo, że były jakieś nieliczne transmisje nie obejrzałem żadnego meczu, gdyż pokrywały się z meczami w Ameryce Płd., a te zawsze były dla mnie priorytetem. Tak się składa, że w najbliższą środę nie ma spotkań w Ameryce Płd więc będę mógł spokojnie skupić swoją uwagę na piłce północnoamerykańskiej. Podobnie zresztą będzie na początku września, gdzie w CONCACAF odbędą się dwie kolejki, a w CONMEBOL jedna i właśnie w tej drugiej kolejce planuję sobie obejrzeć mecz Meksyku z Panamą. W pierwszej transmitowany będzie mecz USA z Meksykiem ale pokrywał się będzie pewnie z jakimś meczem w Ameryce Płd., więc nie wiem czy będę go oglądał. Jeżeli tak to coś tu pewnie naskrobię. Tak czy inaczej w ciągu tych paru tygodni będę miał okazję przyjrzeć się grze aż pięciu drużyn CONCACAF. Do pełnego obrazu brakować będzie mi jedynie meczu z udziałem Gwatemali, ale myślę, że niebawem i to nastąpi. Wydaje mi się, że mecz najbliższej kolejki pomiędzy Gwatemalą i Panamą będzie najważszniejszy dla dalszych losów rozgrywek. Porażka Panamy ograniczy szansę tej drużyny na zajęcie chociażby czwartego miejsca do minimum. Gwatemala natomiast będzie mogła już powoli się skupiać na podglądaniu rywali z Azji, gdyż to ona moim zdaniem zajmie to czwarte barażowe miejsce (ma lepszy układ gier od Panamy i Trynidadu, a Kostaryki mimo wszystko nie przeskoczy). W przypadku innego rozwiązania niż zwycięstwo gospodarzy zapowiada nam się interesująca walka o zajęcie tej czwartej lokaty, do której mógłby się włączyć nawet Trynidad. Przed meczami będę chciał sobie jeszcze sprawdzić w jakich klubach zagranicznych występują reprezentanci tych krajów. O ile mi wiadomo to jacyś piłkarze z Kostaryki i Trynidadu występują na starym kontynencie, co do Gwatemali i Panamy nie jestem pewien.
PS. W przypadku naocznej relacji z meczu USA mile widziana by była jakaś fotka. :wink:

Awatar użytkownika
MLSoccer
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 18 sie 2005, 15:29

Zespol Stanow Zjednoczonych pokonal wczoraj 1:0 (1:0) na stadionie Rentschler Field w East Hartford reprezentacje Trynidadu i Tobago w meczu eliminacji MS 2006 w strefie CONCACAF.

Spotkanie bylo bardzo waznym pojedynkiem dla obu druzyn zwyciestwo USA dawalo im prawie pewny awans do przyszlorocznych MS w Niemczech,a Trynidad i Tobago walczyl chocby o 1 punkt aby wzbogacic swoje skromne konto punktowe w tych eliminacjach.Praktycznie przez cale spotkanie ekipa amerykanska przewazala i byla zdecydowanie lepszym zespolem.Padla tylko jedna bramka juz na poczatku meczu kiedy w 2 minucie Brian McBride wykorzystal dosrodkowanie Bobby Convey i z bliska pokonal bramkarza.

Mimo wielu okazji do zdobycia nastepnej bramki zespol USA nie byl jednak w stanie strzelic nastepnego gola,ale kilka razy bardzo dobrze zagral goalkeeper gosci Kelvin Jack.Mecz byl zacietym widowiskiem a meksykanski sedzia pokazal dwukrotnie czerwone kartki zawodnikom,po jednej dla kazdej druzyny.

Bramka:
USA - McBride 2 min.

USA - 18-Kasey Keller; 4-Chris Albright, 22-Oguchi Onyewu, 3-Gregg Berhalter, 7-Eddie Lewis; 19-Steve Ralston (9-Santino Quaranta, 72), 10-Claudio Reyna (capt.), 5-John O'Brien (14-Chris Armas, 46), 15-Bobby Convey; 21-Landon Donovan, 20-Brian McBride (13-Taylor Twellman, 83)

TRYNIDAD I TOBAGO - 21-Kelvin Jack; 3-Avery John, 4-Marvin Andrews, 2-Atiba Charles (8-Scott Sealy, 46+), 6-Dennis Lawrence; 9-Aurtis Whitley, 16-Silvio Spann, 7-Christopher Birchall, 20-Collin Samuel (5-Brent Sancho, 46+); 19-Dwight Yorke (capt.), 14-Stern John (15-Kenwyne Jones, 55)

Zolte kartki

USA - Bobby Convey
TRI - Dennis Lawrence (czerwona)
USA - Bobby Convey
USA - Bobby Convey (czerwona)

Widzow 25,500

Awatar użytkownika
limansky
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 18 sie 2005, 16:06

Co do fotek to wrzuce kilka w niedziele :)

Awatar użytkownika
MLSoccer
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 18 sie 2005, 16:22

To swietnie dzieki z gory za zdjecia ja z pospiechu nie wzialem wogole camera ale zawsze jakies fotki powinny byc nawet juz na necie osiagalne.Pozdrawiam.
Rotnok pisze:Co do fotek to wrzuce kilka w niedziele :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”