Free Kick Masters Tournament

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
BUNCH

Free Kick Masters Tournament

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 16 kwie 2005, 16:34

Odbył się w ubiegłym roku, zaproszono m.in. Deco, polegał na wykonywanius zrzutów wolnych z różnych odległości i miejsc, jednak informacji o tym w necie jest jak na lekarstwo, czy macie coś więcej dot. tego turnieju?
Znalazłem jeden klip = http://bennovg.footballclips.net/Others ... nament.wmv

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 16 kwie 2005, 18:20

Jeśli to się odbylo w Turcji to widzialem to...Byl tam Zidane...fajnie bil wolne ale bramkarz wyciągał ale byl taki Turek który bil wolne strasznie dziwne silnie mocno zakręcone i po ziemi pilka łukiem mijala mur i przy słupku uderzał fenomenalnie :lol:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 16 kwie 2005, 18:42

Figo11 pisze:Jeśli to się odbylo w Turcji to widzialem to...Byl tam Zidane...fajnie bil wolne ale bramkarz wyciągał ale byl taki Turek który bil wolne strasznie dziwne silnie mocno zakręcone i po ziemi pilka łukiem mijala mur i przy słupku uderzał fenomenalnie :lol:
No to prawdaopodobnie msaz na mysli Ugura Yldirima (czy jakos tak :lol: ), ktory ten caly turniej wygral ...

Zindedine Zidane byl trzeci .... :P

Tyle wiem o tych zawodach, ale slyszalem ze sie duzo dzialo ...

Nie slyszeliscie przypadkiem czy byly jakies zawody Freestylowe dla pilkarzy ??

Awatar użytkownika
patryk89
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 16 kwie 2005, 19:16

Trzeba przyznać ze Yildirim dobrze wykonuje wolne :D
(ogladnolem filmik ktory bunch dal) I mur na tym turnieju byl chyba ustawiony z jakis inwalidów, bo co chwile twarzyczki zaslaniali i sie kulili...

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 16 kwie 2005, 19:46

patryk89 pisze:Trzeba przyznać ze Yildirim dobrze wykonuje wolne :D
(ogladnolem filmik ktory bunch dal) I mur na tym turnieju byl chyba ustawiony z jakis inwalidów, bo co chwile twarzyczki zaslaniali i sie kulili...
Z kogo, jakbys ty dostał w brzuch albo jaja to tez byś sie kulił.

Awatar użytkownika
patryk89
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 16 kwie 2005, 19:49

Chodzilo mi o to ze powinno wyglądać to bardziej profesjonalnie...
Na prawdziwym meczu pilkarze w murze skaczą do pilki.

Awatar użytkownika
Tardelli
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tardelli » 16 kwie 2005, 19:54

Co do tego Turka Yildrima to niedawno zadebiutował w reprezentacji... Holandii

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 16 kwie 2005, 20:04

Tardelli pisze:Co do tego Turka Yildrima to niedawno zadebiutował w reprezentacji... Holandii
Nie ruzumeiem postepowania tego kolesia .. zamiast sobie w pierwszym skladzie swojej rezpry (silnej) grac to on pozuca korzenie i gra w Holandii i pewnie nie zagrzeje dlugo miejsca w skladzie ...

Gra ww reprze Holandii bo graw klubie holenderskim i juz paszport sobie zrobil Holenderski

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 16 kwie 2005, 20:43

Kiedys byl takze turniej podobny do tego tylko nie pamietam nazwy. Byl tam Olisadebe i np. zawodnicy zaglowali pilka , strzelali wolne czy grali w siatko-noge. Program ten byl odcinkowy i lecial co tydzien bodajze na Polsacie

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 16 kwie 2005, 20:53

serek408 pisze:Kiedys byl takze turniej podobny do tego tylko nie pamietam nazwy. Byl tam Olisadebe i np. zawodnicy zaglowali pilka , strzelali wolne czy grali w siatko-noge. Program ten byl odcinkowy i lecial co tydzien bodajze na Polsacie
PEPSI Scheize,

A ma ktos CAŁy ten turniej?
Ostatnio zmieniony 16 kwie 2005, 20:55 przez BUNCH, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
patryk89
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 16 kwie 2005, 20:54

Tez pamietam byl chyba organizowany przez Pepsi lub Coca-cole.
Byl tam m.in. Veron , Becham ktory dostal za robienie pompek z pilką najwyzsze oceny...

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 16 kwie 2005, 22:23

Tez to ogladalem. To bylo fajowe. Byl tam takze Dwigh York jak sie nie myle albo A.Cole - napewno ktorys z tych pilkarzy,najbardziej wydaje mi sie ze ten pierwszy. Na tym turniej bylo tez podawanie do takich chlopkow i te konkurencje wygral Beckham. A kto pamieta kto wygral caly ten turniej :?: Dajcie jakies filmiki z tego turnieju Free Kick Masters Tournament :!:

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 17 kwie 2005, 13:03

ja slyszalem o takim turnieju ale niew iwecie czasem czy jakos w tym roku jest tez jakas edycja tego czy cos bo w neie o ty nic nie ma

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 17 kwie 2005, 13:30

bobi77 pisze:Tez to ogladalem. To bylo fajowe. Byl tam takze Dwigh York jak sie nie myle albo A.Cole - napewno ktorys z tych pilkarzy,najbardziej wydaje mi sie ze ten pierwszy. Na tym turniej bylo tez podawanie do takich chlopkow i te konkurencje wygral Beckham. A kto pamieta kto wygral caly ten turniej :?: Dajcie jakies filmiki z tego turnieju Free Kick Masters Tournament :!:
Filmik w pierrwszym poscie tego tematu zostal zamieszczony ....

Wygral Ugur Yldirim a trzeci byl Zinedine Zidane .. tylko tyle wiem na temat tego turnieju, ale postaram sie cos poszukac ....

pozdro

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 17 kwie 2005, 14:05

RoRo pisze:
bobi77 pisze:Tez to ogladalem. To bylo fajowe. Byl tam takze Dwigh York jak sie nie myle albo A.Cole - napewno ktorys z tych pilkarzy,najbardziej wydaje mi sie ze ten pierwszy. Na tym turniej bylo tez podawanie do takich chlopkow i te konkurencje wygral Beckham. A kto pamieta kto wygral caly ten turniej :?: Dajcie jakies filmiki z tego turnieju Free Kick Masters Tournament :!:
Filmik w pierrwszym poscie tego tematu zostal zamieszczony ....

Wygral Ugur Yldirim a trzeci byl Zinedine Zidane .. tylko tyle wiem na temat tego turnieju, ale postaram sie cos poszukac ....

pozdro
RoRo ty mnie zle zrozumiales mi nie chodzilo o ten turniej Free Kick Masters Tournament tylko o ten co juz kiedys dawno lecial na polsacie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”