Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 13 cze 2008, 1:34
romantyk_emil

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 14 cze 2008, 21:33
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 cze 2008, 21:37
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 14 cze 2008, 21:38
Karne sa tylko wtedy kiedy jest rowny stosunek bramek i punktow pomiedzy dwiema druzynami i kiedy obie druzyny graja ze soba OSTATNI mecz w grupie. W innych przypadkach nie sa zarzadzane karne. Brany jest ranking UEFA.Magnum pisze:To w koncu jak to jest?
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 14 cze 2008, 21:40
Beda karneMagnum pisze:Właśnie usłyszałem od komentatora, że jeśli jutro będzie remis w meczu Czechy - Turcja, to obie druzyny idą do karnych....
Jak 2teamy beda miec taki sam dorobek pkt, bramek i bedzie meidzy temu zepsolami remis w bezposrednim (ostatnim) meczu to beda karneMagnum pisze:To w koncu jak to jest?
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 14 cze 2008, 22:51
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 15 cze 2008, 9:25
W sumie ciezki mecz, jak narazie widzielismy 2rozne reprezentacje Czech (w meczy z gosp i w meczu z Portugalia) i 3 rozne reprezentacje Turcji (z Portugalia, Szwajcaria na wodzie i z Szwajcaria w 2 polowie)Jarzinho pisze:Turcy wygraja. Nie wiem jak ale wygraja.
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 15 cze 2008, 12:26
czeher pisze:Turcy wygraja. Nie wiem jak ale wygraja.
romantyk_emil
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 cze 2008, 13:36
bez dogrywkiromantyk_emil pisze:Mam pytanie!Odrazu po regulaminowym czasie będą karne czy dopiero po dogrywce?
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 15 cze 2008, 13:40
to nie mego autorstwaromantyk_emil pisze:czeher napisał:
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 15 cze 2008, 13:58
fieldy pisze:bez dogrywki
dziś na polsacie Czechy - Turcja. Fajnie, bo się bałem, ze puszczą mecz o pietruszkę, ale to jednak nie TVP.
romantyk_emil

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 15 cze 2008, 14:07
To dobrze, bo wstępnie zapowiadany był mecz Szwajcaria-Turcja w Polsacie. Ale wtedy chyba nie była jeszcze znana sytuacja w grupie.fieldy pisze: dziś na polsacie Czechy - Turcja. Fajnie, bo się bałem, ze puszczą mecz o pietruszkę, ale to jednak nie TVP.
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 15 cze 2008, 14:10
Zaprezentowales bardzo odkrywcza mysl.romantyk_emil pisze:Lepiej pokazać mecz w którym będzie dużo emocji i ludzie przed telewizorami będą oglądać, niż mecz Portugalii która już ma awans pewny
PortugaliaCris7 pisze:To dobrze, bo wstępnie zapowiadany był mecz Szwajcaria-Turcja w Polsacie.
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 15 cze 2008, 14:14
Martinho pisze:Zaprezentowales bardzo odkrywcza mysl.
Mam nadzieje ze z grupy wyjda Czesi, swoja droga wszystko zalezy nie od pilkarzy tylko od sedziego. To Euro to najwiekszy bubel sedziowski jaki kiedykolwiek widzialem na wiekszych imprezach pilkarskich.
romantyk_emil

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 15 cze 2008, 14:34
A masz swiadomosc tego ze wywod Martinho nie odnosil sie tylko i wylacznie do meczu - Polska - Austria ? ten mecz byl tylko czescia skladowa calosci ... bramki ze spalonych, niuznane prawidlowe bramki, podyktowany karny, nie podyktowany karny ...romantyk_emil pisze:Jak się prowadzi 2-0 to już nawet sędzia nie pomoże więc w takie bajki nie wierze, jak by Polska strzeliła bramkę na 2-0 to też ten karny by Austriakom nic nie dał
czeher
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio