Euro 2012 - Strona 6

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Re: Euro 2012

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 16 maja 2012, 18:30

Człowieku, cała kibicowska scena ma ten turniej głęboko w dupie, więc nie każ nam na siłę cieszyć się z tego festynu.

Awatar użytkownika
darek123
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: darek123 » 16 maja 2012, 18:34

No i fajnie bo nie będzie chociaż chuliganów klubowych na meczach euro.

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 16 maja 2012, 18:51

Marco_Van_Basten pisze:Człowieku, cała kibicowska scena ma ten turniej głęboko w dupie, więc nie każ nam na siłę cieszyć się z tego festynu.
Ja nie mam!
:)

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 16 maja 2012, 18:54

Tobie wybaczam, bo ciągle jest w Tobie trochę genu establishmentowego :lol:

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 73

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 16 maja 2012, 18:57

darek123 pisze:No i fajnie bo nie będzie chociaż chuliganów klubowych na meczach euro.
Za to będzie w cholerę ludzi niezainteresowanych tym co się dzieje na boisku, już nie mówiąc o jakiś próbach dopingowania.

Mnie najbardziej wkur***, że mnóstwo biletów podostawały nasze niby gwiazdy telewizji, estrady itp.
Wywiad z Michałem Wiśniewskim, który na Euro będzie kibicował Messiemu.... Wiśniewski dostał bilety na wszystkie mecze Polaków.
Tak samo mnóstwo innych celebrytów. Był wywiad z jakąś aktorką z TVN-owskiego serialu i jej wypowiedź: "Mamy bilety na mecze Polaków dla mojej rodziny, ale jeszcze nie wiemy czy się wybierzemy. Jeżeli będziemy mieli akurat czas to oczywiście przyjdziemy dopingować Biało-Czerwonych" (cytuję z pamięci, więc to mogło troszkę inaczej brzmieć.

Ludzie, którzy mają totalnie wyjebane w EURO będą siedzieć na stadionie i wpierdalać popcorn po 10 EURO, a mnie nie stać na kupno biletu, bo na żadnym z bodaj 8 kont nie udało mi się [k****] nic wylosować.
Teraz na mecz Polska-Rosja bilet III kat. kosztuje ponad 1500 zł. Na jakikolwiek mecz Hiszpanii w Gdańsku nie mogę znaleźć nic poniżej 600 zł.

Koleżanka mojej siostry kupiła raz coca-colę, wysłała kapsla i dostała dwa bilety na mecz otwarcia.
Kupiłem 30 butelek od tamtego czasu i [ch**] wylosowałem.
Brałem udział w wielu innych loteriach: Carlsberga, Orange itd... i nic nie trafiłem.

Jak zobaczę gdzieś na którymś meczu wolne miejsca, jak gdzieś spiker poda informację, że pojemność stadionu nie została zapełniona to mnie rozniesie.

Tak samo jak na meczach Barcelony ( i każdej innej renomowanej drużyny).
60 czy 70 minuta meczu, rozwija się dobra akcja a gościu przede mną wstaje i zasłaniając mi połowę stadionu (siedziałem na samej górze) zapierdala po colę. Jak przyszedł to mu całą wylałem. Poszedł po nową.
Obok mnie dwóch Japońców napierdala po kitajsku na cały głos i wpierdalają cheetosy serowe. Obaj oczywiście oryginalne koszulki prosto z La Botigi, jeszcze z metkami. Takich chcecie ludzi na stadionach?

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 16 maja 2012, 19:04

Marco_Van_Basten pisze:Tobie wybaczam, bo ciągle jest w Tobie trochę genu establishmentowego :lol:
Dzieki Maciek... musze przyznac, ze pisalem to z pewna obawa :)

Pracuje z Anglikami... jak zobaczylem dzisiaj ich kadre to mialem z nich tyle polewu, ze juz to sprawia, ze ten turniej jest GIT.
Jesli do tego nasi (mam na mysli reprezentacje Polski i nie chce prowokowac kolejnej dyskusji o ich naszosci :D ) wyjda z grupy a Angole nie - co wcale takie nieprawdopodobne nie jest to bede mial zabawe przynajmniej do grudnia :)

No mnie tez te losowanie i ceny biletow wkurwiaja niesamowicie... nie moge uwierzyc w to, ze nie bede na ZADNYM meczu EURO rozgrywanego w Polsce... masakra jakas...

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 16 maja 2012, 19:06

Ja będę. Bo sobie [k****] przysiągłem, że pójdę na jakiś. Obecnie nawet na Irlandia - Chorwacja pójdę z przyjemnością.

Awatar użytkownika
rzeznik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rzeznik » 16 maja 2012, 19:26

A w sumie jakie są jeszcze drogi starania się o bilety? W pierwszym terminie nie wylosowałem i jakoś potem się przestałem interesować tym tematem.

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 16 maja 2012, 19:27

Allegro.pl

Awatar użytkownika
rzeznik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rzeznik » 16 maja 2012, 19:35

No dobra, ale jak to działa konkretnie? :lol: Bo te bilety to chyba imienne są, nie? Czyli jak kupujesz przez allegro, a potem będą chcieli sprawdzić twój dowód to jesteś w dupie?

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 16 maja 2012, 19:48

Z tego co wiem to imienne nie są.
Znajomy wygrał dwa bilety w listopadzie z Carlsberga i czekał aż do ostatniego piątku i powiedzieli mu, ze wygrał... mecz Czechy - Grecja we Wrocławiu... po prostu najgorszy mecz jaki mogli mu dać w Polsce... już wolałby 100x bardziej Chorwacja - Irlandia w Poznaniu.
Pewnie te bilety pójdą pod młotek :D
Zresztą ta dystrybucja biletów to jeden wielki ch**...
Powinno być tak, że pierwszeństwo na mecze Polski mają Ci, którzy chodzą na mecze kadry (min spotkań w np ostatnich 5ciu latach) i wtedy byłoby sprawiedliwiej. Tak to chybił trafił, celebryci nie warci świeczki i reszta z śmiesznych losowań od sponsorów... jeden wielki komercyjny festyn.

E: mam nadzieję, że w Polsce takie coś faktycznie zdarzyło się "ino ros" :rotfl:

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5901
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 16 maja 2012, 20:00

Rzecznik w Kawa czy herbata mówił coś takiego, że masz biler na 3 osoby - siebie i 2 przyjaciół, i wyrywkowo będą sprawdzać z dowodem czy jedna z osób wchodzących na bilet to posiadacz biletu.

Awatar użytkownika
darek123
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: darek123 » 18 maja 2012, 17:34

Zawsze można powiedzieć, że jest się tzw. Gościem tego na kogo nazwisko jest bilet. Pamiętacie na jakich mistrzostwach ostatnio były zadymy, także poza stadionami ? Ja coś przypominam sobie Angielskich kibiców ale tak dawno, że nie pamiętam na jakich mistrzostwach.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”