Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 29 maja 2005, 14:52
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 31 maja 2005, 18:41
MU pozbywa się Richardsona???? Od kiedy? Coś chyba nie tak bo Kieran wraca na nowy sezon z wypożyczenia do ManU. Moze to właśnie on zastąpi Giggsa na lewej flance?! Mam nadzieję że tak. Napisz beckhs o nie wiem czy się mam martwić o KIerana.beckhs pisze:To byl mecz doroslych reprezentacji. Szkoda ze MU pozbywa sie Richardsona, ale moze po tym mecxzu jeszcze go zostawia. Strzelic w debiucie 2 bramki to nie lada wyczyn.
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 01 cze 2005, 18:42
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 28 cze 2005, 15:18
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 16 lip 2005, 10:36
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 11 sie 2005, 0:12
RoRo pisze:Nie wiem czemu on na siłe chce isc do tego Bayeru Leverkusen. Przeceiz tam stracil caly sezon i cala Europa zapomniala o jego talencie. Moze poqinien wybrac jakas inna lige europejska ?? On by mi pasowal do ligi Francuskiej i do AS Monaco
POZDRO
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 11 sie 2005, 0:15
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 11 sie 2005, 0:16
Zwłaszcza ze L'Kusen robilo wielki bład nie wystawiajac go bo ten chłopak jest naprawde bardzo dobry i cala przyszlosc przed nim. W MLS od razu sie odnalazl i znow świeci. Mam nadzieje ze jeszcze jakis klub doceni jego walory i da mu szanse zaistniec w EuropieMLSoccer pisze:Mysle,ze chodzi Tobie o Landona Donovana,ale ten pilkarz juz od konca marca jest zawodnikiem amerykanskiego klubu Los Angeles Galaxy.Nie chcial i slusznie grac w Bayerze i liga MLS go kupila,wiec gra w USA z powrotem po paromiesiecznym pobycie w Leverkusen.To dobra decyzja Donovana w Bayerze go jakos nie chcieli i nie bylo sensu marnowac sie wchodzac na koncowki meczow tej druzyny.
RoRo pisze:Nie wiem czemu on na siłe chce isc do tego Bayeru Leverkusen. Przeceiz tam stracil caly sezon i cala Europa zapomniala o jego talencie. Moze poqinien wybrac jakas inna lige europejska ?? On by mi pasowal do ligi Francuskiej i do AS Monaco
POZDRO
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 11 sie 2005, 0:40
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: xeneize » 11 sie 2005, 7:30
xeneize
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 11 sie 2005, 18:45
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: xeneize » 12 sie 2005, 7:42
xeneize
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 18 sie 2005, 15:29
MLSoccer