Pamiąki Piłkarskie...

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
ODPOWIEDZODP
Awatar użytkownika
becks_7
Junior
Junior
Reputacja: 0

Pamiąki Piłkarskie...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: becks_7 » 11 mar 2005, 13:19

Temat o pamiatkach pilkarskich... Kupujecie, moze zbieracie :wink: Piszcie jakie macie i czy sa dla was cenne czy nie... PISZCIE :!:

P.S Jesli ktos ma jakies niepotrzebne pamiatki pilkarskie rozne bilety archiwalne, proporczyki to napiszcie mi na PW lub na gg 4294386 chetnie je przyjme pod moja dobra opieke

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 11 mar 2005, 14:38

chyba jest juz taki teamcik ale nie wiem

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 11 mar 2005, 14:42

Pamietki ?? w sumie zależy jeszcze co nazwiamy pamiątkami ?? Coś co tylko przypomnina to tym czymś :D Czyli ja nie mam .......

Bo szaliki, koszulki, flagi czy nawet zdjecia to nie są moje pamietki. Bo Milan nadal jest i bedzie nr.1 dla mnie więc pamietki można mieć ze szkoły lub wojska :D

Becks_7 a masz jakieś zabytkowe "pamiątki" ;D najlepiej zwiazane z Milanem ?? Koszulki najlepiej albo proporczyki stare w kolekcji ?? coś w tym stylu ?? Napisz jak coś może zrobimi interes. Tylko wolał bym płacić Ci za ewentualne bo swoich koszulke Milanu Ci nie oddam :D a Ty jesteś za Realem chyba to nie mam nic co łączyło mnie by z tym klubem.

Wogóle jak ktoś jest zainetersowany trykowami Adidasa i Nike i nie tylko z klubów serie A przede wszystkim to napiszcie. Bo ostatnio odezwał sie taki gość który mieszka we Włoszech i proponował mi koszulki z Italli. Wziałem numer telefonu to jak coś zadzwonie a ma załatwic jeszcze inne bajery.

KOLES SPRAWDZONY BO JEGO BRAT JUŻ ZAŁATWIAŁ MI TRYKOT NA POCZATKU SEZONU WIEC NIE JAKIŚ FRAJER ...... Byłem zadowolony w 100%

**FORZA GRANDE MILAN**

Kaczormistrz
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 11 mar 2005, 16:20

ja owszem zbieram bilety mam duzo z Polski ale z LM i PU mam tylko kilka naprawde polecam innym uzytkownikom zbieranie takich rzeczy bo to jest super kolecjonerstwo

Awatar użytkownika
becks_7
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: becks_7 » 11 mar 2005, 20:07

Niestety lecz ja nie zbieram koszulek... A co do proporczyku Milanu mam 1 oficjalny lecz bezcenny...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”