Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sinik1988 » 19 wrz 2013, 10:39
Sinik1988
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 19 wrz 2013, 10:40
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sinik1988 » 19 wrz 2013, 10:41
Sinik1988

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 19 wrz 2013, 13:03
Zmień wejście HDMI. Ja tak miałem, że na HDMI ARC nie miałem obrazu, a na HDMI wsio było ok.BarcaQzYN pisze:Już tak robiłem. Nie pomogło
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 19 wrz 2013, 13:09
emdżej pisze:To już jest zwyczajny gwałt. I pomyśleć, że w pierwszym meczu prowadziłem do przerwy i stwierdziłem, że się odkuję w rewanżu. To się odkułem.
piotrcies - wstyd z porażki ze mną narasta?
Nie tylko ja najadłem się wstydu, poza tym ja wygrałem jedynie trzy mecze, więc nie jest tak źle, jak myśliszNo_Name pisze:Arsenal 2:1 Bayern
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sinik1988 » 19 wrz 2013, 13:46
Sinik1988
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 19 wrz 2013, 13:54
Jestem zielony w tym temacie. Masz w konsoli dwa wejścia HDMI? U mnie jest jedno. Czy może to się w ustawieniach zmienia? (Nie mogę wejść w żadne ustawienia bo kompletnie żadnego obrazu mi konsola nie wyświetla).bartbuks pisze:Zmień wejście HDMI. Ja tak miałem, że na HDMI ARC nie miałem obrazu, a na HDMI wsio było ok.
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 19 wrz 2013, 13:59
Tak jak Ci doradzali próbuj przytrzymać przycisk dłużej niż 5 sekund aby pikało...Za którymś razem zaskoczy - mi zdarza się,że czasem za 5 razem jak przenoszę z konsolę z pokoju do pokoju...Ewentualnie spróbuj podłączyć konsolę pod zwykły czincze AV(jest w zakupie każdej konsoli) i wtedy będziesz miał obraz i zmienisz ustawienia...BarcaQzYN pisze:Jestem zielony w tym temacie. Masz w konsoli dwa wejścia HDMI? U mnie jest jedno. Czy może to się w ustawieniach zmienia? (Nie mogę wejść w żadne ustawienia bo kompletnie żadnego obrazu mi konsola nie wyświetla).bartbuks pisze:Zmień wejście HDMI. Ja tak miałem, że na HDMI ARC nie miałem obrazu, a na HDMI wsio było ok.
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 19 wrz 2013, 14:03
BarcaQzYN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 19 wrz 2013, 14:05
Jeśli zadziała i miałbyś ochotę na rekreacyjny meczyk online, to z chęcią zagramBarcaQzYN pisze:Kumpel przyjechał do mnie z tą konsolą i nie brał żadnych kabli niestety:/ Tak to byśmy podpięli eurozłączem.
Popróbujemy jeszcze w takim razie z tym resetem ustawień. Próbowaliśmy ze 2 razy, ale skoro mówisz, że czasami po 5 razy próbujesz to...
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 19 wrz 2013, 14:32
W konsoli masz jedno wejście HDMI, ale w TV masz pewnie 2-3. Sprawdź na innych jak działaBarcaQzYN pisze:Jestem zielony w tym temacie. Masz w konsoli dwa wejścia HDMI? U mnie jest jedno. Czy może to się w ustawieniach zmienia? (Nie mogę wejść w żadne ustawienia bo kompletnie żadnego obrazu mi konsola nie wyświetla).bartbuks pisze:Zmień wejście HDMI. Ja tak miałem, że na HDMI ARC nie miałem obrazu, a na HDMI wsio było ok.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 19 wrz 2013, 14:49
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 19 wrz 2013, 15:35
BarcaQzYN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 19 wrz 2013, 15:44
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 19 wrz 2013, 16:04
od 15 jest dostępnyTomusmc pisze:Emdżej napisz o której mogę Cię złapać żeby zagrać mecze i zakończyć tę ligęja będę wolny tak od 15.15
ddemon
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio