Opisz poprzednika - Strona 242

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8193

Re: Opisz poprzednika

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 15 mar 2013, 22:00

Doktor - cóż, jak pisał MVB, o nim nie da się krótko, ale spróbuję określić go jednym zdaniem: najbardziej wkurwiająca i zarazem najbardziej pozytywna postać tego miejsca. Istny Forumowicz Słońce :D

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 15 mar 2013, 22:46

piotrcies
zajawkowicz fma, czekamy na avatar!

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 15 mar 2013, 22:47

rekinho
beka i shift. thx

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 15 mar 2013, 22:54

Bartbuks

Kibic Valencji - cze to się zalicza d gatunków zgarożonych wyginięciem?
Do tego rockman i ponoć miał/ma dziewczynę modelkę.

Czyli generalnie szacun.

Co prawda ponoć też ma stado niewolników pracujących na jego truskawkowych polach. Jako socjalista nienpopieram. Chyba, że bym dostał udział ale o tym nic nie słyszałem...

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 mar 2013, 18:57

Emerald - jego nick kojarzy mi się z telenowelami z ameryki południowej (czy ja jestem dziwny ?) mało konfliktowy użytkownik, choć nie mieliśmy chyba zbyt wielu okazji do wspólnych dyskusji. Jeden z tych niewielu ogarnietych kibiców Barcy, bym napisał, ze to plusik, ale każdy tu pisze o plusikach i już się to nudne robi :badziewie: chyba ma już swoje lata, bo w avku zdjecie z danych lat, gdy Barce jeszcze bardzo lubiłem :)

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 16 mar 2013, 19:00

fieldy

Zdecydowanie najgorszy moderator. Znany z dawnych lat jako Alkofanatyk z Highbury. Spina się okrutnie i nie potrafi uporządkować tematów na forum. Przez jego lenistwo rozmnożyły się boty i zalewają nasze forum z każdej strony świata. Fieldy oprócz obijania się w Kórniku, lubi także wędzoną rybkę. Postać zdecydowanie na pięć minusów.

Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 798

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 16 mar 2013, 22:28

MVB

Człowiek-pobudka :lol: Krótko,zwięźle i na temat-chyba taka jest jego dewiza.Należy do forumowego kółka prawicowej propagandy,które bytuje głównie w temacie Ogólna dyskusja o polityce choć można spotkać ich wszędzie :wink: Ostatnio chyba się ochajtał,ale tutaj akurat mogło mi się popierdzielić.Robi(ł) w budowlance a ludzie z tej branży raczej od alko nie stronią,więc wspólny temat raczej by się znalazł :D

blackmore
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 163

Post Wyświetl pojedynczy post autor: blackmore » 20 lip 2015, 3:02

ryba_82

(chyba) jedyny fan Manchesteru City na forum, ale przynajmniej nie ma rozważań odnośnie tego, do kogo się zwrócić z pytaniem odnośnie Obywateli. Pod koniec minionego sezonu jego aktywność nieco zmalała, przez pewien czas miałem obawę, że być może zrezygnował z udzielania się, ale na szczęście ów użytkownik powrócił i mam nadzieję, że w nadchodzących rozgrywkach będzie pisał regularnie i z jeszcze większą częstotliwością. Ma "zdrowy" sposób sympatyzowania z klubem, tj. czuć wielką sympatię, ale jednocześnie pozostaje realistą i nie ma przeszkód, aby do drużyny Manuela Pellegriniego podszedł w bardziej krytyczny sposób. Nie mam pojęcia jaka jest geneza jego nicku, natomiast w kwestii avatara, to mam nadzieję, że się mu nie naprzykrzę stwierdzając, że wolę Jokera w wydaniu Nicholsona (nie będę więcej prowokować mówiąc, że również ten Hamilla, hehe). Pół roku temu w plebiscycie Forumowych Oscarów napisał, że byłbym jednym z tych użytkowników, z którym chciałby się spotkać. Cóż, nie widzę problemu, abym z tego miejsca mógł się zrewanżować i również oświadczam, że ryba_82 wydaje się być odpowiednim kompanem nie tylko do rozmów o charakterze forumowym, ale również tych mających miejsce poza wirtualną rzeczywistością.

Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2358

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 20 lip 2015, 8:07

Chyba jeden z niewielu fanów Chelsea na forum. Spokojny użytkownik kulturalny. Duża wiedza o mniej znanych piłkarzach i prawdziwy kinoman. Nikt nie ogląda tylu nieznanych filmów co on

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 lip 2015, 11:16

League - nabił już ponad 4 tys. postów a ja wciaż nie wiem komu kibicuje, bo tylko się napina :mrgreen:

Awatar użytkownika
piotrcies
Reputacja: 8193

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 20 lip 2015, 12:25

fieldy - stary jak świat, na tym forum praktycznie od zawsze (choć ponoć są i tacy, którzy pamiętają czasy sprzed fieldy'ego), moderator-instytucja, bezwzględny w sprawowaniu swej roli. Na stare lata zrobił się gorzkniały i zgryźliwy, wali suchary gorsze od moich, a do tego kibicuje Arsenalowi. Mimo tych kilku wad to bardzo pozytywny użytkownik, bez którego to miejsce byłoby puste.

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 84

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 20 lip 2015, 12:29

fieldy - mod niegodziwiec z Kórnika, wołający "Here's Johnny!". Przygryza innym za nabijanie postów, a sam zmierza do 30 tysięcy :P Ciekawe czy jako Wiesiek gra w najnowszy hit sezonu :think: Ma brata bliźniaka. Fan horrorów (co widać choćby po awatarze). Kibic Arsenalu, także zbyt często nie świętuje zdobywania trofeów :pijemy:

Kiedyś chyba był aktywniejszy na forum i lepiej orientował się, kto komu kibicuje. No, ale co zrobić, jest w końcu od pewnego czasu w "klubie 30-latków" :> :beer:

piotrcies mnie wyprzedził, więc też kilka słów o nim - ponoć opowiada kawały z epoki kamienia łupanego i z tego głównie słynie. Fan Beatlesów i Manchesteru United. Aktywnie uczestniczył w przeprowadzce strony i chyba wtedy dostał moderatora :warrior: Ogólnie trzyma poziom godny pełnionej funkcji ;)

Awatar użytkownika
HMK
Sergio Ramos
Reputacja: 2321
Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 20 lip 2015, 12:35

Michał M - jeden z nielicznych fanów Bayernu na forum (Akarin coś zaginął, z Ebim wiadomo), członek "klubu 30-latków" od kilku dobrych lat :P Spokojny, opanowany, nie wdający się w żadne kłótnie, zdrowe podejście do swojego klubu, można powiedzieć, że ideał kibica Bayernu :P

Awatar użytkownika
Hyypia
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 104

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hyypia » 20 lip 2015, 12:41

Chemik - Pomimo początkowego hejtu, wyraźnie widać, że chłopak się wyrobił i pisze coraz mądrzejsze posty :beer: Kibic Realu i drugi największy hejter Ikera jakiego znam, marzy o de Gei w bramce swojego klubu co widać zresztą po avatarze.Fan muzyki elektronicznej.No i dzięki niemu nie jestem już najmłodszy tutaj :P Użytkownik jak najbardziej na +

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2151
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 20 lip 2015, 13:20

Hyypia - jeden z niewielu kibiców Tottenhamu którego znam. Rzadki okaz. Bardzo przyjemny i mily użytkownik z dużym dystansem do siebie co zademonstrował po przegraniu zakładu nie tak dawno i świętowaniu zwycięstwa arsenalu :wink: Mieszka w Zamościu który jest pięknym miasteczkiem na ścianie wschodniej gdzie ostatnio zbudowano dwa nowe przystanki kolejowe i zaczęto wysyłać elegancki pociąg dalekobieżny do szczecina po roku absencji pospiechow.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”