Ikony swoich klubów - Strona 5

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 03 sty 2005, 19:46

to co po prostu poprzedniego posta nabiles ? Bo idąc tym tropem, ze gdybys mial napisac to co chcesz napisac... to nie piszesz tego o czym myslisz, wiec po co cos w ogole piszesz, jezeli nie zawierasz w wypowiedzi wszystkich swoich mysli ?

pozdrawiam

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 03 sty 2005, 19:51

Baqu pisze:to co po prostu poprzedniego posta nabiles ? Bo idąc tym tropem, ze gdybys mial napisac to co chcesz napisac... to nie piszesz tego o czym myslisz, wiec po co cos w ogole piszesz, jezeli nie zawierasz w wypowiedzi wszystkich swoich mysli ?

pozdrawiam

nie, po prostu ja wymienilem tych ktorzy przysli mni od razu na mysl, tych najbardziej znanych tych ktorzy sie najbardziej zasluzyli najbardziej rozpoznawalne ikony

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 03 sty 2005, 19:53

no wlasnie a Ci tutaj :

Ashantos napisał:
Ikony Barcy to:
Rivaldo
Kluivert
Xavi
może Luis Enrique

nie są ani najbardziej znani, ani najbardziej rozpoznawalni.

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 03 sty 2005, 20:00

Baqu pisze:no wlasnie a Ci tutaj :

Ashantos napisał:
Ikony Barcy to:
Rivaldo
Kluivert
Xavi
może Luis Enrique

nie są ani najbardziej znani, ani najbardziej rozpoznawalni.
Rivaldo jednak do tego grona bym zaliczyl :D wiesz niektorzy po prostu interesuja sie ta pilka z ostatnich 10 lat maximum a moze nawet max 5, dlatego pewno nie wiedza ze Stoiczkow byl wielkim pilkarzem Barcy, a jak juz wymieniac takich jak ci wyzej wymienieni to jednak przydalo by sie tych ze starszego pokolenia rownierz

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 03 sty 2005, 20:08

ale to nieprofesjonalne podejscie do wiedzy : ) jak sie już ktos czyms interesuje to przeciez powinien miec caly obraz tej danej wiadomosci.
Co z tego ze wiesz jak dziala silnik, chociaz nie umiesz zmienic kola ?

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 03 sty 2005, 20:11

Ikoną Stomilu był Andrzej Biedrzycki. Poza tym nikt nie zasługuje na to miano spośród piłkarzy, którzy grali w nim od 95 roku :wink:

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 03 sty 2005, 20:12

Baqu pisze:ale to nieprofesjonalne podejscie do wiedzy : ) jak sie już ktos czyms interesuje to przeciez powinien miec caly obraz tej danej wiadomosci.
Co z tego ze wiesz jak dziala silnik, chociaz nie umiesz zmienic kola ?
masz racje
ale to juz nie nasza wina z reszta nie raz juz sie z czyms takim spotkalem tutaj na forum ... 8)

Awatar użytkownika
Ashantos
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ashantos » 03 sty 2005, 20:37

Baqu pisze:
Ashantos pisze:Ikony Barcy to:
:arrow: Rivaldo
:arrow: Kluivert
:arrow: Xavi
:arrow: może Luis Enrique

yyy Ty Barcelonie kibicujesz od 4 lat ?
mowią Ci coś takie nazwiska jak Cruyff / Stoichkov / Romario / Koeman ? to są wielkie postacie i ikony blaugrany
Pewnie że mówią [oprócz tego ostatniego]
W sumie to rzeczywiście kibicuję im od 3-4 lat :)
Czytasz w myślach szatanie jeden :D

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 03 sty 2005, 20:39

nie no bo to widac od jakiego czasu ktos kibicuje danej druzynie po wymienieniu takich graczy. jako dobry fan Barcy mam nadzieje ze poglebisz swoja wiedze i poznasz rowniez historie swojego ulubionego klubu i to za co trzeba nienawidzic Real : )

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 04 sty 2005, 9:50

Baqu pisze:to za co trzeba nienawidzic Real : )
zgadzam sie absolutnie.
jestem przekonany ze fani realu(wyrosnieci jak grzyby po deszcu w ostatnich kilku latach) nie maja nawet pojecia, ze to sie od czegos tam wzielo.
ale to co u fana realu normalka, to dla fana barcy winien byc wstyd.

pozdro

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 04 sty 2005, 15:00

zawdi pisze:
Baqu pisze:to za co trzeba nienawidzic Real : )
zgadzam sie absolutnie.
jestem przekonany ze fani realu(wyrosnieci jak grzyby po deszcu w ostatnich kilku latach) nie maja nawet pojecia, ze to sie od czegos tam wzielo.
ale to co u fana realu normalka, to dla fana barcy winien byc wstyd.

pozdro

fanow Realu zawsze bylo miliony !!!! a powiedz mi czy fanow barcy jakas sie ostatnio wiele nie wylalo !!!??? i niestety musicie nas nienawidzie za to ze jestescie Slabsi !!!

Pozdro 8)

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 04 sty 2005, 20:31

smitu pisze: fanow Realu zawsze bylo miliony !!!! a powiedz mi czy fanow barcy jakas sie ostatnio wiele nie wylalo !!!??? i niestety musicie nas nienawidzie za to ze jestescie Slabsi !!!

Pozdro 8)
zawsze tzn. od ery pereza sie ich tyle zrobilo, wczesniej to byl klub jak kazdy inny a nie jakis "galaktyczny". za to od zawsze, czyli od zawsze nienawidzily ich miliony, zczym sie nie zgodzic nie mozesz, wszak to real jest najbardziej znienawidzonym klubem siwata.

a jezeli chodzi o barce to faktycznie duzo dzieiakow sie w niej zakochalo, mam tylko nadzieje, ze nie beda to fani pokroju waszych kibicow, tylko sie tym zywo zainteresuja i beda cos w tej kwesti wiedziec.

a nie nie nawidzimy was ze jestesmy slabsi, bo oczywiscie nie jestesmy, ale jezeli nie wiesz za co, to znaczy ze zaliczasz sie do grona standardowych kibicow realu, ktorzy nic tak naprawde nie wiedza.

peace

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 04 sty 2005, 21:16

z fanami szczegolnie tymi młodymi, którzy w wiekszosci siedzą na tej stronce jest tak, że jak klub wygrywa to mu kibicuja, a jak przegrywa to sie przestawiaja na klub ktory wygrywa... wiec są kibice i "kibice".

Gość

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 04 sty 2005, 23:03

Okonkami PSG sa :

:arrow: Pauleta
:arrow: Reinaldo
:arrow: Letizi
:arrow: Piere Fan-Fan
:arrow: :roll: Semak :roll: :lol:
:arrow: Karini :roll: :lol: :roll:

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 05 sty 2005, 14:52

zawdi pisze:
smitu pisze: fanow Realu zawsze bylo miliony !!!! a powiedz mi czy fanow barcy jakas sie ostatnio wiele nie wylalo !!!??? i niestety musicie nas nienawidzie za to ze jestescie Slabsi !!!

Pozdro 8)
zawsze tzn. od ery pereza sie ich tyle zrobilo, wczesniej to byl klub jak kazdy inny a nie jakis "galaktyczny". za to od zawsze, czyli od zawsze nienawidzily ich miliony, zczym sie nie zgodzic nie mozesz, wszak to real jest najbardziej znienawidzonym klubem siwata.

a jezeli chodzi o barce to faktycznie duzo dzieiakow sie w niej zakochalo, mam tylko nadzieje, ze nie beda to fani pokroju waszych kibicow, tylko sie tym zywo zainteresuja i beda cos w tej kwesti wiedziec.

a nie nie nawidzimy was ze jestesmy slabsi, bo oczywiscie nie jestesmy, ale jezeli nie wiesz za co, to znaczy ze zaliczasz sie do grona standardowych kibicow realu, ktorzy nic tak naprawde nie wiedza.

peace

gowna prawda wcale nie od ery pereza !!!! i wczesniej do byli krolewscy czyli podobnie do galacticos !!! i Real to nie jest druzyna najbardziej znienawidzona !!! chyba przez takich jak ty fanow Barcy albo takich ktorzy gowno o tym klubie wiedza !! Real to obok ManU najbardziej znany i najbardziej kochany klub na swiecie, nie jestescie slabsi ? hahahahahahahha dobre !!! a to za co nas nienawidzie wiem, tylko czy ty wiesz ? i wierz mi na pewno nie nalerza do standardowych kibicow Realu ktorzy malo co wiedza !!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”