Niggaz pisze:Gdyby tego nie było to bym sobie zrobił ekipę złożoną w 75% z piłkarzy Barcelony i nie mielibyście szans
....na ostatnie miejsce w tabeli
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 07 wrz 2006, 16:41
Niggaz pisze:Gdyby tego nie było to bym sobie zrobił ekipę złożoną w 75% z piłkarzy Barcelony i nie mielibyście szans
Pisakk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 07 wrz 2006, 17:05
Cris7
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 wrz 2006, 17:15
Mentor
Berik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 07 wrz 2006, 18:02
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 07 wrz 2006, 18:47
Czyli na czym polega bo ja nie gram w żadne piłkarzykiNiggaz pisze:Gra internetowa w stylu popularnych piłkarzyków
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 07 wrz 2006, 19:30
Nie do końca,. Bo gdy na ławkę wystawisz samych 'cieniasów', to w wypadku kontuzji kluczowego gracza, będziesz musiał któregoś z nich wrzucić na jego miejsce.Lukaz pisze:Czyli na czym polega bo ja nie gram w żadne piłkarzykiNiggaz pisze:Gra internetowa w stylu popularnych piłkarzykówWybieramy jakiś skład a później ustawienie drużyny i dopiero ono nam punktuje, a rezerwowi, jak to rezerwowi siedzą i patrzą czy też wszyscy puktują
Bo jak nie to chyba można wybrać cieniasów na ławę
![]()
Mam nadzieję że zanim się zarejestruję to mi ktoś odpowie
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 07 wrz 2006, 20:25
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 wrz 2006, 20:42
ogólnie to chodzi o to, że masz 100 baniek i to musi ci starczyć na 15 piłkarzy,Lukaz pisze:Mam nadzieję że zanim się zarejestruję to mi ktoś odpowie
a ty mógłbyś oddac typy w BPU ...Cris7

fieldy
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 wrz 2006, 21:03
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 07 wrz 2006, 21:11
przez to mam Juninho, Carvalho i Zambrote, no i oczywiscie licze na bramki z rzutow roznych Crisa i Luciofieldy pisze:tylko, ze za bramki napastników mało pkt daja Very Happy
trudna moze tak ale stosunkowo tani zawodnik a poza tym nie puszcza szmat jak ... Dida (a jak bedzie zle to wpuszcze Borucafieldy pisze:Cech - mają trudną grupe - moze tych goli trochę puścić Very Happy
zobaczysz jak hattricka zdobedziefieldy pisze:Eto'o kapitanem ... myślisz, że da rade? Laughing
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 wrz 2006, 21:13

Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio