Dzikie drużyny

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
ODPOWIEDZODP
Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Dzikie drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 14 lip 2005, 14:24

Siemka :!: chcialbym wiedziec czy w waszych miastach sa organizowane takie turnieje , czy sa jakies nagrody i co ile sie odbywaja :?: Ja dla przykladu gram co roku w takim samym skladzie

Dzis mialem drugi mecz i wygralismy 5-3 8) niestety pierwsze spotkanie przegralismy 4-3 choc na 10 minut przed koncem bylo juz 4-0 dla rywali :shock: co prawda strzelilismy 3 gole , ale tyle samo trafialismy w slupki. Ale ciagle walczymy o zwyciestwo :twisted:

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 14 lip 2005, 14:56

tak w moim sie odbywaja , co prawda jestem juz za stary zeby uczestniczyc ( lol ... ) ale z checia chodze i patrze jak znajomi graja :)

Bierzcie w tym udzial bo warto !! :wink:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 14 lip 2005, 15:15

U mnie są takie turnieje tylko e zimie na hali. Wiek nie jest ograniczony więc jak grasz np z zapasinikami to jest ciekawie :D . Startuje około 30 druzyn w tym zakłady pracy ale pograc przynajmnie można w kazdy weekend :D

inter1908
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: inter1908 » 14 lip 2005, 15:23

u nas tez sa organizzowane tylko ze dla gimnazjalistow kurna ...a ja juz skonczlem ;/ ..ostatnio mielismy turniej na plazy w noge :D zajefajnie bylo ..w zime mamy lige halowa w noge wiec jest co robic ...FORZA INTER!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”