Chyba nikt nie wrzucał, Anderson Silva też chciał grać w kadrze
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 cze 2013, 16:28
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wiloch » 15 cze 2013, 18:15
Wiloch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil_77 » 15 cze 2013, 18:50
Kamil_77
Post Wyświetl pojedynczy post autor: raf2 » 15 cze 2013, 19:57
raf2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 15 cze 2013, 21:03
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 15 cze 2013, 21:03
szefu91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 16 cze 2013, 4:06
Czasami wystarczy pomyśleć zanim się coś napisze. Jak miał coś osiągnąć czy pokazać skoro ma 21 lat i na żadnej znaczącej imprezie(MŚ) nie był. Żal.janop pisze:Ja mam nadzieję, że Neymar okaże się "gwiazdą" w stylu Denilsona, bo irytujące jest to zamieszanie wokół gościa, który de facto w poważnej piłce niewiele pokazał.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 16 cze 2013, 9:15

Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 16 cze 2013, 9:41
Gall
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 16 cze 2013, 9:56
BarcaQzYN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 16 cze 2013, 13:19
DREWNIANY SRACZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 16 cze 2013, 16:12
Na IO było 19 Brazylijczyków na Copa 23. Messi to reprezentacja Argentyny, Neymar to Brazylia. Oj jak na 21 latka to osiągnięcie zajebiste. Argumentacja zdecydowanie mnie przekonała. Ja mam nadzieję, że twoje marzenia się nie spełnią w każdym bądź razie nie mają podstaw. Bo ten chłopak mimo swojego wieku jest w bardzo dobrym położeniu a w porównaniu do kariery Denilsona osiągnał zdecydowanie więcej w tym w wieku. Choć miło, że kolejny życzy mu takiego upadku. W końcu zazdrość to także ludzka natura.janop pisze:Był na igrzyskach, gdzie miał pociągnąć Brazylię do złota. Nie pociągnął. Był też na Copa America i wiemy jak to się skończyło. Chyba, że uznamy, że jest tylko jedna znacząca impreza na świecie. Jeśli będzie wymiatał w Barcelonie to zamieszanie wokół niego będzie uzasadnione. Na razie nie jest. Jeśli za rok będzie triumfował pierwszy uderzę się w piersi.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 16 cze 2013, 16:15
Biały

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 16 cze 2013, 16:43
Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 16 cze 2013, 16:53
Ty nie wydałeś opinui a raczej zyczyłeś mu upadku bo tak wyglądała kariera Denilsona. Czy to wina Neymara, ze potrafi co potrafi, że media o niego zabiegają?janop pisze:Btw, brakuje tylko żeby za swoją subiektywną opinię został zwyzywanyTo dość zabawne, że jedno zdanie na temat Neymara wywołuje ostrzejsze reakcje niż wczorajsze spotkanie.
Jarzinho
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio