vs 
Zapraszam do dyskusji !

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 17 cze 2012, 23:38
vs 
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 17 cze 2012, 23:53
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 18 cze 2012, 0:20
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FioloNDH » 18 cze 2012, 1:07
FioloNDH
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 18 cze 2012, 1:18
Tyle, że Oliveira to młodziak. Potrafi zagrać bajecznie (pamiętam jak niedawno w młodzieżówce strzelił bramę mijając po drodze trzech rywali), ale również przejść obok spotkania. To raczej nie jest jeszcze ktoś kogo można wystawić w pierwszym składzie. Ja bym dał szansę Almeidzie, tyle tylko, że Bento najzwyczajniej w świecie chce na szpicy kogoś nieco bardziej ruchliwego.Dr.Football1 pisze:Ja jestem tylko ciekaw jak dlugo Bento bedzie tolerowal fatalna postawe Postigi. Owszem,ten chlopak pare ladnych lat temu calkiem dobrze sie zapowiadal,ale niestety teraz jest cieniem samego siebie. Nawet w przecietnej Saragossie nie zachwycal.
Porugalia ma na lawce prawdziwa perelke - Nelsona Oliveire,ktory moim zdaniem duzo wiecej moglby dac tej ekipie niz ww.
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marCHELSinio » 18 cze 2012, 9:22
marCHELSinio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 18 cze 2012, 9:31
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 18 cze 2012, 11:22
Kesz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FioloNDH » 18 cze 2012, 11:40
FioloNDH
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 18 cze 2012, 14:52
Co wy z tym Quaresmą? Gościu nie dość, że ostatnio niewiele grał (dyscyplinarne odsunięcie od składu Besiktasu) to jeśli już dostawał szansę to nic specjalnego nie pokazywał. Niespełniona gwiazdka i nic więcej. Ja to się dziwię, że w ogóle pojechał. On przegrywa rywalizację nawet z Varelą o wejście z ławki, który żadnym wirtuozem nie jest.marCHELSinio pisze:Osobiście mam nadzieję, że zobaczę podczas obecnych mistrzostw Quaresme na boisku !
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marCHELSinio » 18 cze 2012, 15:31
Masz rację Sammyy, Ricardo ostatnimi czasy leci w dół. Mimo to mam ogromny sentyment do tego zawodnika, po prostu.Sammyy pisze:Co wy z tym Quaresmą? Gościu nie dość, że ostatnio niewiele grał (dyscyplinarne odsunięcie od składu Besiktasu) to jeśli już dostawał szansę to nic specjalnego nie pokazywał. Niespełniona gwiazdka i nic więcej. Ja to się dziwię, że w ogóle pojechał. On przegrywa rywalizację nawet z Varelą o wejście z ławki, który żadnym wirtuozem nie jest.marCHELSinio pisze:Osobiście mam nadzieję, że zobaczę podczas obecnych mistrzostw Quaresme na boisku !
marCHELSinio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 18 cze 2012, 15:35
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marCHELSinio » 18 cze 2012, 15:38
marCHELSinio

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 18 cze 2012, 15:39
Nie nazwałbym tego tak. To gwiazdorek o podwyższonym ego, ale potrafiący prawie tak wiele jak Cristiano Ronaldo. Gdyby miał olej w głowie, to miałby swoje 5 minut w światowym futbolu, które go jednak ominęło. Swoją może wreszcie jakiś staaaary kibic Barcelony wyjaśni mi nurtujące mnie od dawna pytanie - zarówno Simao Sabrossa na początku wieku, jak i parę lat później Quaresma, prezentowali się w barwach Barcy całkiem nieźle. Dlaczego odeszli?Daaaamian pisze:Quaresma to jeden z najbardziej przereklamowanych piłkarzy ostatniej dekady.
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: aveiro » 18 cze 2012, 15:43
aveiro
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio