Dobre. Chlop zaraz do Serie A trafi.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yedraz » 25 mar 2025, 0:01
yedraz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 25 mar 2025, 16:32
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 25 mar 2025, 16:46
Zygmunt-1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 25 mar 2025, 16:53
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 25 mar 2025, 17:19

Zygmunt-1
Boromir
cloner
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 25 mar 2025, 17:54
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 25 mar 2025, 18:22
Zygmunt-1
matt_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 25 mar 2025, 22:46
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu2 » 25 mar 2025, 23:38
Prawda, granie dla Indonezji to musi być generalnie fajna sprawa, zawsze jak tam byłem i jeździłem Grabem to człowiek gadać musiał o tym Bobku Lewandowskim (i parę razy o Lechii Gdańsk, pomimo tego, że ja nie śledzę Ekstraklasy, lol), pewnie bardzo fajna sprawa popykać sobie w kraju z taką atencją dla piłkarzy, gdzie przychodzi na mecz kadry masa ludzi etc.
Za dobrych mają piłkarzy (i trenera, dobre ma CV Solbakken, lepsze od każdego naszego trenera), żeby non stop się kompromitować, zrobili progres w ostatnich miesiącach, ale czy to już wysoki poziom to ja nie wiem.
Bernabeu2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 27 mar 2025, 13:37
Najlepszy piłkarz marca 2025 wypadł z gry na ponad pół roku. Litwa jeszcze poczeka na historyczny awans.22-latek zerwał więzadła krzyżowe i czekać go będzie operacja. Kučys opuścił boisko w poniedziałkowym meczu przeciwko Finlandii (2-2) w 58. minucie a jego zejściu z murawy towarzyszył grymas bólu na twarzy zawodnika. Pełną diagnozę usłyszał po powrocie do Słowenii gdzie stało się jasne, że jego problemy z kolanem będą znacznie poważniejsze niż ktokolwiek zakładał.
Już zimą Litwin pauzował dwa miesiące z powodu innego urazu ale wrócił pokazując świetną dyspozycję strzelecką. Kontuzja 22-latka to fatalne wieści dla wszystkich. Celje będą musiały poradzić sobie w Lidze Konferencji bez swojego najskuteczniejszego piłkarza, z kolei kadra narodowa traci swoją najjaśniejszą postać w ataku na prawdopodobnie cały cykl eliminacyjny. Jeśli Kučys faktycznie zgodnie z prognozami będzie pauzować 8 miesięcy oznacza to, że do gry będzie gotowy pod koniec listopada, czyli już po ostatnim meczu reprezentacji przeciwko Holandii.
matt_
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio