A jak to ściągnąć
kama_reda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 13 lis 2005, 0:12
Lakier pisze:infernus napisał:
sluchajcie to jest w koncu jakis limit czasowy tych kompilacji czy nie ma ? wezcie pod uwage ze ciezko znalezc fajną muze trwającaą np 2 minuty
od 2 minut do 5
mlody_10 pisze:Też tak myślałem, ale udało mi sie i wyszło nawet 7'30'' .
infernus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 'Del Piero' » 13 lis 2005, 0:38
'Del Piero'

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 13 lis 2005, 0:44
limansky

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 13 lis 2005, 9:50
juz to poprawiłem sorka...Roomeczek napisał:
PRACA 1 - Serie A by ossy
http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php?t=2897&start=45
A jak to ściągnąć
myśle ze jest to całkiem mozliweMożna brać udział od następnej rundy (jak takowa będzie)???
Pozdro
Rumeczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 'Del Piero' » 13 lis 2005, 10:55
Widzisz mlody jezeli chodzi o serie A to mam tyle materialow ze moge zrobic kompilacje ktora bedzie trwala nawet z godzine, film ma trwac 2-5 minut a nie 7... a i widze ze kozystales z innych kompilacjiinfernus pisze:Lakier pisze:infernus napisał:
sluchajcie to jest w koncu jakis limit czasowy tych kompilacji czy nie ma ? wezcie pod uwage ze ciezko znalezc fajną muze trwającaą np 2 minuty
od 2 minut do 5mlody_10 pisze:Też tak myślałem, ale udało mi sie i wyszło nawet 7'30'' .
Z całym szacunkiem młody_10 ale czuje sie zrobiony w kubusia... ja swoją kompilacje specjalnie jeszcze skracałem z 4 minut do 3:17 zeby mi pasowala do muzyki... Moglem po prostu jeszcze coś dorzucic i dac fajna muzyke długą np na 5:14...
'Del Piero'
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 13 lis 2005, 16:19
To nie można z czyjejś kompilacji w ogóle korzystać ? Jak widze, że jak jest jakiś "materiał" co pasuje mi do mojego filmiku, to nie moge go dać do swojej kompilacji ?'Del Piero' pisze:... a i widze ze kozystales z innych kompilacji (przynajmniej mi sie tak wydaje bo widzialem tak samo zlaczone triki ROnaldu w "This is FOotball")
mlody_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 13 lis 2005, 16:38
Dokładniemlody_10 pisze:Ale wątpie, żebym to teraz skrócił, bo to co robi teraz mój WMM to przechodzi ludzkie pojęcie - co chwile sie zacina. W ogóle nie da sie pracować.
infernus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 13 lis 2005, 16:45
BartekTS

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 'Del Piero' » 13 lis 2005, 17:37
to wez to co zrobiles zimportuj, wytnij niepotrzebne akcje i daj od nowa muzyke ;] - to nie bolimlody_10 pisze:No to mnie wykluczcie, albo nie wiem co.
Prawda, troche sie zapędziłem.
Ale wątpie, żebym to teraz skrócił, bo to co robi teraz mój WMM to przechodzi ludzkie pojęcie - co chwile sie zacina. W ogóle nie da sie pracować.
Zauwaz ze ktos np musial sie natrudzic zeby znalesc dany material a Ty pozniej sobie wytniesz z jego pracy - ja to tak odczuwam, tymbardziej ze kozystales z mojej strej kompiacjiTo nie można z czyjejś kompilacji w ogóle korzystać ? Jak widze, że jak jest jakiś "materiał" co pasuje mi do mojego filmiku, to nie moge go dać do swojej kompilacji ?'Del Piero' pisze:... a i widze ze kozystales z innych kompilacji (przynajmniej mi sie tak wydaje bo widzialem tak samo zlaczone triki ROnaldu w "This is FOotball")
mozesz dac jeszcze ale musi byc o Serie A - kazdy ma ten sam temat ;]BartekTS pisze:Oki Kurde zapomnialem dac w nocy Kompilacji Mozna teraz jeszcze szybko?? prosze was zapomnialem
aha jeszcze jedno musi byc Serie A??
Troszke trudno jest zlepic Kompilacje z Serie A tak szybko
'Del Piero'
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 13 lis 2005, 18:35
Boli - zwłaszcza jak masz jakiegoś zjebanego WMM'Del Piero' pisze:to wez to co zrobiles zimportuj, wytnij niepotrzebne akcje i daj od nowa muzyke ;] - to nie boli
Z jednej strony prawda.'Del Piero' pisze:Zauwaz ze ktos np musial sie natrudzic zeby znalesc dany material a Ty pozniej sobie wytniesz z jego pracy - ja to tak odczuwam, tymbardziej ze kozystales z mojej strej kompiacji
mlody_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 13 lis 2005, 18:35
Boli - zwłaszcza jak masz jakiegoś zjebanego WMM'Del Piero' pisze:to wez to co zrobiles zimportuj, wytnij niepotrzebne akcje i daj od nowa muzyke ;] - to nie boli
Z jednej strony prawda.'Del Piero' pisze:Zauwaz ze ktos np musial sie natrudzic zeby znalesc dany material a Ty pozniej sobie wytniesz z jego pracy - ja to tak odczuwam, tymbardziej ze kozystales z mojej strej kompiacji
mlody_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 13 lis 2005, 20:48
Rumeczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 14 lis 2005, 8:29
Roomeczek pisze:w zwišzku z tym ze wiele osób jescze nie oddalo prac mam propozycje aby termin oddawania prac zmienic na pierwotny czyli do 20.11
infernus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 20 lis 2005, 21:45
mlody_
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio