Sensitive pisze:Oto moja jedenastka. Mam nadzieję, że moi chłopcy będą walczyć o europejskie puchary...
Nie obraź się, ale muszę zapytać: jesteś gejem? Bo z początku jak sbQ, myślałem, żeś kobieta.Sensitive pisze:Nie, ale wiem,że mam słodki nick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 25 lip 2011, 22:31
Sensitive pisze:Oto moja jedenastka. Mam nadzieję, że moi chłopcy będą walczyć o europejskie puchary...
Nie obraź się, ale muszę zapytać: jesteś gejem? Bo z początku jak sbQ, myślałem, żeś kobieta.Sensitive pisze:Nie, ale wiem,że mam słodki nick
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 25 lip 2011, 22:33
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 25 lip 2011, 23:13
http://www.90minut.pl/news/163/news1633 ... Lecha.htmlLech Poznań ogłosił kadrę na nadchodzący sezon Ekstraklasy. Brakuje w niej mających ważne kontrakty z wielkopolskim klubem Grzegorza Kasprzika, Seweryna Gancarczyka i Tomasza Mikołajczaka. Piłkarze dostali wolną rękę w poszukiwaniu nowych klubów. Do czasu znalezienia sobie nowego pracodawcy będą trenować indywidualnie.
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 25 lip 2011, 23:34
Do startu ligi chyba możesz zmienić składBoromir pisze:
Kasprzika i Gancarczyka mam w drużynie
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sensitive » 26 lip 2011, 0:03
Sensitive

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 26 lip 2011, 9:38
Kaczormistrz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 26 lip 2011, 10:39
sbQ pisze:Sensitive
jesteś kobietą?
Boromir pisze:Nie obraź się, ale muszę zapytać: jesteś gejem? Bo z początku jak sbQ, myślałem, żeś kobieta.
NO LEZE!!sbQ pisze:Należy zaznaczyć, że nie mamy nic do gejów. Mam kilku (można by rzec, że nawet znam grupę, bo trzech facetów właściwie tworzy już jakieś zbiorowisko/grupę) kolegów gejów, także jest ok.
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 26 lip 2011, 10:42
On się różni od niektórych tym, że nie założył konta specjalnie na Fantasy Ligę.Emerald pisze:sbQ pisze:Sensitive
jesteś kobietą?Boromir pisze:Nie obraź się, ale muszę zapytać: jesteś gejem? Bo z początku jak sbQ, myślałem, żeś kobieta.NO LEZE!!sbQ pisze:Należy zaznaczyć, że nie mamy nic do gejów. Mam kilku (można by rzec, że nawet znam grupę, bo trzech facetów właściwie tworzy już jakieś zbiorowisko/grupę) kolegów gejów, także jest ok.
Trzeba przyznac, ze Sensitive sobie umial(a) odpowiednie wejscie przygotowac
Rozumiem, ze jak ktos ma 14 postow to juz z nim (nia) gramy?
Pawel875
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 26 lip 2011, 10:51
Nie, nie!Pawel875 pisze:On się różni od niektórych tym, że nie założył konta specjalnie na Fantasy Ligę.
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 26 lip 2011, 14:05

bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Puzon93 » 26 lip 2011, 16:07
Widzę ktoś jednak podziela moje poglądyWierzę w Koseckiego, dlatego go wziąłem. jak w sierpniu zwolnią Skorżę, to chłopak powinien pograć więcej![]()
Puzon93

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 26 lip 2011, 16:09
Raczej jestem realistąPuzon93 pisze:Widzę ktoś jednak podziela moje poglądy
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cool_D » 26 lip 2011, 21:18
Cool_D

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 26 lip 2011, 21:59
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 26 lip 2011, 22:07
Po dłuższym zastanowieniu i zobaczeniu ilu obecnych jest teraz drużyn(52) w/g mnie trzeba przyjąć jakieś reguły bo już robi się powoli bajzel...piotrcies pisze:Na moje, to ta gra powinna być dla aktywnych użytkowników forum![]()
ddemon
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio