Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 27 lip 2005, 22:22
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 27 lip 2005, 22:40
rebuzz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 27 lip 2005, 22:51
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 27 lip 2005, 22:55
Pisakk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 27 lip 2005, 22:58
pippen
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fala » 27 lip 2005, 22:59
fala
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mikam69 » 27 lip 2005, 23:13
mikam69
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 28 lip 2005, 0:06
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 28 lip 2005, 0:29
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 28 lip 2005, 0:44
MLSoccer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 28 lip 2005, 0:50
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 28 lip 2005, 0:56
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 28 lip 2005, 1:03
piwus pisze:Nie sposób się nie zgodzićz tym co pisze MLSoccer. Dlatego Celtic i Rangersi starają się o przeniesienie do angielskiej Premiership, aby uciec od tej szarzyzny. Pisałem o tym parę stron wczesniej.
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 28 lip 2005, 1:13
Bogi pisze:No dobrze MLS, ale chodzi mi, że to nie są też aż tak zaściankowe kluby.Przeniesienie do Premiership to byłoby bardzo dobre rozwiązanie, ale ... gdzie byś je umieścił ? W 1 lidze ? A czemu ? A czym sobie na to zasłużyły ... w odpowiedniku Polskiej "C" klasy ? Przecież to ujma dla tych klubów...
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 28 lip 2005, 1:37
MLSoccer pisze:Nie Celtic i Rangers beda decydowac gdzie i czy wogole beda grac w lidze angielskiej,ale wlasnie kluby z EPL.To ze te 2 kluby chcialy by grac w lidze angielskiej to wiele nie znaczy.EPL i tak sobie dobrze radzi i bez nich.Pomysl o tym sie mowi od dluzszego czasu i nic takiegio nie mialo miejca.Problem dla mnie jest tylko jeden ze jak C i R odejda to liga szkocka calkiem sie rozleci a i tak te kluby raczej nie beda w scislej czolowce w EPL.Zastanowmy sie co sie wtedy stanie z liga i cala pilka w Szkocji.Po ich ewentualnym odejsciu w Szkocji nastapi totalny rozpad ligi i raczej reprezentacji.Nie ma szkockiej dumy jak najlepsze kluby nie chca grac w ich lidze! To sie nie trzyma kupy i moze trzeba by zweryfikowac dalsze pojecie Szkocji jako odrebnej ligi i zwiazku pilkarskiego? Oto jest pytanie!
Bogi pisze:No dobrze MLS, ale chodzi mi, że to nie są też aż tak zaściankowe kluby.Przeniesienie do Premiership to byłoby bardzo dobre rozwiązanie, ale ... gdzie byś je umieścił ? W 1 lidze ? A czemu ? A czym sobie na to zasłużyły ... w odpowiedniku Polskiej "C" klasy ? Przecież to ujma dla tych klubów...
Uchi_
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio