Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 20 wrz 2011, 1:21

Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 04 paź 2011, 20:00
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 07 paź 2011, 23:51
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 07 paź 2011, 23:52
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 22 paź 2011, 22:29
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 22 paź 2011, 22:31
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 22 paź 2011, 22:34
Z defensywa nie jest najgorzej. Zreszta w poprzednim sezonie mielismy najmniej straconych bramek w calej lidze. Gdybym mial dzisiaj na lawce jeszcze jednego zawodnika,to bysmy pewnie wygrali...RealFan pisze:To kiedy doktorku zaczynasz na treningach poważną pracę nad defensywą? Chyba masz już dość dowodów, że właśnie nad tym trzeba popracować.
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 22 paź 2011, 22:54
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 22 paź 2011, 22:58
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 22 paź 2011, 23:03
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 22 paź 2011, 23:20
W ciagu 10 lat bylem chyba z 5 razy,wiec nie za czesto. Teraz rozpoczalem kurs trenerski i nic nie zapowiada,zebym znowu w najblizszym czasie odwiedzil ojczyzne.A tak poza tematem, bywasz czasem w Polsce?
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 22 paź 2011, 23:23
Nie śledzę jakoś specjalnie Twojej historii na forum itp, choć widzę żeś popularność zdobył na forum to jednak widzę, że świetnie posługujesz się językiem polskim mimo wielu lat za granicą. Jak Cię się to udaje?Dr.Football1 pisze:W ciagu 10 lat bylem chyba z 5 razy,wiec nie za czesto. Teraz rozpoczalem kurs trenerski i nic nie zapowiada,zebym znowu w najblizszym czasie odwiedzil ojczyzne.A tak poza tematem, bywasz czasem w Polsce?
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 22 paź 2011, 23:27
Nie przesadzaj Ebi,robie bledy i to dosyc czestoNie śledzę jakoś specjalnie Twojej historii na forum itp, choć widzę żeś popularność zdobył na forum to jednak widzę, że świetnie posługujesz się językiem polskim mimo wielu lat za granicą. Jak Cię się to udaje?
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 22 paź 2011, 23:40
No tak, ale jak to robisz? Dużo czytasz po polsku? Z rodziną tyle nawijasz itp? Bo ja znam kilka takich osób co to po pięciu latach za granicą teksty typu "You know, wiele ja zapomniał z polski język, but i'm still rozumiem co do mnie mówisz"Dr.Football1 pisze:Nie przesadzaj Ebi,robie bledy i to dosyc czestoNie śledzę jakoś specjalnie Twojej historii na forum itp, choć widzę żeś popularność zdobył na forum to jednak widzę, że świetnie posługujesz się językiem polskim mimo wielu lat za granicą. Jak Cię się to udaje?Bardzo milo uslyszec takie slowa
Jakos staram sie ogarnac ta nasza piekna ortografie,choc nauke jezyka polskiego skonczylem na gimnazjum
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 22 paź 2011, 23:52
Ojej,to juz jest totalne buractwo. Posiedzi taki 5 lat w Juesej i juz akcent a la Max KolonkoNo tak, ale jak to robisz? Dużo czytasz po polsku? Z rodziną tyle nawijasz itp? Bo ja znam kilka takich osób co to po pięciu latach za granicą teksty typu "You know, wiele ja zapomniał z polski język, but i'm still rozumiem co do mnie mówisz"
Dr.Football1
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio