Football videos - Pojedynki kompilatorów - Strona 4

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
mlody_
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 07 lis 2005, 21:28

Trzeba w końcu ustalić te wszystkie zasady, bo niedługo termin oddawania prac sie skończy, a my nie będziemy wiedzieć co mamy robić :wink:

1) System oceniania - ja proponuje taki jak opisywałem kilka postów wcześniej, ale z małymi (według mnie) ulepszeniami :). Awięc, po drugiej kolejce odpadłaby 1 osoba, po trzeciej kolejce zostałoby już tylko 8 osób, i tak do 4 kolejki (po której zostałoby 6 uczestników konkursu).
I z tych 6 osób zrobiłbym 3 pary, gdzie każda para miałaby inny temat.
Odpadłyby 3 osoby, bo tylko 1 wychodzi z pary :wink:. I w finale byłyby 3 osoby. I potem z tych 3 osób wybieramy zwycięzce !
Co wy na to?

2) Tematy kompilacji - według mnie nie powinien wyznaczać ich wygrany danego etapu, ponieważ może on sobie wybrać temat na który on ma najwięcej materiałów itp., dlatego proponuje, żeby tematy były już z góry wybrane (przez Roomeczka, albo juru, albo jeszcze kogoś :P).

3) Aha, mam jeszcze taką idee, żeby każdy kto skończył już udział w konkursie automatycznie był w jury, bo jak będzie finał to by sie przydało żeby dużo osób decydowało o tym kto wygra :)

Jak jeszcze coś jest niejasne to piszcie !
Jak sobie cos przypomne o czym nie napisałem to dorzuce informacje :)

Wypowiadajcie sie !

PS. Co z terminem w końcu, możnaby go przesunąć na sobote do 0:00?

Charles

fpaIZnVMxnqeuKcUVsR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Charles » 07 lis 2005, 21:34

Who is owner of this new site?, carnivale cruise ship, =O, society politics liberalism, 79090, carol detox life vorderman, %-(((, classic strap, jgfvm, stellarium universal, ccw, classical gas guitar music, 98685, classic solution zelda, 34102, office lingeries, lidd, gweek inn, yvldzv, office spouse, ofev, official co, 8(((, photoshop cs2 tryout crack, sfyx, photoshop cs hotkeys, 8))), carnival cruise line port of call, >:-), classified free ny sale yard, :-DDD, carolina charlotte lincoln north, 058, step track basic pedometer, 052, steinach, :-D, day spa miami fl, :[[[, gwendelyn brooks, 762963, carne asada recipies, ytwnaa, office furniture liquidators louisville, =[[, fairytopia coloring, =-], stenopelix, sgfq, step up songs, gttyg, incinerator bottom ash, :]], soccer tips for goalies, 6710, fairview junior high ck, mpim, classical arabic course, hygu, social development children, =OO, photoshop raw images, 117984, day spa wauwatosa, rymksv, day night porterage, zhxul, stephanie clark jazz, 269, social host liability, rjm, classic mini cooper sales, 12157, days of discovery, njyqh, office xp small business edition, bbszb, gwen listen luxurious stefani, >:-O, incline village california, =-))), office of fair trading consumer, =-PPP, office macro tutorial, sodrso, incentive offers, %OOO, carnival glass dealers, nwanes, faith tabernacle florence alabama, :PPP, fairy pumpkin carving pattern, 8[[, classical music in india, 720666, office performance, %]], increase salary teacher texas, 4262, office supplies desk supplies cd sleeves staples, rtfwkj, classifieds journal las review vegas, 8-(, steinway player piano, 123, stenocarpus sinuatus, :-DDD, days inn orlando airport, assym, fairy flash tattoo work, 5656, fairway lawn and landscape, >:-OO, step trash can, jfkdt, social work conferences, 542943, inco ltd canada, 558216, classification of a clown fish, 0551, classical band bond, awxfc, fake food decor, 8-O, social science journal article, zrjoj, gwen stefani i know were cool, rjjlk, faith staires, =((, photos of the calgary flames, qbgr, stephanie walden, %-[, office identity, bcde, photos of rash, 688602, office federal register, 029, office idol, zgqn,
Ostatnio zmieniony 23 sie 2008, 10:13 przez Charles, łącznie zmieniany 4830 razy.

Awatar użytkownika
infernus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 07 lis 2005, 21:36

sluchajcie to jest w koncu jakis limit czasowy tych kompilacji czy nie ma ? wezcie pod uwage ze ciezko znalezc fajną muze trwającaą np 2 minuty :/

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 07 lis 2005, 22:26

infernus pisze:sluchajcie to jest w koncu jakis limit czasowy tych kompilacji czy nie ma ? wezcie pod uwage ze ciezko znalezc fajną muze trwającaą np 2 minuty :/
od 2 minut do 5

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 09 lis 2005, 14:25

wydaje mi się że propozycja młodego jest dobra i można ją przyjąc....z tym odpadaniem i wchodzeniem w jury dobry pomysł ;)

Ok przesune termin do dnia 12.11 (tj sobota) do godziny 00:00

Ave

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 11 lis 2005, 15:22

Sory za posta pod postem...

Ale chciałem obwieścić ze jutro o godzinie 24:00 albo jak kto woli 00:00 mija termin przyjmowania prac... jak narazie dostałem tylko jedną...ale wierze ze sie zmobilizujecie ;)

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
PiDi
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiDi » 11 lis 2005, 18:40

Dzięki Roomeczek za przyjęcie jako "nieparzystego"...Z wszystkim, co powiedział Młody się zgadzam, ale radzę wszystkim prace wrzucać szybko...i najlepiej na www.rapidshare.de <- szybko się zasysają w miarę.

Pozdro.

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 12 lis 2005, 17:35

Oj czarno to widze :P

Jak narazie dostałem prace od 2 kompilatorów...

PRACA 1 - Serie A by ossy

http://www.megaupload.com/?d=GO706643

PRACA 2 - Serie A by Infernus

http://rapidshare.de/files/7528277/Serie_A.wmv.html

czekam na kolejne zgłoszenia :P
Ostatnio zmieniony 13 lis 2005, 9:48 przez Rumeczek, łącznie zmieniany 1 raz.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 12 lis 2005, 17:45

No to mamy przedwczesny final :hardkor:

Awatar użytkownika
Kaka_ACM
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 12 lis 2005, 22:10

No właśnie jury jest zszokowane :wink:
Czekamy na pozostalych :!: :!:

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 12 lis 2005, 22:20

Hmmm, niestety jezeli chodzi o temat Serie A nie dalem rady zlepic niczego konkretnego :? Wybaczcie.

Teraz mam pytanie czy skoro nie zrobilem teraz komp. pojde dalej ? Czy moze wstapic do jury?

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 12 lis 2005, 22:50

Ja mam takowš propozycje jeœli załozmy do jutra nikt nie da pracy...

CI co oddali mogš po prostu dostać dodatkowe punkty w ocenianiu następnej kompilacji na inny temat..( 1 propozycja)

lub....

tak jak proponujš inni Ci co nie dali dołšczš do Jury...( 2 opcja)

Decyzja nalezy do Was...

Ave

Awatar użytkownika
mlody_
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 12 lis 2005, 23:26

Moja kompilacja o Serie A
Smithu pisze:Hmmm, niestety jezeli chodzi o temat Serie A nie dalem rady zlepic niczego konkretnego
Też tak myślałem, ale udało mi sie i wyszło nawet 7'30'' :P.

Awatar użytkownika
'Del Piero'
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 'Del Piero' » 13 lis 2005, 0:00

Czekajcie na mnie :D zaraz oddam prace ;)

aaa i umieszcze ja na moim serwerze = ] mysle ze dla kazdego bedzie wygodniej - kompilacja poprostu sie szybciej sciagnie ;)

Awatar użytkownika
limansky
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 13 lis 2005, 0:02

mlody_10 w czym robiłeś kompilację?

Pozdro

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”