Panorama w przerwie meczu

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
Awatar użytkownika
Abramovic
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Panorama w przerwie meczu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Abramovic » 30 mar 2005, 17:17

Jeśli mecz jest transmitowany na TVP2 w przerwie meczu jest Panorama. Wkurza to was? Bo mnie bardzo.

Co według was powinno być w przerwie meczu?

Awatar użytkownika
magus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 30 mar 2005, 17:25

Głupi trochę temat ale...Panorama hmmm....A co może być w przerwie meczu????No goście sobie w studiu gadają, o meczu i tak chyba powinno być. Mi i tak to nie przeszkadza, idę do kibla się odlać.... :D :D :D

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 30 mar 2005, 17:29

Mnie tam to wisi bo ja w przerwie meczu najczęsciej robie sobie kolacje ale powinni dać jakieś studio czy coś.
PS. To pytanie było wysłać na liste skarg TVP a nie na forum

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 30 mar 2005, 17:30

Mi też to nie przeszkadza. A przynajmniej będe miał jako-takie pojęcie co się dzieje na świecie... W ogóle lubie oglądać Panoramy itp

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 mar 2005, 17:31

Mnie osobiście akurat to nie denerwuje bo lubię sobie obejrzeć Panoramę czy też inne programy informacyjne. Rozumiem, że czas w przerwie meczu mógłby zostać wykorzystany na analizę ciekawych fragmentów spotkania ale czasem znajduje się czas na wszystko :wink: Czasu spędzonego na obejrzeniu Panoramy nie uważam za czas stracony przynajmniej więc nie narzekam.

Jak dla mnie to kolejny trochę bezsensowny temat :? Może zakładajcie ludzie jakieś ciekawsze (mądrzejsze :?: ) tematy a jak nie to lepiej wcale. Wypowiadajcie się też w tych tematach które są bo często świecą pustkami a jestem pewien, że większość osób w swoje zdanie na dany temat a nie wszyscy się tym zdaniem podzielili.

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 30 mar 2005, 17:36

mnie tam interesuje tylko mecz, a w przerwie to sobie mogą nawet dawać telenowele peruwiańskie itp.

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 30 mar 2005, 18:40

ja w przerwie ZAWSZE robie sobie prysznic albo się kompię :lol: :P

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 30 mar 2005, 18:45

Ale już (zdecydowanie) wole Panorame niż jakiegoś Gmocha jak to było na ME w Portugalii... :twisted:

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 30 mar 2005, 20:36

metol pisze:Ale już (zdecydowanie) wole Panorame niż jakiegoś Gmocha jak to było na ME w Portugalii... :twisted:
nie no, nikt nie lubi gmocha i srajlała, to samo do wdowczyka. ogladam czesto mecze na polsacie sport i to co mowia ci "eksperci" przechodzi wszelkie pojecie. dno po prostu

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 30 mar 2005, 21:01

zawdi pisze:
metol pisze:Ale już (zdecydowanie) wole Panorame niż jakiegoś Gmocha jak to było na ME w Portugalii... :twisted:
nie no, nikt nie lubi gmocha i srajlała, to samo do wdowczyka. ogladam czesto mecze na polsacie sport i to co mowia ci "eksperci" przechodzi wszelkie pojecie. dno po prostu
Ja Wam powiem ze ten pomysl z analiza takttyczna to superpomyls :D:D:D Tylko wtedy by bylo fajnei jakby to omawial Jose Mourinho :D

Ten Gmoch to sie mota i mota, Streilau tak samo .... nie podoba mi sie to ....

Ale pomysl jest dobry, lepszy niz panorama :D

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 30 mar 2005, 21:21

RoRo pisze: Ja Wam powiem ze ten pomysl z analiza takttyczna to superpomyls :D:D:D Tylko wtedy by bylo fajnei jakby to omawial Jose Mourinho :D

ja nie potrzebuje zadnej analizy, bo sam analizuje mecz. analiza taktyczna bylaby dobrym pomyslem gdybym ja ją przeprowadzal. polska mysl szkoleniowa opiera sie na rozwiazaniach z wiekow temu. jezeli ktos oglada te lipne analizy i twierdzi, ze sa dobre to ['].

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 30 mar 2005, 21:38

zawdi pisze:
RoRo pisze: Ja Wam powiem ze ten pomysl z analiza takttyczna to superpomyls :D:D:D Tylko wtedy by bylo fajnei jakby to omawial Jose Mourinho :D

ja nie potrzebuje zadnej analizy, bo sam analizuje mecz. analiza taktyczna bylaby dobrym pomyslem gdybym ja ją przeprowadzal. polska mysl szkoleniowa opiera sie na rozwiazaniach z wiekow temu. jezeli ktos oglada te lipne analizy i twierdzi, ze sa dobre to ['].
No ale to sa poprostu skroty ze spotkania... tylko ze jakis fachowiec je dobrze omowi ... Jak na telewizje polska to zablysneli intelektem :D Jak nigdy ... :P

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 30 mar 2005, 21:50

metol pisze:Mi też to nie przeszkadza. A przynajmniej będe miał jako-takie pojęcie co się dzieje na świecie... W ogóle lubie oglądać Panoramy itp
dokładnie tak jak ja :P

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 30 mar 2005, 23:08

Znów w przerwie meczu Polska -Irlandia płn w studio był ten Gmoch. I wiecie co stwierdziłem?? A więc on jest strasznie podobny do... Rasiaka!!!
Zastanawiam się czy Gmoch nie miał jakiegoś nieślubnego dziecka na boku. A o to małe porównanie:

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 31 mar 2005, 20:03

hehe metol dobre to porownanie a wracajac do tematu mi to szczerze wisi co jest w rzerwie meczu ale woel juz panorame chyba niz jakies analizy "znawcow futbolu"

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”