Nagrody Filmowe - dyskusje i komentarze - Strona 3

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
Josse_BG
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Re: Nagrody Filmowe - dyskusje i komentarze

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Josse_BG » 15 paź 2012, 12:00

Zmniejszyłem czas głosowania z pięciu do trzech dni. Szybciej będą zamykane tematy, przez co nie będziemy tak obciążać paska nowych wiadomości - maksymalnie będzie pięć nowych głosować na pasku, dlatego następną kategorię dodam jutro, jak zostaną zamknięte pierwsze ankiety.

Moofasa
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 16 paź 2012, 13:25

Nie wiem czy bedzie jeszcze jakis temat dotyczacy filmow sportowych, ale jezeli zabraknie "Radio" z Cuba Gooding Jr. to bedzie to wasza porazka :P

bedzie temat z filmami nt. pokera :>? byłoby ekstra

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 16 paź 2012, 13:32

Nie wiem czy bedzie jeszcze jakis temat dotyczacy filmow sportowych, ale jezeli zabraknie "Radio" z Cuba Gooding Jr. to bedzie to wasza porazka
Zgadzam się! I jeszcze The Damned United oraz oczywiście Wściekły byk z De Niro musi być.

A jak Huragan nie wyjdzie, to składam oficjalny i nieoficjalny protest :!:

Awatar użytkownika
Josse_BG
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Josse_BG » 16 paź 2012, 13:46

(L)oczkerson pisze:
Nie wiem czy bedzie jeszcze jakis temat dotyczacy filmow sportowych, ale jezeli zabraknie "Radio" z Cuba Gooding Jr. to bedzie to wasza porazka
Zgadzam się! I jeszcze The Damned United oraz oczywiście Wściekły byk z De Niro musi być.

Wszystkie trzy te filmy są w ostatniej grupie, którą dodam jutro.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 16 paź 2012, 14:35

Josse_BG pisze:
(L)oczkerson pisze:

Wszystkie trzy te filmy są w ostatniej grupie, którą dodam jutro.
Niewiarygodny zbieg okoliczności :smoke:

Awatar użytkownika
Josse_BG
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Josse_BG » 16 paź 2012, 15:08

Grupy z Doktorem przygotowaliśmy wcześniej, a dziennie dodaje tylko dwie, więc tak - jest to niewiarygodny zbieg okoliczności.

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2053

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 16 paź 2012, 16:05

Widzę, że sporo mnie minęło i forum zdążyło zmienić charakter na filmowy :lol: W horrorach się kiepsko czuję ale w filmach sportowych już jak najbardziej i mam nadzieję, że ta ostatnia przewidziana grupa będzie wielka objętościowo i mocna bo póki co średnio mi to wygląda i jak zabraknie filmów takich jak:

Warrior
Coach Carter
Człowiek Ringu
Radio
Miracle - Cud w Lake Placid
Glory Road
Ekspres - Bohater futbolu
Fighter

to będę bardzo niepocieszony. Zresztą i tak jestem bo już mi ich brakuje a nie zanosi się na wiele nowych pozycji do głosowania. Wiadomo, ile ludzi tyle gustów ale te filmy są jednymi z najlepszych w swojej kategorii i zasługują choćby na nominację, noty około 7-8 i kilka (kilkadziesiąt) tysięcy głosów na filmwebie i IMDB, czołowe miejsca w rankingach filmów sportowych mówią same za siebie i powinny zostać docenione. Jak już bawimy się w plebiscyt to porządnie. Wiadomo, że wymieniać można bez końca i niektóre filmy takie jak United, Skrzydlaty Szkot, Triumf Ducha, Hurricane Season, Rebound: The Legend of Earl 'The Goat' Manigault, Youngblood czy Vince Niepokonany to filmy nieco mniej znane/uznane i ich nieobecność da się zrozumieć ale te, które wyboldowałem to IMO ( i z tego co widziałem nie tylko moim zdaniem, wystarczy poczytać fora i różnorakie rankingi) filmy, które zwyczajnie zasłużyły na nominacje i powinny się znaleźć w zestawie do głosowania skoro dało się zmieścić takie filmy (fajne swoją drogą) jak Remember the Titans, Światła Stadionów czy Reggae na lodzie to dla tych kilku z listy powyżej także powinno znaleźć się miejsce.

A, no i plus za We Are Marshall.

e/
Jeszcze jedna uwaga, fajnie jak obok polskich tytułów podawalibyście oryginalne.

Awatar użytkownika
Josse_BG
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Josse_BG » 16 paź 2012, 18:32

Morrow pisze:Widzę, że sporo mnie minęło i forum zdążyło zmienić charakter na filmowy :lol: W horrorach się kiepsko czuję ale w filmach sportowych już jak najbardziej i mam nadzieję, że ta ostatnia przewidziana grupa będzie wielka objętościowo i mocna bo póki co średnio mi to wygląda i jak zabraknie filmów takich jak:

Warrior
Coach Carter
Człowiek Ringu
Radio
Miracle - Cud w Lake Placid
Glory Road
Ekspres - Bohater futbolu
Fighter

to będę bardzo niepocieszony. Zresztą i tak jestem bo już mi ich brakuje a nie zanosi się na wiele nowych pozycji do głosowania. Wiadomo, ile ludzi tyle gustów ale te filmy są jednymi z najlepszych w swojej kategorii i zasługują choćby na nominację, noty około 7-8 i kilka (kilkadziesiąt) tysięcy głosów na filmwebie i IMDB, czołowe miejsca w rankingach filmów sportowych mówią same za siebie i powinny zostać docenione. Jak już bawimy się w plebiscyt to porządnie. Wiadomo, że wymieniać można bez końca i niektóre filmy takie jak United, Skrzydlaty Szkot, Triumf Ducha, Hurricane Season, Rebound: The Legend of Earl 'The Goat' Manigault, Youngblood czy Vince Niepokonany to filmy nieco mniej znane/uznane i ich nieobecność da się zrozumieć ale te, które wyboldowałem to IMO ( i z tego co widziałem nie tylko moim zdaniem, wystarczy poczytać fora i różnorakie rankingi) filmy, które zwyczajnie zasłużyły na nominacje i powinny się znaleźć w zestawie do głosowania skoro dało się zmieścić takie filmy (fajne swoją drogą) jak Remember the Titans, Światła Stadionów czy Reggae na lodzie to dla tych kilku z listy powyżej także powinno znaleźć się miejsce.

A, no i plus za We Are Marshall.

e/
Jeszcze jedna uwaga, fajnie jak obok polskich tytułów podawalibyście oryginalne.
Mieliśmy tylko 30 miejsc w kategorii film sportowy, więc siłą rzeczy któryś nie dostanie szansy. Mogę Cię natomiast zapewnić, że kilka z tytułów, które podałeś u góry jest w grupie numer 3 :P No i na końcu etapu pierwszego będzie można podać tytuły filmów, których wam brakowało i dzięki czemu utworzymy jakąś dodatkową ankietę.

Awatar użytkownika
klopx
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 56

Post Wyświetl pojedynczy post autor: klopx » 16 paź 2012, 19:21

Vince niepokonany
Najwspanialsza gra w dziejach
Zapaśnik
The Damned United
Peaceful Warrior
Rudy

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 18 paź 2012, 15:23

Wybralismy z Josse filmy science-fiction. To bedzie miazga Panowie i Panie.

Moofasa
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 18 paź 2012, 15:24

To twórzcie temat, nie ma na co czekać :D

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 18 paź 2012, 15:27

Tu trzeba pytac Josse. Moja wladza konczy sie na wybraniu grup do poszczegolnych kategorii ;)

Awatar użytkownika
Josse_BG
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Josse_BG » 18 paź 2012, 16:12

Moofasa pisze:To twórzcie temat, nie ma na co czekać :D
Została jeszcze jedna grupa akcji/sensacji, grup sci-fi mamy pięć. Możliwe, że jutro dodam pierwsza, aczkolwiek chciałem zrobić ze dwa dni przerwy :(

Awatar użytkownika
NoName1989
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1345
Kibicuję: WIDZEW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 19 paź 2012, 9:33

Mam nadzieję, że o Bondzie nie zapomnicie.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 19 paź 2012, 9:56

Jak dla mnie dla Bonda powinna być oddzielna grupa, w której wybierzemy najlepsze cztery filmy z całej serii. :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”