Ma chlopaczek fantazje. Wykonanie swietne,widzialem mnostwo karnych,ale takiego wykonania to jeszcze nigdy w zyciu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 24 lip 2010, 20:41
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 24 lip 2010, 20:49
Jeszcze Keko dość sporo pograł w ostatnim sezonie w drugiej części na wypożyczeniu w Valladolid.Mentor pisze:Kogo konkretnie masz na myśli? Nie analizowałem składu pod kątem występów poszczególnych piłkarzy w rozgrywkach ligowych, ale na pierwszy rzut oka widzę jedynie Canalesa i Muniaina jako piłkarzy, którzy grają regularnie na najwyższym szczeblu hiszpańskich rozgrywek.red85 pisze:Dziwi mnie jednak, że w Hiszpanii tylu jest zawodników, którzy grają dosyć regularnie w PD.
Asteniu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 lip 2010, 21:22
Cztery razy wychodził w pierwszym składzie i dziewięć razy z ławki. Przyjmijmy, że to niezły wynik.Asteniu pisze:Jeszcze Keko dość sporo pograł w ostatnim sezonie w drugiej części na wypożyczeniu w Valladolid.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 24 lip 2010, 21:47
Jak na 18 latka na pewno niezły wynik.Mentor pisze:Cztery razy wychodził w pierwszym składzie i dziewięć razy z ławki. Przyjmijmy, że to niezły wynik.Asteniu pisze:Jeszcze Keko dość sporo pograł w ostatnim sezonie w drugiej części na wypożyczeniu w Valladolid.
Asteniu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 24 lip 2010, 23:00
Akurat tutaj się nie popisałeś, bo Villarreal B gra w Segunda Division i nawet chyba zajął w minionym sezonie miejsce premiowane awansem do PD, ale wiadomo że awansować nie mogli (o ile takowe zajęli, bo do końca nie śledziłem rozgrywek). Nie wiem czy ktoś z Villarreal B gra w U-19 i właśnie tutaj mam pytanie. Gdzie mogę znaleźć składy wszystkich drużyn ? Wchodzę na uefa.com i jakoś po za U-21 nie widzę niższych kategorii wiekowych.Dr.Football1 pisze:Wiekszosc z tych zawodnikow gra regularnie,ale... w zespolach B swoich klubow grajacych w Segunda Division B. Wyjatkiem jest Barca - jej rezerwy wystepuja na zapleczu La Liga.
Asteniu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 24 lip 2010, 23:08
Dr.Football1
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio