V Edycja FIFA 13 Zapisy,Regulamin,Wyniki - Strona 6

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 215

Re: V Edycja FIFA 13 Zapisy,Regulamin,Wyniki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 26 mar 2014, 16:31

Nie narzekam,bo wygrałem,ale wiesz jak tak każdy będzie robić to każdy będzie czuł się jakby pokrzywdzony..Już jeden mecz z Bieniasem w tej edycji zagrałem,gdzie miał nieuprawnionego zawodnika i chciał powtórki także lepiej go powtórzyć,gdyż potem każdy będzie tworzył taki dream team,że później już nie będzie wiadomo kto ma większą przewagę i kto bedzie bardziej poszkodowany :P
Powtórzymy przy okazji :)

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 26 mar 2014, 16:38

OK, jak chcesz to powtórzymy. A może ktoś ma pomysł jak on się tam w ogóle znalazł? :lol:
P.S. Mój skład z kariery: Szczęsny - Piszczek, Pepe, Badstuber, Marcelo - M'Vila, Fellaini - Bale, Ozil, Ribery - Falcao.
Miałbym chyba większe szanse.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 26 mar 2014, 19:11

BVB 3:1 City
City 1:3 BVB

Dużo walki i zaciętości, ale cieszę się, że na moją stronę. W pierwszym meczu rozstrzelaliśmy się dopiero w drugiej połowie bo pierwsza nudna jak flaki z olejem ;) w drugim meczu straciłem bramkę pierwszy, potem rzut karny i strzeliłem w słupek. Chwilę później ten wyczyn z akcji powtórzył Lewy i już myślałem, że Fifa jest przeciwko mnie :P ale ostatecznie się udało, a było gorąco. Dzięki i powodzenia!

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 26 mar 2014, 21:23

BVB 3:1 City
City 1:3 BVB

Chyba znów zacznę cieszyć się z każdego gola zamiast oczekiwać remisów a tym bardziej zwycięstw. Ze wszystkimi mam ujemny bilans. Najlepszy z Sesto, czyli 1-2-2. Żenada. :angry2:

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 27 mar 2014, 20:50

PSG - City 4:0

Mecz powtórzony,ale bez historii..City miało może w przeciągu meczu maksymalnie 3 akcję,a tak ciągle moje ataki..Momentami zbyt przekombinowałem i grałem na pałe..Wynik powinnien być wyższy,ale ten też idzie w świat :P
Nie wiem jak przeciwnikowi,ale zarówno 1 jak i 2 bramkę zdobyłem na mega lagu,aż dziw,że mi to wyszło :D W przeciągu spotkania tylko 1 połowa była w miarę normalna(pomijac 1 bramkę),a tak potem grało się o wiele ciężej :/
Dzięki za meczyk-i emdżej - został nam jeszcze jeden dwumecz :)

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 27 mar 2014, 21:17

PSG - City 4:0

Potwierdzam wynik. Trochę cięło, ale niewiele. Nie tak jak kiedy graliśmy pierwszy raz. Nie sprawdziłem statystyk po meczu, bo zaraz jak skończyliśmy to wyrzuciło mnie z psn, ale do przerwy miałem dwa strzały. Coraz bardziej zniechęcony do gry jestem jeśli chodzi o ten turniej. :?

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 27 mar 2014, 21:27

Ja nie patrzyłem,ale wydaje mi się,że więcej niż 5-6 nie miałeś w meczu :) 2 razy Sirigu tak fest mocno zmuszony do interwencji a reszta to szło obok bramki z czego jedna zapamietałem dobitnie,gdzie Toure posłał bombę tuż obok :P
Co do niechęci do gry cóż porażki się zdarzają,ważne wyciągać wnioski i jak najwięcej grać,trenować online- tryb kariery,który przeważnie grasz nie da ci tyle ile gra online...Gra z komputerem jest dobra,do czasu potem się staje nudna,komputer zaczyna grać tak samo,schematycznie a osoba online zawsze czymś Cię zaskoczy...
Na nasz bilans nie patrz - Sesto,bartbuks mają podobny ze mną(w poprzedniej edycji sobie go poprawili :/)
Jak ja dzisiaj dostem 8-2 z Kolumbią w sezonach gdzie od stanu 3-1 i 28 minuta grałem przewagą jednego zawodnika to widząc jakie ja bramki traciłem zmusiło mnie do napisania,że facet gra na kodach,a ten mi odpisał,że moja matka...Bezczelny włoch :lol: Także jedyną receptą jest jak największe granie on-line :)

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 27 mar 2014, 21:34

Ja po prostu lubię tryb kariery ;) A granie on-line mnie właśnie zniechęca, bo cienki jestem. Co to za przyjemność zbierać bęcki?

