II Turniej FIFA 13 PS3 - Zapisy,Regulamin,Terminarz,Tabela - Strona 32

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Re: II Turniej FIFA 13 PS3 - Zapisy,Regulamin,Terminarz,Tabe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 19 lis 2013, 17:02

Tomusmc pisze:Czyli Superpuchar z bartbuksem? Szczerze to spodziewałem się Belgii, ale miłe zaskoczenie będzie trzeba się dogadać co do terminu, dzisiaj niestety nie mogę
Jak coś to jutro lub w czwartek. Potem dopiero od niedzieli, bo w piątek wyjeżdżam, a w sobotę robię imprezę, więc różnie to może być :D

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 19 lis 2013, 17:23

bartbuks pisze:
Tomusmc pisze:Czyli Superpuchar z bartbuksem? Szczerze to spodziewałem się Belgii, ale miłe zaskoczenie będzie trzeba się dogadać co do terminu, dzisiaj niestety nie mogę
Jak coś to jutro lub w czwartek. Potem dopiero od niedzieli, bo w piątek wyjeżdżam, a w sobotę robię imprezę, więc różnie to może być :D
Ogarniemy jutro albo w czwartek żeby przed weekendem skończyć ;) ja będę ok 16 standardowo więc będziemy się szukać

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 20 lis 2013, 19:39

Brazylia - Juve 1:3
Juve - Brazylia 1:3

I nie wiemy co dalej zrobić :D

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 215

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 20 lis 2013, 19:54

bartbuks pisze:Brazylia - Juve 1:3
Juve - Brazylia 1:3

I nie wiemy co dalej zrobić :D
Wy graliście 2x Juve kontra Brazylia? :shock: :lol:

Mieliście rozegrać w takiej kombinacji mecze

Tomusmc (Juventus Turyn) - bartbuks (Valencia CF)
bartbuks(Brazylia) - Tomusmc(Włochy)

Jeśli oba mecze znów byłyby wynikiem remisowym to w obu przypadkach jest zmiana gospodarza i gościa i kolejny dwumecz ;)

Nic zagrajcie jeszcze raz tak jak miało być :P

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 20 lis 2013, 20:20

Bez sensu grać raz tym raz tym skoro Superpuchar oznacza grę poszczególnych zespołów, które zdobyły najważniejsze puchary ;) Brazylia - Włochy - odpadłem w ćwierćfinale, a miałbym zagrać w Superpucharze :P tak sie naprawdę świetnie gra!

Brazylia 1:3 Juventus
Juventus 1:3 Brazylia
Brazylia 3:6 Juventus
Juventus 3:0 Brazylia

Wyniki nie odzwierciedlają do końca przebiegu meczu bo bartbuks cholernie się polepszył co oznacza, że następny turniej będzie jeszcze ciekawszy :rotfl: dzięki za Grande Finale!

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 20 lis 2013, 20:26

Tomusmc pisze:Wyniki nie odzwierciedlają do końca przebiegu meczu bo bartbuks cholernie się polepszył co oznacza, że następny turniej będzie jeszcze ciekawszy dzięki za Grande Finale!
Przegralem brakiem doświadczenia :P A tak na poważnie, to grasz zajebiści krótką piłką. Ciężko przy Tobie grać dobrze w obronie. No te 3 karne :P Widać, że grałem z Juve :D A co zrobił Buffon z Pato w 4 meczu! Przecież za coś takeigo się wylatuje z boiska. Nakładką w klatkę piersiową :P

Dzięki i gratuluję!

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 20 lis 2013, 20:31

bartbuks pisze:
Tomusmc pisze:Wyniki nie odzwierciedlają do końca przebiegu meczu bo bartbuks cholernie się polepszył co oznacza, że następny turniej będzie jeszcze ciekawszy dzięki za Grande Finale!
Przegralem brakiem doświadczenia :P A tak na poważnie, to grasz zajebiści krótką piłką. Ciężko przy Tobie grać dobrze w obronie. No te 3 karne :P Widać, że grałem z Juve :D A co zrobił Buffon z Pato w 4 meczu! Przecież za coś takeigo się wylatuje z boiska. Nakładką w klatkę piersiową :P

Dzięki i gratuluję!
Dwa razy mnie ściąłeś w polu, ale trzeci faktycznie z dupy :P w sumie to nie kojarzę wejścia, ale to co mi dupę Gigi uratował to już swoją drogą ;) nie wiem dlaczego w drugim meczu miałem jeden strzał celny (gol) a przed bramką ani razu nie trafiłem w jej światło, ale bądź co bądź mecze świetne i tak naprawdę każdy mógł wygrać :) dzięki jeszcze raz i do następnego w kolejnym turnieju gdzie na pewno będę miał na Ciebie poprawkę bo coś czuję, że tym razem nie będziesz w grupie spadkowej :beer:

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 20 lis 2013, 21:14

Wiadomo że Milan do potęg nie należy ale po raz pierwszy zagram wiecej niz 4 gwiazdkową drużyną, BÓJCIE SIĘ :P

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 215

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 20 lis 2013, 21:37

Serdeczne gratulacje dla triumfatorów :brawo:

Ligę oraz Superpuchar wygrał Tomusmc (Juventus Turyn)
Puchar wygrał bartbuks(Brazylia)

Dziękuje wszystkim za wzięcie udziału turnieju a szczególnie tym,którzy nie olali go w trakcie :) Osobne podziękowania należą się również myhalek_acm za pomoc przy organizacji turnieju :beer:

Zapraszam do następnej edycji - będzie,będzie zabawa,będzie się działo :jupi: Powodzenia :)
myhalek_acm - trochę mi głupio,bo myślałem,że aż tak bardzo chcesz wygrać turniej dlatego wziąłeś Milan,ma 5 gwiazdek i tak bardzo masz go opanowany :D Dlatego wziąłem Barcelonę,którą mnie łoiłeś :D Dziś rozegrałem kilka meczy i szału nie ma :( Chyba jeszcze zatęsknie za tym Tottenhamem :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”