Internet Football Quiz - Strona 6

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Re: Internet Football Quiz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 08 lut 2011, 0:18

Ja w IFQ kilka razy pomyslnie przeszedlem testy,ale wtedy nie mialem jeszcze stalego neta,wiec na tym sie konczylo. Pamietam,ze pierwszy z owych testow mial miejsce kolo roku 2004 bodajze. Gosc nazywal sie Sopranos,zaczepil mnie na forum i zapytal czy nie chcialbym sprobowac. Moje pierwsze pytanie brzmialo w stylu:

'Francuski obronca urodzony w 1974 roku,byly obrona m.in. Parmy i Boltonu.'

Od razu odpowiedzialem,ze Martin Djetou :D Ostatni raz testowany bylem ze dwa lata temu. Dlugo tego nie zapomne. Na 4 pierwsze pytania nie odpowiedzialem,wiec gosciu mowi:

- Moze damy sobie spokoj? A ja mu na to:

- Ok,jeszcze jedno pytanie,jak nie odpowiem to konczymy.

I odpowiedzialem. Na 16 pytan z rzedu :lol: Potem mialem sie do niego zglosic,przejsc proces 'identyfikacji' i takie tam,ale potem zapomnialem i dupa z tego wyszla. Moze czas na maly powrot ? :mrgreen:

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 08 lut 2011, 0:21

Moze czas na maly powrot ? :mrgreen:
Zdecydowanie jestem za :mrgreen:

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 08 lut 2011, 0:28

Kamil232 mówiłem bierz Doktorka? :D Mi poszło dziś [ch**], a do tego miałem problemy techniczne - czat nie wyświetlał mi tego, co ja pisałem, więc widziałem tylko tekst weryfikatora. Niektóre pytania były banalne - jak np Arsenjo, ktorego imienia nie mogłem sobie przypomnieć. Albo pytanie o brazylijskiego obrońcę z Romy, ja nie doczytałem do końca i od razu Cafu, a tu chodziło o Aldaira, który potem grał w Genui, co było zaznaczone w ostatniej części pytania. Jak na razie mogę wózek pchać :P

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 08 lut 2011, 0:59

Nie martw sie Bart. Nie wypadlbym lepiej od Ciebie. Stres,szybkie pisanie i takie tam. Trzeba troche czasu,zeby 'wejsc' w ta gre.
Ostatnio zmieniony 08 lut 2011, 1:09 przez Dr.Football1, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 08 lut 2011, 1:06

Dr.Football1 ja się nie martwię. Kamilowi pewnie trochę wstydu zrobiłem :evil:

fajna zabawa, lecz tak jak mówisz, trzeba wejść w grę, bo nie powiem, że ja czasami nie doczytałem pytania, a kolo już poganiał :P

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 08 lut 2011, 1:11

No to jutro ja narobie wstydu Kamilowi :? Z moja szybkoscia pisania na pewno dam plame :P

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 08 lut 2011, 1:15

Dr.Football1 ja teraz z Sammyym poruszyłem temat naszych transferów za czasów Solera i z ciekawości przeglądam zakupy od 1993 roku. Miło popatrzeć, że tacy piłkarze biegali po Mestalla. Kojarzysz zapewne Gerarda? Wychowanka La Masi, który przyszedł do nas za darmo, potem Barca odkupiła go za 22 mln funtów, a teraz koleś przez prawie rok nie grał w gałę i dopiero Girona się zlitowała - o ile pamiętam kupili też ostatnio kuzyna Messiego z TSV 1860.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 08 lut 2011, 1:16

Nie no spoko Bart :D Ja nie obiecywałem, że znajdę jakiś napieraczy(chociaż wydaje mi się że mi się uda, bo Doktor to będzie czarny koń 8) To jest mój czuj menadżerski :mrgreen: ) nie każdy musi być Cwiąkałą :wink:
W ifq trzeba połączyć parę cech wiedzę, szybkie kojarzenie, szybkość czytania i szybkośc pisania, do tego w meczu jeszcze przychodzi rywalizacja. No i też trochę nerwów, bo mimo, że to zabawa każdy chce wypaść jak najlepiej :wink: A już najbardziej irytujące są sytuacje jak wiesz a ktoś od Ciebie szybciej przeczyta czy napisze, albo jak znasz wiekszość pytań z meczu, a akurat na twoje biegi trafiasz na gówniane pytanie i pkt mało uzbierasz :P Ale ogólnie fajna zabawa :wink:

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 08 lut 2011, 1:20

Odkryłem właśnie, że Anthony Réveillère był u nas przez jakiś czas! A to Ci nowina :P

Kamil zapraszamy na Haxa do pokoju Maestro :D

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 08 lut 2011, 1:29

chociaż wydaje mi się że mi się uda, bo Doktor to będzie czarny koń To jest mój czuj menadżerski
No to teraz na pewno dam plame :lol:
Dr.Football1 ja teraz z Sammyym poruszyłem temat naszych transferów za czasów Solera i z ciekawości przeglądam zakupy od 1993 roku. Miło popatrzeć, że tacy piłkarze biegali po Mestalla. Kojarzysz zapewne Gerarda? Wychowanka La Masi, który przyszedł do nas za darmo, potem Barca odkupiła go za 22 mln funtów, a teraz koleś przez prawie rok nie grał w gałę i dopiero Girona się zlitowała - o ile pamiętam kupili też ostatnio kuzyna Messiego z TSV 1860.
Pamietam Gerarda :D Z Valencii oprocz Claudio Lopezow i innych Mendiet dobrze mi sie kojarza Ilie,Vlaovic,Djukic,Angloma i kilku innych :wink:

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 08 lut 2011, 9:55

Ja gram w IFQ, Całkiem fajna zabawa. Kiedyś grałem w II lidze teraz gram w III w drużynie z aspiracjami na awans. Kamil życzę powodzenia w tworzeniu drużyny i do zobaczenia na stadionach IFQ.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 24 maja 2011, 19:25

Ok,Panowie co powiecie na zalozenie druzyny pilka.pl ? Kurcze,hax powoli umiera,wiec pora zajac sie czyms innym :) Mecze odbywaja sie zazwyczaj w niedziele,wiec czas na pewno znajdziecie. Emdzej,Salas,Loczek i cala reszta - gramy ?! Kto jest chetny niech napisze w tym temacie. Jezeli uzbieramy kilka osob to niedlugo moze zalatwie sparing z moja obecna druzyna - Scotina w ktorej najwieksza gwiazda jest nasz Kamil :)

Przykladowy mecz:

http://uploader.ifq.pl//files/Sezon%20X ... 20SCT.html

(normalnie gra szesciu,ale sa tez zmiany,no i szatnia,czyli konferencja na gg gdzie rezerwowi podpowiadaja)

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 24 maja 2011, 20:23

No to super ! Jest juz nas dwoch :) Reszta ? Kurcze,najwieksze forum pilkarskie w Polsce powinno miec przedstawiciela w IFQ. Moze jakies spece od Premier League (Mgiggs,Cris,Damian,Red,fieldy etc.) ? Nie mowie,ze od razu bedziemy grac w lidze,ale sparing mozna sobie pyknac,zeby zobaczyc co i jak.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 maja 2011, 20:32

Dr.Football1 pisze:Nie mowie,ze od razu bedziemy grac w lidze,ale sparing mozna sobie pyknac,zeby zobaczyc co i jak.
i wyłożyć się na najprostszym pytaniu, dziękuję postoję :lol:

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 24 maja 2011, 20:38

i wyłożyć się na najprostszym pytaniu, dziękuję postoję
E tam,to tylko zabawa przeciez :D Ja tez wykladam sie non stop na pytaniach o Serie A :wink: Sprobowac mozna :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”