Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 16 kwie 2005, 16:34
BUNCH
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 16 kwie 2005, 18:20
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 16 kwie 2005, 18:42
No to prawdaopodobnie msaz na mysli Ugura Yldirima (czy jakos takFigo11 pisze:Jeśli to się odbylo w Turcji to widzialem to...Byl tam Zidane...fajnie bil wolne ale bramkarz wyciągał ale byl taki Turek który bil wolne strasznie dziwne silnie mocno zakręcone i po ziemi pilka łukiem mijala mur i przy słupku uderzał fenomenalnie
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 16 kwie 2005, 19:16
patryk89
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 16 kwie 2005, 19:46
Z kogo, jakbys ty dostał w brzuch albo jaja to tez byś sie kulił.patryk89 pisze:Trzeba przyznać ze Yildirim dobrze wykonuje wolne![]()
(ogladnolem filmik ktory bunch dal) I mur na tym turnieju byl chyba ustawiony z jakis inwalidów, bo co chwile twarzyczki zaslaniali i sie kulili...
BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 16 kwie 2005, 19:49
patryk89
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tardelli » 16 kwie 2005, 19:54
Tardelli
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 16 kwie 2005, 20:04
Nie ruzumeiem postepowania tego kolesia .. zamiast sobie w pierwszym skladzie swojej rezpry (silnej) grac to on pozuca korzenie i gra w Holandii i pewnie nie zagrzeje dlugo miejsca w skladzie ...Tardelli pisze:Co do tego Turka Yildrima to niedawno zadebiutował w reprezentacji... Holandii
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 16 kwie 2005, 20:43
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 16 kwie 2005, 20:53
PEPSI Scheize,serek408 pisze:Kiedys byl takze turniej podobny do tego tylko nie pamietam nazwy. Byl tam Olisadebe i np. zawodnicy zaglowali pilka , strzelali wolne czy grali w siatko-noge. Program ten byl odcinkowy i lecial co tydzien bodajze na Polsacie
BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 16 kwie 2005, 20:54
patryk89
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 16 kwie 2005, 22:23
bobi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 17 kwie 2005, 13:03
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 17 kwie 2005, 13:30
Filmik w pierrwszym poscie tego tematu zostal zamieszczony ....bobi77 pisze:Tez to ogladalem. To bylo fajowe. Byl tam takze Dwigh York jak sie nie myle albo A.Cole - napewno ktorys z tych pilkarzy,najbardziej wydaje mi sie ze ten pierwszy. Na tym turniej bylo tez podawanie do takich chlopkow i te konkurencje wygral Beckham. A kto pamieta kto wygral caly ten turniejDajcie jakies filmiki z tego turnieju Free Kick Masters Tournament
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 17 kwie 2005, 14:05
RoRo ty mnie zle zrozumiales mi nie chodzilo o ten turniej Free Kick Masters Tournament tylko o ten co juz kiedys dawno lecial na polsacie.RoRo pisze:Filmik w pierrwszym poscie tego tematu zostal zamieszczony ....bobi77 pisze:Tez to ogladalem. To bylo fajowe. Byl tam takze Dwigh York jak sie nie myle albo A.Cole - napewno ktorys z tych pilkarzy,najbardziej wydaje mi sie ze ten pierwszy. Na tym turniej bylo tez podawanie do takich chlopkow i te konkurencje wygral Beckham. A kto pamieta kto wygral caly ten turniejDajcie jakies filmiki z tego turnieju Free Kick Masters Tournament
Wygral Ugur Yldirim a trzeci byl Zinedine Zidane .. tylko tyle wiem na temat tego turnieju, ale postaram sie cos poszukac ....
pozdro
bobi
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio