Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 29 lip 2008, 12:18
Skoro tak to zgłaszam się.Mentor został oczyszczony z wszelkich zarzutów dotyczących stosowania dopingu, po tym jak jego próbka pobrana podczas konkursu o najlepszy avatar wakacji nie dała wyniku negatywnego.
Dodatkowe testy przeprowadzone przez WADA (World Anti-Doping Agency) w laboratorium w Zaniemyślu potwierdziły naturalny wysoki poziom testosteronu w organizmie polskiego zawodnika. Fakt ten został wcześniej zgłoszony do K.U.R.W.A, a sam zawodnik posiada odpowiednie dokumenty, które to potwierdzają.
Oleguer Presas - agent zawodnika - sprzeciwił się temu, że wyniki testów, które mogły świadczyć o stosowaniu dopingu przez jego podopiecznego zostały tak szybko opublikowane w prasie: "Nigdy w przeszłości, w takich przypadkach, nie podawano tak szybko nazwisk zawodników. Sprzeciwiamy się tym oskarżeniom, które zostały skierowane w kierunku naszego zawodnika i zaszkodziło naszemu wizerunkowi i sponsorom."
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 lip 2008, 12:21
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 29 lip 2008, 12:21
Mentor
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 29 lip 2008, 14:45
olson
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 29 lip 2008, 14:50
To jest mój aktualny avek1. Zgłaszamy aktualne avki, czyli te, które widnieją po lewej stronie, tuż obok naszych postów.
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 29 lip 2008, 14:56
Masz mój głosolson pisze:Zmieniłeś avatar Aka, nie można tak. Naturalnie, ja też się zgłaszam.
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 29 lip 2008, 15:00
Każdy tak mówi co rok, a i tak zawsze kończę udział przed finałemSammyy pisze:Masz mój głos
olson
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 29 lip 2008, 16:05
mistyk

Giggsy King
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 29 lip 2008, 17:37
Martinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio