Nie będę wyznaczał kolejnego terminu dla użytkownika czy gra czy nie iż łaski mi,Nam nie robi...Owszem jest to decyzja uderzająca w grupę spadkową i w osoby (bartbuks,Sesto_Elemento) bardzo zaangażowane w turniej ale żadnych kroków już nie przewiduje robić...Dogramy ten turniej w taki sposób jaki było pisane na początku i jak się da...myhalek_acm pisze:Moim zdaniem jak do jutra no name sie nie okresli czy gra , to niech graja z nami dla mnie zaden problem, a kaurat Bart i Sesto to slowni goscie i szybko bysmy to rozegrali
Jedynie co mogę napisać to jest mi trochę przykro,że ten turniej idzie w takim a nie w innym kierunku,daje też trochę do myślenia na przyszłość.bo jak napisałem wcześniej nie wykluczam w przyszłości kolejnych edycji,ale na pewno będą one bardziej rygorystyczne,za równo jeśli chodzi o terminy a może i nawet minusowe punkty(tu jeszcze muszę pomyśleć jak to by się dokładnie miało odbywać)..
Ale narazie skupmy się na tym turnieju, a o kolejnym turnieju,pomyślimy potem dopóki nie wyjaśni się u mnie pewna kwestia zdrowotna