krolewscy, bo od krola, to sa ulubiency krola i panstwa, ktore zlikwidowalo im horendalne dlugi, w dodatku nie bylo to do konca jasne od strony prawnej(mial byc o to proces, ale w koncu to klub krolewski)smitu pisze: gowna prawda wcale nie od ery pereza !!!! i wczesniej do byli krolewscy czyli podobnie do galacticos !!! i Real to nie jest druzyna najbardziej znienawidzona !!! chyba przez takich jak ty fanow Barcy albo takich ktorzy gowno o tym klubie wiedza !! Real to obok ManU najbardziej znany i najbardziej kochany klub na swiecie, nie jestescie slabsi ? hahahahahahahha dobre !!! a to za co nas nienawidzie wiem, tylko czy ty wiesz ? i wierz mi na pewno nie nalerza do standardowych kibicow Realu ktorzy malo co wiedza !!
a najbardziej znienawidzony jest i mozesz sie z tym zgadzac lub nie, ale prawdy i tak nie zmienisz (przeze mnie tez ale to swoja droga)
bylo widac na santiago kto jest, stary slabszy
no wiec jezeli wiesz dlaczego was sie nienawidzi, to o co codzi?? wiedzac to sam powinienes nienawidziec tego klubu!! rozumiem w tym wzgledzie tylko hiszpanskich kibicow realu.
jezeli nie nalezysz do standardowych i duzo wiesz, to tym bardziej powinienes ich nienawidziec
pozdro