Wtedy się okaże kto jest lepszy. Ale koniec OT z mojej strony. Udanej zabawyTomusmc pisze:Żeby zabawa była lepsza, po co grać Juve vs Juve?
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 lis 2013, 15:44
Wtedy się okaże kto jest lepszy. Ale koniec OT z mojej strony. Udanej zabawyTomusmc pisze:Żeby zabawa była lepsza, po co grać Juve vs Juve?
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 19 lis 2013, 16:42
ddemon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 19 lis 2013, 17:20
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 20 lis 2013, 11:22
nie ma sprawy, rozjebie Cie PSG:)Tomusmc pisze:Wcześniej nie było problemu bo nikt nie brał Juve, ja nie siedzę na forum 24h żeby się ścigać. Mogłeś grać wcześniej i wziąć Juve przede mną, proste, ale cieszę się, że wziąłeś PSGkulekfcb pisze:takie z dupy to pierwszeństwo, ale niech Ci będzie.
w takim razie biorę PSG
Żeby zabawa była lepsza, po co grać Juve vs Juve? Jest tyle zespołów do wyborucloner pisze:Przepraszam, że wtrącę się w wątek ale mam takie pytanie: dlaczego 2 osoby nie mogą grać tym samym klubem?
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 20 lis 2013, 15:18
Taka pewność? Spoko, będę czekał z niecierpliwościąkulekfcb pisze:nie ma sprawy, rozjebie Cie PSG:)Tomusmc pisze:Wcześniej nie było problemu bo nikt nie brał Juve, ja nie siedzę na forum 24h żeby się ścigać. Mogłeś grać wcześniej i wziąć Juve przede mną, proste, ale cieszę się, że wziąłeś PSGkulekfcb pisze:takie z dupy to pierwszeństwo, ale niech Ci będzie.
w takim razie biorę PSG
Żeby zabawa była lepsza, po co grać Juve vs Juve? Jest tyle zespołów do wyborucloner pisze:Przepraszam, że wtrącę się w wątek ale mam takie pytanie: dlaczego 2 osoby nie mogą grać tym samym klubem?
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 20 lis 2013, 15:25
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 21 lis 2013, 7:02
ddemon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 21 lis 2013, 7:55
Ja bym się z tym wstrzymał. Ostatnio były trudności z rozegraniem turnieju przy mniejszej ilości meczy. Zobaczmy najpierw jak ten turniej będzie przebiegał.ddemon pisze:Niby czas turnieju się zgadza,ale nie wiem jak Wy ale ja bym jeszcze ilość meczy zwiększył?
Sesto Elemento

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 21 lis 2013, 10:02
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 21 lis 2013, 16:28
ddemon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 21 lis 2013, 16:31
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 21 lis 2013, 16:47
myhalek_acm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 21 lis 2013, 16:54
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 21 lis 2013, 17:02