Kibice na forum...

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Kibice na forum...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 11 lis 2004, 23:10

Własnie sie tak zastanawiałem dlaczego sie tak dzieje, ze kibice innych klubów najeżdzają na wrogów swojego klubu. Ja byłem bardzo neutralny od momentu kiedy wszedłem na to forum. Wszyscy bluzgają Milan, Inter a w szególnosci Juve. Czy my naprawde sie tak nienawidzimy? przeciez jestesmy polakami, jednościa, a inne kluby są całkiem z innego kraju i właśnie taka walke toczymy miedzy sobą. Sa wazniejsze sprawy niz piłka. Ja jienawidze jak mowia na Juve - "Jude" bo do nazwy Koks sie przyzwyczaiłem.Tak jeste przeciez w innych klubach jak np. pisza na Real - "Kurewscy". Ja bym chcial zeby wszyscy fani innych klubów sie zjednoczyli! Co wy na to? Nie bedzie zadnych kłótni bo ja tego wprost nienawidze. Jak wchodze na jakis temat, a tam ciągła walka o nic. Jeden klub jest lepszy od drugiego i juz jest gardzony przez innych......

Widać ze wiele osob sie wpisuje w inne tematy tylko nie w ten. Najwyrazniej nikou natym nie zalezy, ale ja wierze i bede czekał na wypowiedzi...

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 12 lis 2004, 13:49

Ja od zawsze jestem i bylem tolerancyjny wobec kibicow innych klubow. Nawet jestem tolerancyjny wobec kibicow w polsce. Przeciez kazdy dokonuje wyboru i watpie zeby go zmienil wiec po co sie z nimi klocic czy bic. Mi to nie przeszkadza czy ktos kibicuje Ruchowi Radzionkow czy Gornikowi Zabrze nawet mam takich kolegow i sa bardzo fajni. Wlasnie na tym forum bardzo czesto sa klotnie z powodu milosci do innego klubu :( To jest nie potrzebne bo i tak zadna klotnia nie zmieni jego zamilowan do tego klubu. Tak wiec moze ogolnoklubowy sojusz :D 8)

Awatar użytkownika
neo007
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: neo007 » 13 lis 2004, 15:20

wiesz co, bo jak jestes na meczu i Twoja druzyna wlasnie traci gola, to na pewno sobie pod nosem powiesz <...>. a jak strzela to sie cieszysz. wiec: ty sie cieszysz, a oni placza, a jak ty placzesz, to oni sie smieja, jak na zlosc, wiec jak ich mozna lubic- proste i logiczne :wink:

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 15 lis 2004, 15:12

To wynika z tego, że kibice dajmy na t Interu nie mogą pogodzić się z tym, że Juve w tabei jest przed nimi. Więc chcą sobie zrekompensować porażki swojego klubu wyklinając na kibiców innego klubui. i tyle ode mnie

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 15 lis 2004, 15:38

neo007 pisze:wiesz co, bo jak jestes na meczu i Twoja druzyna wlasnie traci gola, to na pewno sobie pod nosem powiesz <...>. a jak strzela to sie cieszysz. wiec: ty sie cieszysz, a oni placza, a jak ty placzesz, to oni sie smieja, jak na zlosc, wiec jak ich mozna lubic- proste i logiczne :wink:
zgadzam sie z toba w 100%
ja bym nie mogl razem rozmawiac z kibicami romy nie no jest wyjatek i to jeden Totti eheh nie zły ziom pozdro dla niego i dla LAZIALI !!!!

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 15 lis 2004, 19:06

LAZIO pisze:
neo007 pisze:wiesz co, bo jak jestes na meczu i Twoja druzyna wlasnie traci gola, to na pewno sobie pod nosem powiesz <...>. a jak strzela to sie cieszysz. wiec: ty sie cieszysz, a oni placza, a jak ty placzesz, to oni sie smieja, jak na zlosc, wiec jak ich mozna lubic- proste i logiczne :wink:
zgadzam sie z toba w 100%
ja bym nie mogl razem rozmawiac z kibicami romy nie no jest wyjatek i to jeden Totti eheh nie zły ziom pozdro dla niego i dla LAZIALI !!!!
Heh pozrdowka dla Ciebie rowniez:)))Jedyny jak dotad spoko kibic LAzio ktorego spotkalem:))

Awatar użytkownika
17_7
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 17_7 » 15 lis 2004, 20:40

taka yest nasza natura i nikt tego nie zmieni

Awatar użytkownika
Milosz_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Milosz_FCI » 19 lis 2004, 14:42

beckhs pisze:To wynika z tego, że kibice dajmy na t Interu nie mogą pogodzić się z tym, że Juve w tabei jest przed nimi. Więc chcą sobie zrekompensować porażki swojego klubu wyklinając na kibiców innego klubui. i tyle ode mnie
nie jestesmy dziecmi , ty zamiast pisac takie bzdury ucz sie do egzaminu gimnazjalnego :!:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 19 lis 2004, 15:32

Ale to co pisze Beckhs je prawdą! Kibice Interu i Milanu zawsze rozpoczynają kłótnie (nie wspominając o Romie)! Mysle ze to przez zazdrosc bo przed sezonem wszyscy mowili, ze Juve bedzie ogladac plecy Milanu i Interu. A tu co? niespodzianka. Poprostu nie mozecie sie pogodzic z przebiegeiem wydarzeń! Kibice Interu to juz w ogole zapomnieli co to zwycięstwo i porażka :wink:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 19 lis 2004, 15:41

Jakie klotnie jakie klotnie.To wy sie zawsze z nami klocicie a nie my z wami a to roznica :lol: Jak pogodzicie sie z tym ze Juve jest o wiele slabsze od Milanu to nie bedzie zadnych klotni tylko sielankowa atmosfera :lol:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 19 lis 2004, 15:46

Chlopaczek pisze:Jakie klotnie jakie klotnie.To wy sie zawsze z nami klocicie a nie my z wami a to roznica :lol: Jak pogodzicie sie z tym ze Juve jest o wiele slabsze od Milanu to nie bedzie zadnych klotni tylko sielankowa atmosfera :lol:
To jest własnie przykład kibiców Milanu :roll:

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 19 lis 2004, 16:01

no ja myśle, że pisząc Real z dużej litery to wszystko co moge dobrego na niego napisać, no a co do Lui$a Figo no to chyba zrozumiałe, że większośc kibiców Barcy nazywa go judaszem bo to jest rzecz nie do przyjęcia jaką on zrobił

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 19 lis 2004, 16:09

Tomusmc pisze:
Chlopaczek pisze:Jakie klotnie jakie klotnie.To wy sie zawsze z nami klocicie a nie my z wami a to roznica :lol: Jak pogodzicie sie z tym ze Juve jest o wiele slabsze od Milanu to nie bedzie zadnych klotni tylko sielankowa atmosfera :lol:
To jest własnie przykład kibiców Milanu :roll:
A to przyklad kibica Juve naburmuszonego za grosz poczucia humoru.Wyobcowanego myslacego ze caly swiat jest przeciw niemu i uwazajacego sie chyba za swietego meczennika.Ach jak to ciezko byc kibicem Juve w Polsce.Ja wiem ze sprawa z koksowaniem pilkarzy waszego ukochanego klubu mocno musiala wplynac na wasza psychike ale noski do gory usmichajcie sie :lol:

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 19 lis 2004, 16:12

Ja jako kibic Arsenalu, nie mam nic do reszty londyńskich klubów. Najważniejsze że Sol Campbell przeszedł z Tottenhamu do Gunners :twisted:

Jednak za Chelsea nie przepadam...

Awatar użytkownika
Milosz_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Milosz_FCI » 19 lis 2004, 16:53

wy za to wy sobie przypomnicie co to porazka 28 listopada.Jestescie lewa strona calcio i za to was nienawidze , ale klocic sie nie mam zamiaru równiez.
Ja mysle ze za klótnie odpowiada pare ,,prowokujacych elektronów''.
naliczylem chyba 5 :wink:

:idea:

FORZA INTER !! !! !!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”