Awatar użytkownika
Sesto Elemento
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 86

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 27 mar 2014, 21:37

emdżej pisze:Co to za przyjemność zbierać bęcki?
Przyjemność jest jak zamiast dostawać bęcki zaczynasz wygrywać i awansować do wyższych lig:)

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 27 mar 2014, 21:41

Otóż to...Awansowanie do lig przez co podwyższasz swój poziom umiejętności - tryb kariery tego ci nigdy nie zagwarantuje,bo jak wspomniałem schemat goni schemat..Tym samym nie możesz mieć potem pretensji,że dostajesz bęcki...

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 27 mar 2014, 21:41

Otóż to...Awansowanie do lig przez co podwyższasz swój poziom umiejętności - tryb kariery tego ci nigdy nie zagwarantuje,bo jak wspomniałem schemat goni schemat..Tym samym nie możesz mieć potem pretensji,że dostajesz bęcki...

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 27 mar 2014, 21:43

Przecież ja nie mam żadnych pretensji. Zawsze byłem cienki we wszelakich grach (oprócz opanowanego do perfekcji Sensible Soccer) i tyle.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 27 mar 2014, 22:47

BVB 4:0 Barca
Barca 0:2 BVB

Cholernie ciężko mi się grało. Zdecydowanie Bienias już nie jest amatorem, szczególnie w obronie gdzie ściana prawie nie do przejścia, ale przy okazji pad nie chciał się mnie słuchać :roll: w drugim meczu w 90 minucie miałeś sam na sam i całe szczęście Roman wybronił, aut i kontra na 2:0 bo mogło się skończyć różnie :) obydwa mecze bardzo zacięte, na szczęście na moje konto. Dzięki i powodzenia

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 31 mar 2014, 20:02

Urugwaj 2:3 Polska
Polska 2:2 Urugwaj

Chelsea 0:7 BVB
BVB 4:1 Chelsea

W turnieju ledwo dałem radę, Urugwaj za mocny na Polskę jednak, ale udało się awansować :) w lidze jednak złoiłem Sesto tyłek bez żadnych skrupułów (pokazałem jak ma grać Liverpool w lidze ;) ). W drugim meczu mimo czterech bramek magiczny Cech, wyciągał wszystko i szczęście po mojej stronie, że te cztery wpuścił :) dzięki Sesto, mimo problemów z połączeniem w końcu się udało

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 31 mar 2014, 23:34

Wszystko zaktualizowane...Miało być rano,ale nie pykło,teraz mimo nie chęci(po robocie) napiszę tego posta - ostrzeżenie :)

Uwaga....

Od dziś tj.31.03 stosuję się do regulaminu - nie ma przebacz :!:

Każdy mecz zaległy,rozegrany późniejszym terminie będzie oznaczany kolorem niebieskim(tak jak to było w poprzednich edycjach) - więcej niż 2 mecze zaległe każdy wynik będzie weryfikowany jako walkower !!

Zarówno emdżej,Bienias,Sesto Elemento macie po 2 mecze zaległe...Sesto miałeś trzy,a wcześniej również zagrałeś mecz późniejszym terminie...Teorytycznie wiem,że możecie rozegrać między sobą te mecze odrazu i nadrobić zaległości tylko w sęk w tym,że gdybyście mogli to dawno byście to zrobili i tych zaległości w ogóle nie było - Chcieć a móc...
Turniej nie będzie wydłużany ani o jeden dzień także panowie spiąć poślady i do konsoli ;P

Do obecnych zaległości podejdę tak jakby ich nie było(ale to nie znaczy,że macie nie rozegrać tych spotkań),ale od dnia dzisiejszego każde 2 mecze zaległe będą rozpatrywane jako zaległe,a im przekroczony limit wiąże się z sankcją ;)

Mam nadzieję,że wszyscy zrozumieli,koniec ogłoszenia parafialnego :beer:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”