III Edycja FIFA 14 - Zapisy,Regulamin,Wyniki - Strona 5

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Re: III Edycja FIFA 14 - Zapisy,Regulamin,Wyniki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 23 sty 2014, 0:10

czarny samael pisze:Real - Chelsea 0:1
Chelsea - Real 2:1
Pierwsza połowa 1 meczu to parodia. Graliśmy... jakby taktyka nie istniała. Fakt, Chelsea waliła strzał za strzałem, ale Casillas robił cuda. Potem poszła kontra i poprzeczka (w 2 meczu 3 sety i obie zjebałem + poprzeczka po lobie z pierwszej piłki). Ale zwycięstwa należały Ci się. Byłeś po prostu lepszy.

Za pauzy luz. Wtedy i tak żona mi przeszkadzała :)

Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 861
Kibicuję: Manchester United FC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 23 sty 2014, 9:40

Nie gadaj, w drugim meczu w pierwszej połowie nie istniałem. Gdybym nie wyczuł, że jesteś włączony zawodnikiem który biegnie do Williana w ogóle nie zrobiłybym tego zwodu i gola w pierwszej połowie by nie było ;-)

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 26 sty 2014, 14:09

City - Real 0:3
Real - City 2:2

Czemu kuźwa jak gram pierwszy mecz, to zawsze pada deszcz? No i bagg wygrałbyś 2 mecz, gdybyś nie stracił gola tak jak ja zawsze, czyli poprzez idiotyczną stratę bramkarzem. Dzięki!

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 26 sty 2014, 14:11

u mnie jest tak samo, z deszczem. zawsze, kiedy gram u siebie - pada deszcz, mimo ze warunki pogodowe mam ustawione na losowe. wygralbym drugi mecz, gdyby skutecznosc byla odrobine lepsza.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 sty 2014, 0:44

PSG - Real 2:1
Real - PSG 2:4

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 215

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 27 sty 2014, 0:48

Bayern - Real 4:0
Real - Bayern 3:1

W pierwszym meczu zaczeło się gładko i skończyło łatwo i przyjemnie..Wszystko wychodziło,gra w obronie prawie perfekcyjna,bo co tu dużo mówić Real swoje sytuacje miał ale większości leciało to w bramkarza lub nad bramką...
Drugi mecz również zaczeło się od szybkiej bramki tym razem dla Realu ja starałem się gonić wynik a Real skutecznie kontratakował...W sumie oddaliśmy 40 strzałów w tym 30 celnych :!: Ja obstrzeliwałem bramkę Ikera a ona wciąż zaczarowana wydaje mi się,że na Santiago Bernabeu muszą zrobić pomiary bramek bo są stanowczo za małe 5 razy trafić w obramowanie(słupki,poprzeczki) to jest coś :D:/ Cóż szkoda,no ale podział punktów wydaje się zasłużonym wynikiem,obaj o nic nie walczymy także nikt nie ucierpiał :P Dzięki za naprawdę fajne meczyki :)

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 sty 2014, 0:54

ddemon pisze:Ja obstrzeliwałem bramkę Ikera a ona wciąż zaczarowana wydaje mi się,że na Santiago Bernabeu muszą zrobić pomiary bramek bo są stanowczo za małe 5 razy trafić w obramowanie(słupki,poprzeczki) to jest coś
Dokładnie. 3 poprzeczki i 2 słupki! To jest fart :D No i Iker, który wszystko narożniki wyłapywał. :brawo:

Mecze super, już mi nie wsadzasz 7 goli :D :chill:

Awatar użytkownika
Sinik1988
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 93

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sinik1988 » 27 sty 2014, 11:00

PSG - Real 2:1
Real - PSG 2:4

Potwierdzam :wink:

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 01 lut 2014, 13:47

Bayern - Atletico 2:2
Atletico - Bayern 2:3

W pierwszym meczu niedosyt spory,prowadziłem 2-0 i obie bramki straciłem po dobitkach do pustej...Z przebiegu meczu wydaje mi się,że po równo choć moi piłkarze marnowali setki na potęgę i non stop bronił bramkarz :/ Co do drugiego meczu myślę wynik zasłużony...Również prowadziłem przez większość część spotkania,Mandzukic powinnien przepieczętować na 3-1 do pustej to trafił w słupek :rotfl4: I gdy Atletico wyrównało w 87 minucie to już wiedziąłem,że tego meczu nie wygram...Jednak rozpoczęcie po skrzydle Alaba,wrzutka z dupy,bo nikogo w polu karnym nie było aż nagle pojawił się Goetze i łąduje główką 89 minucie na 3-2 dla Bayernu...Heh ah ta Fifa :suicide: I choć w moim odczuciu mam niedosyt bo zdobyłem tylko 4z6 punktów to w sposób jaki to zrobiłem nie napawa mnie dumą...Szkoda,bo chyba straciłem wszelkie szanse na podium :( Dzięki za meczyki :)

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 01 lut 2014, 13:56

Potwierdzam wyniki , Ddemon ladnie to opisal. Dodam od siebie ze strasznie denerwuje mnie kontrola nad pilką zawodnikow , szczegolnie w tym dwumeczu strasznie duzo przypadkowosci...

Trzymaj sie Ddemon, szybkiego powrotu do zdrowia :beer:

Awatar użytkownika
Sesto Elemento
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 86

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 01 lut 2014, 19:07

Sorki. Nie wiem co się dzieje z padem. Sam chyba widziałeś jak moi co chwilę robili wślizgi, jak chciałem biegać to bramkarz wychodził z bramki, jakieś bezsensowne piętki.
Decyzja należy do Ciebie co z meczami. Ja jutro wieczorem mogę zagrać pożyczę pada od Tomusmc i wtedy można rozegrać albo oba spotkania albo drugie rewanżowe a te dostaniesz 0:3.

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 03 lut 2014, 19:32

Ta Fifa 14 to totalny szit, panowanie nad pilką jest tak denne ze odechciewa sie grac w to gowno, jeszcze jak gram z Samaelem to [k****] zaczyna sie jakas komedia , w stylu bramki z dupy sie sypia jak z rękawa, i rumunski pilkarz Cosmin Contra. Idzie sie konkretnie wkurwic przy budowaniu akcji ofensywnych jak pilka odbija sie od piety, proste podanie opanowuje sie 100 lat badz jest totalny przypadek i milion przebitek. W 13 gra sie o niebo lepiej pod wzgledem kontroli pilki i jakosci rozegrania . W 14 to kazdy jest [k****] drewniany jak Molo w Sopocie...

Chelsea 4-2 Atletico
Atletico 1-3 Chelsea

Czy w tej edycji da sie jakos [k****] normalnie gola strzelic ? Czy tylko z wrzutki gdzie obroncy nie wiedzą po co sa na boisku, badz z kontry przy uzyciu L1 gdzie obroncy rowniez nigdy nie sa wstanie ogarnac niczego, badz ewentualnie tak jak Stoke za Pulisa a mianowicie tak

http://www.youtube.com/watch?v=D2zkPEQrWro

Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 861
Kibicuję: Manchester United FC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 03 lut 2014, 20:01

Potwierdzam wyniki. Ale na bramkarza nie możesz być zły, był najlepszym zawodnikiem Twojej drużyny.

Piłka odbijała się totalnie w obu meczach po obu stronach, gra w deszcz na pewno nam nie pomogła.
Byłem nastawiony na obronę Częstochowy, ale Luiz i Matić czyścili wszystko. Nic nie przechodziło pierwszego z obrońców, a co najwyżej DMa. Szybkość Williana i siła Maticia (tak w ataku jak i w obronie) pozwoliła mi postawić warunki w tym dwumeczu. Do Williana i tak mógłbym mieć trochę pretensji, bo w pierwszym meczu przy 2:0 nie strzelił na pustą bramkę, choć był kompletnie nie pilnowany. Za to przepchnąć Maticia chyba po prostu się nie da. Myhalek_acm w obronie grał głównie poprzez przepychanie się z moimi zawodnikami, a na byłego gracza Benfiki to po prostu nie działało.
1 mecz był wyrównany, choć AM jak pisze myhalek_acm nie mogło się wbić na moje pole karne. W drugim za to CFC - pomijając odbijanie się piłki lub brak zajarzenia żeby w ogóle do niej ruszyć - grali to co grać mieli. Wyjście do piłki tak przy kontrach, jak przy pozycyjnym i podania zgodne z moimi intencjami. Willian i Hazard mogliby trafiać trochę lepiej bo parę razy piłka przetoczyła się obok słupka, ale raz odbiła się i weszła, więc nie było źle. Początek drugiej połowy drugiego meczu to były po prostu huraganowe ataki i zacząłem się obawiać, że jak coś nie wpadnie, to zmarnowane sytuacje się zemszczą, ale Matić wbił na 4:1 i to praktycznie "zabiło mecz".

Dzięki za mecze.

P.S.Najbardziej byłem zdziwiony, że z ustawienia AM. W całym dwumeczu tylko raz wrzuciłem piłkę w pole karne! Poza tym strzeliliśmy po jednym golu z rogu, ale jak Matić ma 194 wzrostu, to mnie to nie dziwi. Zdziwiony za to byłem tym AM, bo piłka wbijana była prawie na 16 metr, przegrałem główkę a później żaden mój zawodnik nie chciał walczyć o kolejną, Cech wyszedł i był bez szans.

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 05 lut 2014, 16:18

Manchester City - Bayern 1:3
Bayern - Manchester City 5:1

Pierwszy mecz jak zawsze w deszczu :D Ogólnie mecz wyrównany,udało się wyjść na prowadzenie 1:2 w 45 minucie i wydaje mi się,że to było kluczowe moment spotkania..W drugiej połowie miałem już więcej miejsca,Robben przebiega sam 25 metrów i pomyślałem a se lutne i wpadło w 81 minucie...Obie strony próbowały grać na dośrodkowania,obie strony dobrze się broniły,nie tracąc po nich bramek,a obie nasze bramki padły po podaniach za plecy obrońców...Moim zdaniem wynik zasłużony,wygrałem,bo byłem bardziej skuteczny...Natomiast w drugim spotkaniu przeważałem przez całe spotkanie,przeciwnik oddał jeden strzał,z czego padła bramka,bo wszedł przy stanie 2:0 w moją obronę jak w masło...Mi praktycznie wszystko wchodziło oddałem ponad 16 strzałów celnych - w pełni zasłużona wygrana...
Dzięki za spotkania :)

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 07 lut 2014, 14:26

Chelsea - Real 2:1
Real - Chelsea 0:2

Samael jak piszesz, że będziesz 12:30, a potem jesteś online przez prawie 1,5h, to nie rób tak, że ja potem przez 45 min siedzę jak głupi [ch**] przed konsolą i czekam... Szanujmy się trochę.

Gratuluję wygranej.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”