Post Wyświetl pojedynczy post autor: toporow » 03 lip 2010, 18:50
toporow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 lip 2010, 18:53

Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 03 lip 2010, 19:00
Z The Sun. Choć to komentarz jednego z userów.At least we were able to score 2 goals against them lol Guess we're not that bad!
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fleshgod » 03 lip 2010, 19:02
Jednak przegrać tak wysoko z TAKIM atakiem jak na tym mundialu... Reszta składu (szczególnie biorąc pod uwagę niepowołanych zawodników - Cambiasso, Zanetti...) to też nie są pionki z trzeciej ligi, a jednak dzisiaj tak wyglądali przy Niemcach ;|Corinthians pisze:W sumie to obawiałem się, że może się to tak skończyć. Niemcy są po prostu niesamowite, aczkolwiek Argentyna nie powiesiła wysoko poprzeczki. Jedna z największych klęsk Argentyny na MŚ. W 1962 przegrała 6:1 z Czechosłowacją i w 1974 4:0 z Holandią.
Fleshgod
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 03 lip 2010, 19:02
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 03 lip 2010, 19:09
Chyba nie uważasz meczu Portugalia - Korea Północna za bardziej zacięty?Fleshgod pisze:Tak jednostronnego meczu na tych mistrzostwach jeszcze nie było!
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 03 lip 2010, 19:10
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 lip 2010, 19:10
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fleshgod » 03 lip 2010, 19:18
Pierwsza połowa tamtego meczu była bardziej wyrównana niż dzisiejszy mecz, ale summa summarum przyznam rację, że się zagalopowałememdżej pisze:Chyba nie uważasz meczu Portugalia - Korea Północna za bardziej zacięty?Fleshgod pisze:Tak jednostronnego meczu na tych mistrzostwach jeszcze nie było!
Na tle reszty Argentyńczyków faktycznie wyglądało to tak, że grał dobrzeMentor pisze:Di Maria akurat dzisiaj rozegrał swój najlepszy mecz i po zmianie strony był już z niego jakiś pożytek.
Fleshgod
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 03 lip 2010, 19:45
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 03 lip 2010, 20:07
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: EuGeniusz » 03 lip 2010, 21:03
EuGeniusz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 03 lip 2010, 21:19
zludzenie optyczne, kilka razy zatryzmywalem okolo 19s... Klose zatrzymywac sie tez tak na 2tempaBabel pisze:Nie bede sie klocil, ale w mojej opinii Klose wybiegal zza bodajze Burdisso i pilka nie mogla wyznaczac spalonego. Sam Miro ze zdziwieniem przygladal sie arbitrowi, a Podolski podawal w drugie tempo, wiec nie jestem taki pewny ze spalonego nie bylo. Bylbym wdzieczny jakby ktos wkleil screena i mi udowodnil ze sie myle ( Arek)
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: robur » 03 lip 2010, 21:21
Ja bym powiedział, że to von Moltke (starszy) albo Schlieffen, ale każdy ma prawo do własnego zdania...EuGeniusz pisze:JURGEN KLINSMAN-trzeba pamiętać że to on pierwszy powiedział że Niemcy będą grali ofensywnie i do przodu
JK był takim odpowiednikiem Maradony, tylko mniej medialnym. Jogi odwalał za niego lwią część roboty. Dlatego, kiedy zaczął to firmować swoim nazwiskiem idzie im zdecydowanie lepiej. O Hiszpanii się nie wypowiadam, bo się nie znam...EuGeniusz pisze:Również po J.K. zapewne Lowe przejął metody przygotowania fizycznego rodem z USA,tak przypuszczam
robur
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 03 lip 2010, 22:43
Babel
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio