Decyzję o zakończeniu kariery reprezentacyjnej pewnie jeszcze przemyśli i zmieni. Ten brak jakiegokolwiek triumfu z reprezentacją musi być dla niego jak drzazga w oku. Musi jeszcze spróbować.
Wynik bardzo mnie cieszy.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 27 cze 2016, 10:44
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: blackmore » 27 cze 2016, 10:54
Zrobił i dlatego jest legendą tego sportu, ale w finałach nie prezentuje niczego wielkiego. Wczoraj był słaby, a zmarnowany rzut karny to zwieńczenie jego postawy. Tak, to poza Chelsea i Buffonem, ładuje gole komu chce, kiwa, lobuje, trafia w "okienka", ale w finałach z udziałem reprezentacji tego nie ma. I jest to tak samo wadliwe, jak postawa Higuaína. Poza tym mało kto patrzy na to, z kim się w reprezentacji użera taki Cristiano Ronaldo. Idąc drogą bronienia Messiego, to Portugalczyk też oberwał po przegranych karnych z Hiszpanią, ale i tak dalej będą śmiechy z jego porażki aniżeli stwierdzenie, że ma pecha, grając z Postigami. Wczorajsze akcje Messiego to takie same wpadki. Nie wychodziło mu to, co najlepiej potrafi.
blackmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 27 cze 2016, 10:59
Carbon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 27 cze 2016, 11:06
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 27 cze 2016, 11:07
taki nur. wymuszenie karnego, oszustwo jest oszustwem
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 27 cze 2016, 11:08
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 27 cze 2016, 11:11
To, że kosztują duże pieniądze, nie oznacza, że to gracze klasy światowej. Di Maria, Aguero, Higuain, Mascherano czy nawet Otamendi już tak.Enjo pisze: Nigdy nie rozumiem usprawiedliwiania porażek w druzynie narodowej Ronaldo zas jak Messi przegra to on [ch**].Dla mnie to,ze CR gra ze slabymi kolegami to mit.Przeciez on gra z graczami z Realu,Benfiki,Sportingu,Monaco albo innymi malolatami ktorzy ledwo odrosli od ziemi a kosztuja ciezkie pieniadze.To nie sa chlopaki z Gornika Zabrze czy Spartaka Trnava.
Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: blackmore » 27 cze 2016, 11:17
Właśnie nie chodzi o usprawiedliwianie! : D Specjalnie napisałem "Idąc drogą bronienia Messiego...", czyli coś w stylu "no dobra, ale jak gra Ronaldo, jakoś nikt...". Zwyczajnie, jeśli Ronaldo gra słabo, to gra słabo i tyle. I takie same stwierdzenia powinny padać w przypadku występów Messiego, a nie zasłanianie się Higuaínem. Argentyńczyk gra świetnie do finału, lecz tam zawodzi. To, że ładnie podał, a inny kolega spartaczył, nie jest argumentem na brak groźnych uderzeń oraz skutecznych dryblingów w wykonaniu piłkarza Barcelony. Przecież wczoraj to Vidal był dla niego takim plastrem, że aż się prosiło, aby Messi pokazał wyższość i w końcu położył Chilijczyka. Ostatecznie tego nie uczynił.Enjo pisze: Nigdy nie rozumiem usprawiedliwiania porażek w druzynie narodowej Ronaldo zas jak Messi przegra to on [ch**].Dla mnie to,ze CR gra ze slabymi kolegami to mit.Przeciez on gra z graczami z Realu,Benfiki,Sportingu,Monaco albo innymi malolatami ktorzy ledwo odrosli od ziemi a kosztuja ciezkie pieniadze.To nie sa chlopaki z Gornika Zabrze czy Spartaka Trnava.
blackmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 27 cze 2016, 11:26
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 27 cze 2016, 11:34
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 27 cze 2016, 11:38
Carbon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 27 cze 2016, 11:40
Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 27 cze 2016, 11:40
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 27 cze 2016, 11:43