Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 19 paź 2012, 13:36
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Josse_BG » 19 paź 2012, 13:38
Jakie błędy? Błędem jest to, że zabrakło dwóch czy trzech filmów z tego powodu, że jest ograniczona ilość miejsc w poszczególnych ankietach? Czy to, że jest to zabawa etapowa i musi się pod koniec pierwszego etapu zgadzać liczba filmów?Moofasa pisze:dobry koles jestesprzychodzisz na forum pilkarskie, prosisz o oddzielne podforum, probujesz zmienic tematyke forum zabawa, ktora sam zaproponowales a teraz jak ktos wytyka ci bledy to umywasz rece i wyskakujesz z tekstami "jak sie nie podoba to sam zrob"...
moze teraz, dzieki tej zabawie, zrozumiesz czemu na forum nigdy nie bylo takiego konkursu?
Josse_BG

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 19 paź 2012, 13:38
NoName1989

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 19 paź 2012, 13:39
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 19 paź 2012, 14:06
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 19 paź 2012, 23:29
Czyli nie będą w ostatniej grupie?Josse_BG pisze:Na Speed czy Lot skanzańców (swoja drogą oba filmy słabe) zagłosowałyby pewnie ze 2-3 osoby i tyle.
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 19 paź 2012, 23:49
Chyba się pogubiłeś,bo ani razu nie zarzuciłem Wam złego wyboru filmów,bo to jest kwestia gustu i w tutaj można spierać się do usranej śmierci.Jak coś mi się nie podobało to nie głosuje.Problem polega na tym iż kategoria akcja/sensacja powinna mieć przynajmniej tyle kategorii co horrory jak nie więcej a tytuły filmów podawane były by ukazać sedno problemu a nie hejtować sam plebiscyt czy jego organizatorów.Powtórzę po raz kolejny:świetna inicjatywa i brawa dla Was za pomysł i robotę.Po trzecie, Doktor napisał, że jesli ktoś chce pomóc przy wyborze filmów niech się odezwie, nie widzę problemu. Wyszliśmy z taką inicjatywą, żeby spora grupka fanów kina na tym forum, mogła się zabawić, a na razie tylko lamenty i pretensje; "dlaczego jest ten", "dlaczego nie ma tamtego" itd.
Chyba zabrakło chęci by przeczytać mój post w którym tłumaczyłem powody wrzucenia tej nieszczęsnej Cienkiej czerwonej linii do tej kategorii a więc pozwolę sobie zacytować samego siebie:Błędem byłoby gdybym - tak jak bodajże użytkownik ryba - umieścił np Cienką czerwoną linię albo Zieloną milę w akcji/sensacji![]()
Raczej zdezorientowany i niedoinformowanyNie przypuszczałem,że plebiscyt będzie tak rozbudowany i będzie w nim tak wiele kategorii,więc kryminały i filmy gangsterskie wrzuciłem do wora z sensacjami.Kajam się i zwracam honor.
Czyli będą dramaty,filmy gangsterskie,kryminały,komedie,komedie kryminalne itd. itp?
Josse pisze:Cienka czerwona linia film akcji![]()
Nie akcji a sensacyjny
Film sensacyjny, rozumiany jako typ struktury, obejmuje m. in. takie gatunki filmowe, jak film szpiegowski, film gangsterski, film kryminalny, film detektywistyczny, film policyjny czy thriller, a nawet western, film wojenny czy film fantastycznonaukowy
Ten ze Smithem.Kategorie się skończyły a jego nie widać wśród nominowanych mimo,że podobno miał być.Josse pisze:Wróg publiczny - nie wiem o który Ci chodzi, jesli o tego ze Smithem i Hackmanem to jest on, jeśli ten francuski będzie on w innej kategorii
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Josse_BG » 20 paź 2012, 0:24
No "Cienka czerwona linia" z pewnością filmem sensacyjnym też nie jest. Nie każdy wojenny film jest sensacją, nie każdy thriller jest sensacją itd.ryba_82 pisze: Nie akcji a sensacyjny
Film sensacyjny, rozumiany jako typ struktury, obejmuje m. in. takie gatunki filmowe, jak film szpiegowski, film gangsterski, film kryminalny, film detektywistyczny, film policyjny czy thriller, a nawet western, film wojenny czy film fantastycznonaukowy
Josse_BG
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Josse_BG » 22 paź 2012, 13:57
Josse_BG

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 23 paź 2012, 16:12
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Josse_BG » 23 paź 2012, 16:16
Josse_BG
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 23 paź 2012, 16:17
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Josse_BG » 23 paź 2012, 17:02
Josse_BG

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 23 paź 2012, 19:10
Dokładnie. Watchmen ssie.Daaaamian pisze:Bzdury. Najlepszy jest Mroczny rycerz.
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 25 paź 2012, 13:26
metol
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio