Ikony swoich klubów - Strona 6

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 06 sty 2005, 0:25

smitu pisze: gowna prawda wcale nie od ery pereza !!!! i wczesniej do byli krolewscy czyli podobnie do galacticos !!! i Real to nie jest druzyna najbardziej znienawidzona !!! chyba przez takich jak ty fanow Barcy albo takich ktorzy gowno o tym klubie wiedza !! Real to obok ManU najbardziej znany i najbardziej kochany klub na swiecie, nie jestescie slabsi ? hahahahahahahha dobre !!! a to za co nas nienawidzie wiem, tylko czy ty wiesz ? i wierz mi na pewno nie nalerza do standardowych kibicow Realu ktorzy malo co wiedza !!
krolewscy, bo od krola, to sa ulubiency krola i panstwa, ktore zlikwidowalo im horendalne dlugi, w dodatku nie bylo to do konca jasne od strony prawnej(mial byc o to proces, ale w koncu to klub krolewski)

a najbardziej znienawidzony jest i mozesz sie z tym zgadzac lub nie, ale prawdy i tak nie zmienisz (przeze mnie tez ale to swoja droga)

bylo widac na santiago kto jest, stary slabszy

no wiec jezeli wiesz dlaczego was sie nienawidzi, to o co codzi?? wiedzac to sam powinienes nienawidziec tego klubu!! rozumiem w tym wzgledzie tylko hiszpanskich kibicow realu.

jezeli nie nalezysz do standardowych i duzo wiesz, to tym bardziej powinienes ich nienawidziec

pozdro

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 06 sty 2005, 14:57

zawdi pisze:
smitu pisze: gowna prawda wcale nie od ery pereza !!!! i wczesniej do byli krolewscy czyli podobnie do galacticos !!! i Real to nie jest druzyna najbardziej znienawidzona !!! chyba przez takich jak ty fanow Barcy albo takich ktorzy gowno o tym klubie wiedza !! Real to obok ManU najbardziej znany i najbardziej kochany klub na swiecie, nie jestescie slabsi ? hahahahahahahha dobre !!! a to za co nas nienawidzie wiem, tylko czy ty wiesz ? i wierz mi na pewno nie nalerza do standardowych kibicow Realu ktorzy malo co wiedza !!
krolewscy, bo od krola, to sa ulubiency krola i panstwa, ktore zlikwidowalo im horendalne dlugi, w dodatku nie bylo to do konca jasne od strony prawnej(mial byc o to proces, ale w koncu to klub krolewski)

a najbardziej znienawidzony jest i mozesz sie z tym zgadzac lub nie, ale prawdy i tak nie zmienisz (przeze mnie tez ale to swoja droga)

bylo widac na santiago kto jest, stary slabszy

no wiec jezeli wiesz dlaczego was sie nienawidzi, to o co codzi?? wiedzac to sam powinienes nienawidziec tego klubu!! rozumiem w tym wzgledzie tylko hiszpanskich kibicow realu.

jezeli nie nalezysz do standardowych i duzo wiesz, to tym bardziej powinienes ich nienawidziec

pozdro

dlugi wcale nie zostaly zlikwidowane, z reszta jeszcze pozostawaly one do niedawna nie splacone, wlasnie dlatego perez wprowadzil w ten klub tyle marketingu by te dlugi splacic, jezeli oceniasz klub po jednym wystepie to po prostu szkoda gadac, zenada// juz mi sie nie chce na ten temat nic pisac, nie dogadamy sie, Ty lubisz Blaugrane, ja lubie Blancos, Ty mozesz moich ulubiencow nienawidziec, ja w twoich widze tylko rywali mojego klubu, nienawisc to zbyt duze slowo, poza tym cfaniaku ja pierwszy zadalem pytanie !!!

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 06 sty 2005, 15:05

sprobuj mnie zrozumiec: o wiele bardziej bym sie cieszy gdyby real spadl do drugiej ligi niz gdyby barca wygrala lige 3 razy z rzedu i do tego LM.
dlugi maja dalej ale o ile mniejsze.
nie oceniam klubu po jednym wystepie, ty mnie do tego sprowokowales, ale nie zaprzeczysz ze, ujme to tak, w tym sezonie im nie idzie, a barcy jak najbardziej, wiec na dzien dzisiejszy sa slabsi.
nie dogadamy sie , to fakt, zdziwylbym sie nawet bardzo gdyby tak sie stalo.
a co do twego pytania, chyba nie watpisz ze znam odpowiedz??

peace

Gość

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 06 sty 2005, 16:01

Drogba,Robben,Tiago,Cech i Jarosik :D

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 06 sty 2005, 16:08

Nowaczek pisze:Drogba,Robben,Tiago,Cech i Jarosik :D
i jaka tresc chciales w tym przekazac ?? nie zauwazyles ze temat jest nie co inny ?!?!

zawdi pisze:sprobuj mnie zrozumiec: o wiele bardziej bym sie cieszy gdyby real spadl do drugiej ligi niz gdyby barca wygrala lige 3 razy z rzedu i do tego LM.
dlugi maja dalej ale o ile mniejsze.
nie oceniam klubu po jednym wystepie, ty mnie do tego sprowokowales, ale nie zaprzeczysz ze, ujme to tak, w tym sezonie im nie idzie, a barcy jak najbardziej, wiec na dzien dzisiejszy sa slabsi.
nie dogadamy sie , to fakt, zdziwylbym sie nawet bardzo gdyby tak sie stalo.
a co do twego pytania, chyba nie watpisz ze znam odpowiedz??

peace

nie wiem dlaczego ale jakos cie rozumiem :D ja tak mam jezeli chodzi o widzew i lks :D git wie czemu :D 8) barcy idzie ale moze nie isc, moze sie cos zlego z nimi stac, tak bylo z realem rok temu :( :cry:

moze sie dogadamy ale w innych kwestiach :D 8) :P

odpowiedz pewno znasz 8) z reszta nie ty jeden :D 8)
Ostatnio zmieniony 06 sty 2005, 16:20 przez smitu, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
MaX_ASR
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaX_ASR » 06 sty 2005, 16:18

ach Ci fanie chalsea...wiecie...wiekszosc z nich ..duza wiekszosc kibicuej chelsea od kad przeszedl romek...amatrostwo..jak mozna napisac jarosika czy drogbe ? pewnie nie wiedza ze gral tam zola czy dasali ( nie wiem jak sie pisze )

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 06 sty 2005, 16:57

Sickness87 pisze:ach Ci fanie chalsea...wiecie...wiekszosc z nich ..duza wiekszosc kibicuej chelsea od kad przeszedl romek...amatrostwo..jak mozna napisac jarosika czy drogbe ? pewnie nie wiedza ze gral tam zola czy dasali ( nie wiem jak sie pisze )
Zgadzam sie, wiekszosc kibicow dopinguje tych o ktorych jest glosno, to samo jest z realem( nie mowie ze wszyscy ale napewno wiekszosc tak robi)

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 06 sty 2005, 16:59

mimek pisze:
Sickness87 pisze:ach Ci fanie chalsea...wiecie...wiekszosc z nich ..duza wiekszosc kibicuej chelsea od kad przeszedl romek...amatrostwo..jak mozna napisac jarosika czy drogbe ? pewnie nie wiedza ze gral tam zola czy dasali ( nie wiem jak sie pisze )
Zgadzam sie, wiekszosc kibicow dopinguje tych o ktorych jest glosno, to samo jest z realem( nie mowie ze wszyscy ale napewno wiekszosc tak robi)

po prostu kibice lubia miec swoj klub na fali a jak cos to zmieniaja orientacje zeby znow na fali byc, po prostu frajerzy !!!

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 06 sty 2005, 17:03

smitu pisze:
mimek pisze:

po prostu kibice lubia miec swoj klub na fali a jak cos to zmieniaja orientacje zeby znow na fali byc, po prostu frajerzy !!!
Dokladnie
jesli juz ich klub slabo sobie radzi to oni sie odwracaja i szukaj innego na fali. To jest zalosne, dziwicie sie ze oni mowia ze drogba jest ikona klubu, bo przeciez jak Zola gral to wiekszosc byla w brzuchu swojej mamy :D

Ab_OK
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ab_OK » 06 sty 2005, 19:53

Ja kojarzę PSG z (może mało znanym, ale jednak wg mnie jednym z lepszych w historii klubu) Loko ;) Oprócz tego Leitizi.

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 06 sty 2005, 20:17

Ab_OK pisze:Ja kojarzę PSG z (może mało znanym, ale jednak wg mnie jednym z lepszych w historii klubu) Loko ;) Oprócz tego Leitizi.

JEeeeeeeeeeesttttt w koncu jakis normalny kibic !!!

Awatar użytkownika
ziaro
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ziaro » 06 sty 2005, 20:23

ale na przestrzeni lat czy w ostatnich latach ??

w Realu Sociedad taka postacia lub postaciami moze byc cala rodzina Alonso sadze ze najbardziej znani

a teraz to moze Nihat, Kova ktory pomogl wrocic Baskom do elity

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 06 sty 2005, 20:34

Wymienię teraz według mnie ikony najlepszych klubow Europy
Real Madryt :arrow: Raul
Bayern Monachium :arrow: Kahn
Chelsea :arrow: Terry, Lampard, Gudjonhsen, Zola
Porto :arrow: Victor Baia
Juventus :arrow: Alessandro Del Piero, Lilian Thuram
PSG :arrow: Pauleta
Lazio :arrow: Angelo Peruzzi, Simeone Inzaghi
Manchester :arrow: Roy Keane, Ruud van Nistelrooy
Barcelona :arrow: Romario,obecnie Ronaldinho
AC Milan :arrow: Paulo Maldini, Andrij Szewczenko

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 06 sty 2005, 20:38

ziaro pisze:ale na przestrzeni lat czy w ostatnich latach ??

ikona klubu jest pilkarz ktory swoja gra przyczynil sie do tego by jego imie na zawsze zapisane zostalo w annalach historii danego klubu a wiec nei ma roznicy czy niedawno czy na przestrzeni dziesiecioleci, np. Van Basten na przestrzeni kilku lat stal sie ikona milanu, a Maldini na przestrzeni lat kilkunastu ;D 8)

Mikusinski pisze:Wymienię teraz według mnie ikony najlepszych klubow Europy
Real Madryt :arrow: Raul
Bayern Monachium :arrow: Kahn
Chelsea :arrow: Terry, Lampard, Gudjonhsen, Zola
Porto :arrow: Victor Baia
Juventus :arrow: Alessandro Del Piero, Lilian Thuram
PSG :arrow: Pauleta
Lazio :arrow: Angelo Peruzzi, Simeone Inzaghi
Manchester :arrow: Roy Keane, Ruud van Nistelrooy
Barcelona :arrow: Romario,obecnie Ronaldinho
AC Milan :arrow: Paulo Maldini, Andrij Szewczenko

wypowiedz nie uzwgledniajaca najwiekszych legend danych klubow, malo kompletna, dajaca obraz wiedzy autora

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 07 sty 2005, 3:30

smitu pisze: nie wiem dlaczego ale jakos cie rozumiem :D ja tak mam jezeli chodzi o widzew i lks :D git wie czemu :D 8) barcy idzie ale moze nie isc, moze sie cos zlego z nimi stac, tak bylo z realem rok temu :( :cry:

moze sie dogadamy ale w innych kwestiach :D 8) :P

odpowiedz pewno znasz 8) z reszta nie ty jeden :D 8)
spoko ziom, wlasnie pisze razem z moimi 2 i pol promilami, ale luz.
wiec wiesz jak jest, ja osobiscie nie mam absolutnie nic do ciebie, tylko jakos nie podoba mi sie real, barcy idzie i oby tak do konca. oby trofea zostaly w hiszpanii (mam na mysli katalonie, oczywiscie, ktora z reszta hiszpania nie jest, ale gra w tej lidze i lepiej dla niej by bylo gdyby (dla ligi), aby byla uwazana za najlepsza bo przeciez barca jest stwozona by grac w tylko najlepszych rozgrywkach).

nie kracz, bo na pewno (tak mysle), nie nienawidzisz tak barcelony, tak jak ja ja kocham.
mam nazdieje ze sie nie poslizgna i mam nadzieje ze ty tez, oczywiscie az do spotkania barca real, mam nadzieje ze to nastapi, bo to bu\y bylo swieto pilki na calym globie(oczywiscie wynik bylby z gory pzresadzony 5:1 w dwumeczu dla nas:D:D, lub 3:0 w finale)

a ogolnie, zero antagoni do Ciebie.

a co do innych tematow to zalezy od ciebie: tam gdzie sie nie znam tam sie nie udzielam. ale tam gdzie sie udzielam tam sie naprawde dobzre znam. wiec do nastepnej polemiki na temat, na ktory sie wypowiadam:D:D

pozdro

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”