Post Wyświetl pojedynczy post autor: Abramovic » 30 mar 2005, 17:17
Abramovic

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 30 mar 2005, 17:25
magus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 30 mar 2005, 17:29
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 30 mar 2005, 17:30
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 mar 2005, 17:31
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 30 mar 2005, 17:36
qczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 30 mar 2005, 18:40
Paszti

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 30 mar 2005, 18:45
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 30 mar 2005, 20:36
nie no, nikt nie lubi gmocha i srajlała, to samo do wdowczyka. ogladam czesto mecze na polsacie sport i to co mowia ci "eksperci" przechodzi wszelkie pojecie. dno po prostumetol pisze:Ale już (zdecydowanie) wole Panorame niż jakiegoś Gmocha jak to było na ME w Portugalii...
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 30 mar 2005, 21:01
Ja Wam powiem ze ten pomysl z analiza takttyczna to superpomylszawdi pisze:nie no, nikt nie lubi gmocha i srajlała, to samo do wdowczyka. ogladam czesto mecze na polsacie sport i to co mowia ci "eksperci" przechodzi wszelkie pojecie. dno po prostumetol pisze:Ale już (zdecydowanie) wole Panorame niż jakiegoś Gmocha jak to było na ME w Portugalii...
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 30 mar 2005, 21:21
ja nie potrzebuje zadnej analizy, bo sam analizuje mecz. analiza taktyczna bylaby dobrym pomyslem gdybym ja ją przeprowadzal. polska mysl szkoleniowa opiera sie na rozwiazaniach z wiekow temu. jezeli ktos oglada te lipne analizy i twierdzi, ze sa dobre to ['].RoRo pisze: Ja Wam powiem ze ten pomysl z analiza takttyczna to superpomyls:D:D Tylko wtedy by bylo fajnei jakby to omawial Jose Mourinho
![]()
Ten Gmoch to sie mota i mota, Streilau tak samo .... nie podoba mi sie to ....
Ale pomysl jest dobry, lepszy niz panorama
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 30 mar 2005, 21:38
No ale to sa poprostu skroty ze spotkania... tylko ze jakis fachowiec je dobrze omowi ... Jak na telewizje polska to zablysneli intelektemzawdi pisze:ja nie potrzebuje zadnej analizy, bo sam analizuje mecz. analiza taktyczna bylaby dobrym pomyslem gdybym ja ją przeprowadzal. polska mysl szkoleniowa opiera sie na rozwiazaniach z wiekow temu. jezeli ktos oglada te lipne analizy i twierdzi, ze sa dobre to ['].RoRo pisze: Ja Wam powiem ze ten pomysl z analiza takttyczna to superpomyls:D:D Tylko wtedy by bylo fajnei jakby to omawial Jose Mourinho
![]()
Ten Gmoch to sie mota i mota, Streilau tak samo .... nie podoba mi sie to ....
Ale pomysl jest dobry, lepszy niz panorama
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 30 mar 2005, 21:50
dokładnie tak jak jametol pisze:Mi też to nie przeszkadza. A przynajmniej będe miał jako-takie pojęcie co się dzieje na świecie... W ogóle lubie oglądać Panoramy itp
LAZIO

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 30 mar 2005, 23:08
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 31 mar 2005, 20:03
mathiasek12
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio