Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snoop Doggy Dogg » 22 sty 2006, 12:20
Snoop Doggy Dogg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 22 sty 2006, 12:40
Brawo brawo brawosbQ pisze:Opanujcie się trocheEto'o strzelił 3 ładne bramki jakimś cieniasom i brawa mu się należą, ale nie do przesady
A on jeszcze strzela mi sie wydaje że już w tamtym sezonie go zawstydziliśmysbQ pisze:Jeszcze sie zawstydzi chłopak przez te wasze pochwały i w ogóle przestanie strzelać
sbQ pisze:Wróćmy do meczów:
Tunisia - Zambia
South Africa - Guinea
O ile mi wiadomo mecze PNA pokazują na Eurosporcie więc poszukaj tamsbQ pisze:Chyba tutaj gospodarze sobie spokojnie poradząWie ktoś może, czy będą transmitowane te mecze w tv ?
Tobik33

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 22 sty 2006, 13:05
Codziennie hat-tricka sie nie strzela, w Kamerunie ma nieco słabsze zaplecze niż Barcelona więc Eto musiał się więcej starać. Należą mu się brawasbQ pisze:Opanujcie się troche Eto'o strzelił 3 ładne bramki jakimś cieniasom i brawa mu się należą, ale nie do przesady Jeszcze sie zawstydzi chłopak przez te wasze pochwały i w ogóle przestanie strzelać
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: FUDŻIN » 22 sty 2006, 14:48
FUDŻIN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gregoreg18 » 22 sty 2006, 23:21
gregoreg18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 22 sty 2006, 23:32
gregoreg18 pisze:Nigeria-Ghana 16:15 Eurosport
Myślę, że Senegal nie będzie miał większych problemów z ograniem Zimbawe, choć to nie jest już ta sama drużyna z MŚ 2002, która wygrywała z Francją. Mój typ: 1:0gregoreg18 pisze:Senegal-Zimbabwe 19:00 Eurosport
limansky
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 23 sty 2006, 13:50
snake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 sty 2006, 9:40
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 25 sty 2006, 23:23
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 25 sty 2006, 23:46
prawym - jesli mamy być do końca szczerzyroza535 pisze:Samuel Eto’o przedarł się na lewym skrzydle i podał po ziemi do Alberta Meyonga
piękna bramka piętką, coś na wzór Carewa z LM [mecz z Realem] lub Giulyegoroza535 pisze:Rezerwowy napastnik Kamerunu technicznym strzałem zaskoczył Agassę i Kameruńczycy mogli być już pewni końcowego sukcesu.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 25 sty 2006, 23:58
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 25 sty 2006, 23:58
fieldy pisze:prawym - jesli mamy być do końca szczerzy
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 sty 2006, 0:12
cała moja napinka z gomezem poszłaroza535 pisze:A tak przy okazji--> wie ktoś czy stare posty wrócą na swoje miejsce
komentator był pijany - osobiscie polewałemNiggaz pisze:omentator stwierdził, że Drogba jest największą gwiazdą i najlepszym zawodnikiem grającym w PNA
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 26 sty 2006, 0:20
fieldy pisze:Eto'o pokazął dizś kto jest najlepeszy.
Gra grą, a bramka też jedna z lepszych. Bramkarz Togo (nie wiem jak odmienićfieldy pisze:przepiekna bramka
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 26 sty 2006, 0:28
Toudinho
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio