III Edycja FIFA 13 Zapisy,Regulamin,Wyniki - Strona 3

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Re: III Edycja FIFA 13 Zapisy,Regulamin,Terminarz,Tabela

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 21 lis 2013, 21:18

MVB - Francja

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8193

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 21 lis 2013, 21:19

Marco Van Basten powinien prowadzić Holandię :!:

Awatar użytkownika
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 21 lis 2013, 22:18

Gdzie zapisujemy wyniki? Napiszę tu, najwyżej się przeniesie.

Milan - MU 3:2
MU - Milan 0:5

Nie ma co pisać, zbrodnia dokonana z zimną krwią, o ile w pierwszym meczu prowadziłem 2:0 i mogłem walnąć trzecią, co by wynik mogło ustawić, tak w rewanżu do ostatniego kwadransa nie oddałem strzału, a wszystko Myhalkowi wychodziło. Cóż, cios na start, teraz trzeba wziąć się w garść :)

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 21 lis 2013, 22:20

Za 3 min jestem

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 21 lis 2013, 22:23

Wyniki potwierdzam !

Piotrowi gra w 2 meczu się posypała całkowicie, w 2 spotkaniu totalna dominacja i koncentracja . Za to w pierwszym pokazał że grozny jest bardzo i przez moja nieuwage mogło się zle skonczyc bo sytuacja była do dupy lekko mowiac 2-0 w plecy i nic nie chcialo wpasc . Ale sie spiałem i wygrałem :)

Ps. NApiszę to tutaj , zaaktualizowalem sobie skład Milanu takze jakby komus przeszkadzał Honda , Rami czy Kaka w koszulce Rossonerich to mowcie ( zmienie na domyslne sklady) W ten sposob oszczedzilem 150 zl na Fife 14 :P

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 21 lis 2013, 22:28

myhalek_acm pisze:Ps. NApiszę to tutaj , zaaktualizowalem sobie skład Milanu takze jakby komus przeszkadzał Honda , Rami czy Kaka w koszulce Rossonerich to mowcie ( zmienie na domyslne sklady) W ten sposob oszczedzilem 150 zl na Fife 14
Pamiętaj że kadra może być albo sprzed okienka, albo po okienku. NIe mogą się mieszać składy z 13 ze składami z obecnego sezonu.

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 21 lis 2013, 22:30

Czyli mam grać konsekwentnie aktualizacją badz domyslnym tak ? Chodzi ci też pewnie zeby konsekwentnie dokonac zmian czyli przesunać graczy ktorzy odeszli rowniez ? Tak Boateng pyka w S04 a Flamini w Arsenalu , solidarnie wszystkich poprzenosilem.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 21 lis 2013, 22:38

myhalek_acm pisze:Czyli mam grać konsekwentnie aktualizacją badz domyslnym tak ? Chodzi ci też pewnie zeby konsekwentnie dokonac zmian czyli przesunać graczy ktorzy odeszli rowniez ? Tak Boateng pyka w S04 a Flamini w Arsenalu , solidarnie wszystkich poprzenosilem.
I prawidłowo. Nie mogą grać wspólnie zawodnicy kupieni i sprzedani, a nikomu to nie przeszkadza bo od połowy zeszłego turnieju mam Teveza i Llorente w składzie ;) to, że spodziewałem się po nich czegoś lepszego to inna para kaloszy ;P

Czekam aż nadejdzie piękny mecz między Nami :twisted:

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 21 lis 2013, 22:42

Będzie sie działo jak zawsze , lecz wynik będzie piękny tylko dla Mnie :P Specjalnie Muntariego na mecz wystawie, zeby sobie strzelil parę bramek , tym razem sędzia go nie oszuka hehe :D

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 21 lis 2013, 22:54

myhalek_acm pisze:Będzie sie działo jak zawsze , lecz wynik będzie piękny tylko dla Mnie :P Specjalnie Muntariego na mecz wystawie, zeby sobie strzelil parę bramek , tym razem sędzia go nie oszuka hehe :D
Będzie inne myślenie na takim meczu, Matriego nie wystawię bo go nie ma więc sędzie też nie będzie musiał oszukiwać, powodzenia ;) i kończymy OT :P

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 21 lis 2013, 22:55

OK :P

Fajnie się śledzi wyniki Live w pokoju wirtualnych meczy , ciagłe naciskanie L2 dla odswiezenia a tu nagle bramka :D

Awatar użytkownika
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 21 lis 2013, 23:11

Co za dwumecz :shock:

Pamiętam, że mecze z Bartem to była wesoła piłka, gol za golem, błąd za błędem, a tymczasem obaj podeszliśmy nieco kunktatorsko, z zamysłem, żeby nie przegrać... I naprawdę fajnie się grało. Pierwszy mecz taki na wyczekiwanego, że tak napiszę. Obaj staraliśmy się kontrować, ja raz skontrowałem groźnie i gol.
Rewanż to była ciągła gra, Ferdinand sfaulował na początku meczu, kartkę dostał dopiero przed przerwą, przerw w ogóle nie było. W drugiej połowie indywidualnie Nani i 1:0. Później Bart przycisnął, zdobył dwa gole, ja walczyłem do końca, rożny, krótkie rozegranie, Rooney wchodzi w pole karne i faul. W doliczonym czasie gry karny. Gol. Obolała, posiniaczona twarz Barta pewnie wykrzywiała się wówczas w jeszcze bardziej bolesnym grymasie. Ale to był ból psychiczny, długo konstruowana gra zakończona remisem po faulu w doliczonym czasie gry? Bart się nie poddaje! Szybkie wyprowadzenie akcji, wrzutka, przecięcie przez obrońcę, przejmuje Robben i strzela płasko po długim rogu. De Gea kapituluje... Niesamowita końcówka, mecze bardzo wyważone, ale ataki w ostatnich minutach iście dramatyczne. Posiniaczona i obolała twarz Barta wykrzywia się w uśmiechu będącym połączeniem bólu i radości. Wygrana w dramatycznych okolicznościach. Piotr bije brawo rywalowi, naprawdę świetnie zagrał!

Dzięki Bart, fajna rywalizacja :!:

MU - Bayern 1:0
Bayern - MU 3:2

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 22 lis 2013, 0:02

Manchester United - Bayern 1:0
Bayern - Man Utd 3:2

Żebyś wiedział, że wkurwiłem się po tym faulu w 90 min! :D Idiotyczne wystawienie nogi i karny!

Bayern - Milan 2:3
Milan (grali ustawieniem 4:3:3:3 :wink: ) - Bayern 5:2

Jak można tak [ch**] zrobić San Siro za dnia?! Przecież tam nic nie widać :P

btw, Michał (myślę, że tak masz na imię :P) nawet jak strzelasz gola, to musisz uciekać i rozłączać się? :P

Dzięki panowie!

ps. jakoś mało komfortowy ten Bayern :P Valencią lepiej mi się grało :D

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 22 lis 2013, 0:07

AC Milan 5 - 2 Bayern
Bayern 2 - 3 AC Milan

W Meczu na Allianz kontrolowalem grę aż za bardzo , przez co chwila nieuwagi i moglo się skonczyc remisem a tak naprawde Bart nie mial praktycznie szansy w tym meczu a 2 gole strzelil. W 90 min taktycznym faulem De Jong zatrzymal Robbena ciagnac go uporczywie za koszulke :P Bart musial sie wtenczas niezle wkurzyc :P 2 Mecz na San Siro rowniez ja dominowalem ale do przerwy to Bayern prowadzil 2-1 ( w mojej opini na lekkim farcie ) :P Ale po przerwie juz Milan cisnał cisnał i Honda na poczatku przypakowal bramę w okno , Kaka z nożyc i na koniec Balo wymusil problematyczny Karny ( z dupy :P ) czyli w swoim stylu . Skonczylo sie 5-2 . Dzieki za Grę Bart i powodzenia w dalszej fazie

REWANŻ za Finał Pucharu udany :P

12 pkt w pierwszych 4 meczach to nawet niezly wynik :chill: Ale musze popracowac nad dobrą grą od początku bo wkurza mnie moja nieskutecznosc od poczatku a pozniej gonienie wyniku to musi ulec poprawie

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Re: III Edycja FIFA 13 Zapisy,Regulamin,Wyniki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 22 lis 2013, 15:52

ddemon pisze:Ok terminy spotkań zostały przydzielone - skończymy turniej przed świętami - a ew. potem pomyślimy o kontynuacji :)
Co prawda turniej zaczynamy od poniedziałku ale można grać już teraz - im wcześniej skończymy tym lepiej :P

Z racji tego,że bierze 8 osób - ROZGRYWANY ZOSTANIE PUCHAR REPREZENTACJAMI

Osoby,które grały w poprzedniej edycji mają pierwszeństwo wyboru reprezentacji,osoby lecz mogą wybrać inną :)

Sesto Elemento(Urugwaj) - potwierdził Urugwaj
bartbuks(Brazylia) - potwierdził Brazylia.
myhalek_acm - Kolumbia
piotrcies(Argentyna)- potwierdził Argentyna
ddemon(Portugalia) - potwierdził Anglię
Tomusmc(Włochy) - potwierdził Włochy

Marco_Van_Basten - Francja

kulekfcb - Niemcy
Wezmę Niemców w takim wypadku. Panowie ja dopiero poniedziałek wtorek jestem dostępny, bo aktualnie przebywam na wyjeździe i nawet mam rzadko dostęp do internetu, ale jak wróce to ruszqam pełną parą rozgrywkami

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”