EURO 2012: 1/4 Finalu - Portugalia vs Czechy - Strona 5

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Re: EURO 2012: 1/4 Finalu - Portugalia vs Czechy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 22 cze 2012, 9:09

Wszystko przebiegło tak jak się spodziewałem a mianowicie, że Czesi utrzymają się dość długo w grze, ale i tak Portugalia wygra nie przyjdzie im to łatwo, ale wygra no i tak się stało.
Jestem ciekaw, który to obrońca czeski dał się tak objechać, że Cristiano wyminął go jak pachołka na treningu. Cech pięknie bronił we wczorajszym meczu :brawo: myślałem, że po pierwszych dwóch meczach forma mu nie siadła ma tych ME, ale wczoraj pokazał, że na wielki mecz się spiął i pokazał się z bardzo dobre strony :) Osobiście żałuję, że do karnych w ogóle nie doszło bo wtedy emocji zawsze by było trochę więcej.

Bienias to jest dość popularne, żeby gwizdać na Cristiano albo krzyczeć Messi Messi, aby tylko go zdekoncentrować itd. Pewnie wśród ekipy czeskich kibiców na pewno nie brakowało fanów Realu, ale pogwizdać można, żeby mu poprzeszkadzać repra najważniejsza w tym momencie.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8206
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 cze 2012, 10:10

Zawsze tak było, że nielubiani są Ci najlepsi. A że Cristiano jest przy okazji bardzo pewny siebie to mamy do czynienia z kumulacją. Brawo dla CR7, wczoraj zagral fenomenalny mecz. Szkoda akcji jak przyjął piłkę tyłem, obrócił się i uderzył w słupek, byłby gol euro.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 22 cze 2012, 10:50

cloner nie prawda. Jaki inny wielki pilkarz wygwizdywany jest na praktycznie kazdym boisku w Europie? Messi, Xavi, iniesta czy tez Rooney, Iker, Giggs itd nie maja takich problemow.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8206
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 cze 2012, 11:11

Bienias pisze:Messi, Xavi, iniesta czy tez Rooney, Iker, Giggs itd nie maja takich problemow.
Napisalem przecież wyraźnie "NAJLEPSI". Kiedy Rooney czy Giggs byli najlepsi na świecie? W którym miesiącu? bo roku na pewno nie. A Messiego to ja bym wygwizdał, ale nie umiem gwizdać :lol:

Awatar użytkownika
grzegorzfcb
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 174

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 22 cze 2012, 11:20

cloner pisze:Zawsze tak było, że nielubiani są Ci najlepsi
Teoria Clonera jest ostatecznym dowodem, ze to Barca jest najlepsza na świecie bo ma miliony hejterów czego połowa to polacy, a jak powszechnie wiadomo jestesmy narodem 38 mln selekcjonerów , czyli znamy się na rzeczy :lol:

ale bez offtopu, przebieg meczu mnie nie zaskoczył, bo chodziło tylko o to kiedy Portugalia przypieczętuje awans do półfinału, a nie kto tam awansuje, Czesi umarli w drugiej połowie, trzeba być wdziecznym portugalczykom, ze nie strzelili wcześniej gola
Czesi nie mieli argumentów a portuglaczycy mieli ich nazbyt wiele, świetny mecz Coentrao, Cristiano, Naniego, relatywnie słabiej grała druga linia i prawy obrońca Joao Pereira(sporo nieprzemyślanych decyzji, w końcówce grał pod siebie, jakkolwiek to dziwnie zabrzmi)

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 475

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 22 cze 2012, 13:30

cloner pisze:Zawsze tak było, że nielubiani są Ci najlepsi.
Chyba najbardziej medialni. Bo załóżmy taki Xavi ostatnio był przed Ronaldo w nominacji do Złotej Piłki, a zna na świecie go dużo Mniej osób(nie chodzi mi tu tylko fanów piłki) niż Ronaldo.
Morrow pisze:Ja się tylko zastanawiam skąd ona ma bilety na te wszystkie mecze!?
Zyskała je w ten sam sposób jaki Ula(chodzi o bilbord z demtów, jak ktoś go nie widział to łatwo się domyśleć o co chodzi) została szefową :lol:

Zablokowany

Wróć do „Piłka nożna na świecie”