Nadal uważam, że to lepsze niż głosowanie na graczy z youtuba, choć nie mogę się nie zgodzić.fieldy pisze:jak ktoś ogląda tylko jedną ligę to nie powinien głosować na najlepszych piłkarzy na świecie, po prostu
Dlatego, że YT nie jest miarodajnym źródłem oceny umiejętności, a statystyki miał niegdyś nawet Afonso Alves. Lepiej wybierać uważanych za gorszych, ale sprawdzonychPawel875 pisze:A ja się z tym nie zgodzę. Skoro taki Neymar robi furorę na youtube, statystyki ma dobre + wszyscy wiedzą, że zadebiutował w reprezentacji Brazylii to czemu go nie wyróżnić?
Różnica delikatna polega na tym, że rok obejmuje więcej niż sezon. I jeśli wiesz jak grają Xavi, Messi, Iniesta (bo na pewno ich widziałeś, nawet pewnie w tym roku w Lidze Mistrzów) i widzisz, że statsy mają dobre, możesz zagłosować, bo wiesz na kogo głosujesz.Pawel875 pisze:Zresztą, ja w tym sezonie nie obejrzałem żadnego meczu Barcelony, jednak ich piłkarze zostali przeze mnie umiejscowieni. Za takiego Guardiole już zdążyło mi się dostać, choć tak na dobrą sprawę ich meczów nie oglądam
A co do Guardioli, tutaj nie musisz oglądać jego gry, bo on po boisku nie biega, bronią go wyniki, te są obiektywne, nie subiektywne, wygrał w 2011 niemal wszystko ergo jest zajebisty. Możesz uważać, że w La Liga jest wielu lepszych od niego, ale to sprawia, że wiele osób nie docenia jego wspaniałej pracy, bo w końcu jego zespół gra sam, a on po prostu nie przeszkadza