Football videos - Pojedynki kompilatorów - Strona 5

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 13 lis 2005, 0:11

Roomeczek pisze:PRACA 1 - Serie A by ossy

http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php?t=2897&start=45
A jak to ściągnąć :shock: :?:

Awatar użytkownika
infernus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 13 lis 2005, 0:12

Lakier pisze:infernus napisał:
sluchajcie to jest w koncu jakis limit czasowy tych kompilacji czy nie ma ? wezcie pod uwage ze ciezko znalezc fajną muze trwającaą np 2 minuty
od 2 minut do 5
mlody_10 pisze:Też tak myślałem, ale udało mi sie i wyszło nawet 7'30'' .

Z całym szacunkiem młody_10 ale czuje sie zrobiony w kubusia... ja swoją kompilacje specjalnie jeszcze skracałem z 4 minut do 3:17 zeby mi pasowala do muzyki... Moglem po prostu jeszcze coś dorzucic i dac fajna muzyke długą np na 5:14...

Awatar użytkownika
'Del Piero'
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 'Del Piero' » 13 lis 2005, 0:38

Ej ludzie, nie moge zpisac pracy jako film :?
sproboje ja na jutro rano oddac :(
mam nadzieje ze przyjmiecie jeszcze

Awatar użytkownika
limansky
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 13 lis 2005, 0:44

Można brać udział od następnej rundy (jak takowa będzie)???

Pozdro

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 13 lis 2005, 9:50

Roomeczek napisał:
PRACA 1 - Serie A by ossy

http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php?t=2897&start=45

A jak to ściągnąć
juz to poprawiłem sorka... :oops:

młody_10 jak bys mógł to weź troszke skróc tą kompilacje do 5 min...takie są zasady :D...a i tak przedłuze najprawdopodobniej termin oddawania prac...
Można brać udział od następnej rundy (jak takowa będzie)???

Pozdro
myśle ze jest to całkiem mozliwe :)

Awatar użytkownika
'Del Piero'
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 'Del Piero' » 13 lis 2005, 10:55

No więc, sory za opoznienie ale kompilacja nie chciala mi sie zapisac i tak musialem zrezygnowac z kilku istotnych akcji bo wyskakiwaly jakies blady ;/ ale tak to jest jak wszystko sie odklada na ostatnią chwile ... wiecej mi sie to nie powtorzy :)

:arrow: Serie A by Del Piero

kompilacja jest umieszczona na moim serwerze wystarczy kliknac prawym i "zapisz element docelowy..." (ehhh po co ja to tlumacze... :) )

Proponowalbym mlody zebys cos zrobil z "waga" swojej kompilacji - zauwaz ze nie wszycy maja szybkie lacze i 100 mb to jest kilka godzin sciagania... moja kompilacja mogla miec 50 mb ale zmiejszylem do 20 zeby kazdy sprawnie mogl sciagnac ;P - no ale to tylko taka moja mała sugestia :D:D

2. uwaga:
infernus pisze:
Lakier pisze:infernus napisał:
sluchajcie to jest w koncu jakis limit czasowy tych kompilacji czy nie ma ? wezcie pod uwage ze ciezko znalezc fajną muze trwającaą np 2 minuty
od 2 minut do 5
mlody_10 pisze:Też tak myślałem, ale udało mi sie i wyszło nawet 7'30'' .

Z całym szacunkiem młody_10 ale czuje sie zrobiony w kubusia... ja swoją kompilacje specjalnie jeszcze skracałem z 4 minut do 3:17 zeby mi pasowala do muzyki... Moglem po prostu jeszcze coś dorzucic i dac fajna muzyke długą np na 5:14...
Widzisz mlody jezeli chodzi o serie A to mam tyle materialow ze moge zrobic kompilacje ktora bedzie trwala nawet z godzine, film ma trwac 2-5 minut a nie 7... a i widze ze kozystales z innych kompilacji ;) (przynajmniej mi sie tak wydaje bo widzialem tak samo zlaczone triki ROnaldu w "This is FOotball") - nawet nie wiedzialem ze lubie sie tak czepiac :D

Awatar użytkownika
mlody_
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 13 lis 2005, 16:19

No to mnie wykluczcie, albo nie wiem co.
Prawda, troche sie zapędziłem.
Ale wątpie, żebym to teraz skrócił, bo to co robi teraz mój WMM to przechodzi ludzkie pojęcie - co chwile sie zacina. W ogóle nie da sie pracować.
'Del Piero' pisze:... a i widze ze kozystales z innych kompilacji (przynajmniej mi sie tak wydaje bo widzialem tak samo zlaczone triki ROnaldu w "This is FOotball")
To nie można z czyjejś kompilacji w ogóle korzystać ? Jak widze, że jak jest jakiś "materiał" co pasuje mi do mojego filmiku, to nie moge go dać do swojej kompilacji ?

Tak, korzystałem z tej kompilacji, z innych również

Zróbcie z tą sprawą co uważacie, przyjme każdą decyzje.

Awatar użytkownika
infernus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 13 lis 2005, 16:38

mlody_10 pisze:Ale wątpie, żebym to teraz skrócił, bo to co robi teraz mój WMM to przechodzi ludzkie pojęcie - co chwile sie zacina. W ogóle nie da sie pracować.
Dokładnie :P ja tez musze zapisywać wszystko co kilka sekund zeby potem jak sie zatnie wszystkiego nie stracic...

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 13 lis 2005, 16:45

Oki Kurde zapomnialem dac w nocy Kompilacji Mozna teraz jeszcze szybko?? prosze was zapomnialem

aha jeszcze jedno musi byc Serie A??

Troszke trudno jest zlepic Kompilacje z Serie A tak szybko

Awatar użytkownika
'Del Piero'
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 'Del Piero' » 13 lis 2005, 17:37

mlody_10 pisze:No to mnie wykluczcie, albo nie wiem co.
Prawda, troche sie zapędziłem.
Ale wątpie, żebym to teraz skrócił, bo to co robi teraz mój WMM to przechodzi ludzkie pojęcie - co chwile sie zacina. W ogóle nie da sie pracować.
to wez to co zrobiles zimportuj, wytnij niepotrzebne akcje i daj od nowa muzyke ;] - to nie boli
'Del Piero' pisze:... a i widze ze kozystales z innych kompilacji (przynajmniej mi sie tak wydaje bo widzialem tak samo zlaczone triki ROnaldu w "This is FOotball")
To nie można z czyjejś kompilacji w ogóle korzystać ? Jak widze, że jak jest jakiś "materiał" co pasuje mi do mojego filmiku, to nie moge go dać do swojej kompilacji ?
Zauwaz ze ktos np musial sie natrudzic zeby znalesc dany material a Ty pozniej sobie wytniesz z jego pracy - ja to tak odczuwam, tymbardziej ze kozystales z mojej strej kompiacji :P
No ale ja lubie wkurzac :D wiec sie mna nie przejmuj xD

BartekTS pisze:Oki Kurde zapomnialem dac w nocy Kompilacji Mozna teraz jeszcze szybko?? prosze was zapomnialem

aha jeszcze jedno musi byc Serie A??

Troszke trudno jest zlepic Kompilacje z Serie A tak szybko
mozesz dac jeszcze ale musi byc o Serie A - kazdy ma ten sam temat ;]

Awatar użytkownika
mlody_
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 13 lis 2005, 18:35

'Del Piero' pisze:to wez to co zrobiles zimportuj, wytnij niepotrzebne akcje i daj od nowa muzyke ;] - to nie boli
Boli - zwłaszcza jak masz jakiegoś zjebanego WMM :evil:.
'Del Piero' pisze:Zauwaz ze ktos np musial sie natrudzic zeby znalesc dany material a Ty pozniej sobie wytniesz z jego pracy - ja to tak odczuwam, tymbardziej ze kozystales z mojej strej kompiacji
Z jednej strony prawda.
Ale jak potrzebujesz np. jakiegoś tricku, którego nie posiadasz w zwykłym pliku, to wtedy korzystasz z kompilacji :wink:

To ile osób jeszcze nie oddało prac ? :roll:

Awatar użytkownika
mlody_
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 13 lis 2005, 18:35

'Del Piero' pisze:to wez to co zrobiles zimportuj, wytnij niepotrzebne akcje i daj od nowa muzyke ;] - to nie boli
Boli - zwłaszcza jak masz jakiegoś zjebanego WMM :evil:.
'Del Piero' pisze:Zauwaz ze ktos np musial sie natrudzic zeby znalesc dany material a Ty pozniej sobie wytniesz z jego pracy - ja to tak odczuwam, tymbardziej ze kozystales z mojej strej kompiacji
Z jednej strony prawda.
Ale jak potrzebujesz np. jakiegoś tricku, którego nie posiadasz w zwykłym pliku, to wtedy korzystasz z kompilacji :wink:

To ile osób jeszcze nie oddało prac ? :roll: :P

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 13 lis 2005, 20:48

w zwišzku z tym ze wiele osób jescze nie oddalo prac mam propozycje aby termin oddawania prac zmienic na pierwotny czyli do 20.11

co do tematu to został on juz wyznaczony czyli Serie A... więc raczej nie dawać w kompilacjach nic z repry ani LM :P moze być jak cos puchar włoch... ^^

ave

Awatar użytkownika
infernus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 14 lis 2005, 8:29

Roomeczek pisze:w zwišzku z tym ze wiele osób jescze nie oddalo prac mam propozycje aby termin oddawania prac zmienic na pierwotny czyli do 20.11

To do tego czasu ja sobie swoja ztuninguje :D

Awatar użytkownika
mlody_
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 20 lis 2005, 21:45

Przypominam, że dzisiaj jest termin oddawania prac ! :)

Skróciłem swoją kompilacje, oto link do niej :

http://rapidshare.de/files/7913368/Seri ... _.wmv.html

Mam nadzieje, że mi wybaczycie ale trwa 5 minut i 10 sekund :wink:. Jakość nawet niezła.

Aha, proponuje jeszcze małe zmiany :) :
Co do tematu pracy - według mnie jurorzy powinni wybierać o czym będzie następna kompilacja. Wszyscy powinni zadecydować.

I jeszcze co do terminu oddawania prac - jeśli ktoś odda swoją prace 1 dzień później oddawałoby mu sie 1 pkt, a jeśli ktoś nie zdąży nawet po normalnym terminie i 1 dniu to wtedy dostawałby 0 pkt za kompilacje.
(Skala ocen to od 0-10 pkt prawda ? :))

Jak macie jakieś uwagi to piszcie !

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”