Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 cze 2010, 18:44
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: carekk » 08 cze 2010, 18:55
carekk
iceald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 08 cze 2010, 19:40
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 08 cze 2010, 19:44

Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 08 cze 2010, 19:48
Hmmm, ja dziś jakieś zmiany zrobiłem, przynajmniej tak mi się wydawałoAker pisze:Składów już chyba nie można zmieniać więc pochwalcie się pakami.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 08 cze 2010, 19:51
Choćby i nawet zrobił dwa. Niektórzy oddają cześć żydowskiemu zombie, inni mogą mieć Messiego w drużynie.Magnum pisze:W dupie bedziecie z tym Messim bo gowno zrobi
iceald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 08 cze 2010, 19:59
Round 1: Transfers unlimited until 11/06/10 15:45 SASTSkładów już chyba nie można zmieniać
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaWiK » 08 cze 2010, 20:03
MaWiK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 08 cze 2010, 20:08
MeToYou pisze:Z tego co wyczytałem w rulesach to można zmieniać zawodników i formacje w czasie trwania jednej kolejki przy czym nie da się cofnąć decyzji. Zmiennik musi zagrać lepiej albo masz problemMentor pisze:Nie jestem przekonany. Czy ktoś może kategorycznie potwierdzić, że nie ma możliwości dokonywania zmian w obrębie jednej kolejki?W formacjach ważne tylko żeby było 3 obrońców minimum i jakiś napastnik. Wszystkie konfiguracje możliwe są w zasadach gry.
Przyczyny ewentualnej zmiany :You are a gambler and decide that one of your substitutes will score more points than someone who already played in the roundSystem powinien przestawić ustawienie na 3-4-3 i tyle, grasz dalej. Tak to rozumiem.Mentor pisze:Czyli mogę zmienić Lamparda na Robina jeżeli wyjdę ustawieniem 3-5-2?![]()
Magnum
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 09 cze 2010, 1:39
Zdecydowanie jestem pijany, ale równie zdecydowanie jestem pewien, że zmiany można robić do pierwszego meczu.Aker pisze:Składów już chyba nie można zmieniać więc pochwalcie się pakami.
Jesteś pewien? Ja wciąż uważam, że jest tak jak pisałem wcześniej.MaWiK pisze:właśnie nie- to skład na całą pierwszą kolejkę w grupie, chodzi o to że ustawiasz na kolejkę- potem możesz bawić się z rezerwowymi.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 09 cze 2010, 8:11
Aker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 09 cze 2010, 9:57
A tam posty. Lepiej samego Mentora pijanego zobaczyćAker pisze:chciałbym zobaczyć posty pijanego Mentora
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 cze 2010, 10:21
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio