III Edycja FIFA 13 Zapisy,Regulamin,Wyniki - Strona 7

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8193

Re: III Edycja FIFA 13 Zapisy,Regulamin,Wyniki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 30 lis 2013, 12:19

MU - BVB 2:0
BVB - MU 1:2

Cóż, wygrana, ale trudno ocenić grę, bo lagi były :roll: Szkoda, bo mecze zapowiadały się ciekawie zarówno sportowo (fajna gra w pierwszym turnieju i emocjonujące wówczas, bardzo wyrównane pojedynki), jak i prestiżowo (coś jak Pogoń - Legia), a wyszło jak wyszło :( Najsprawiedliwiej byłoby powtórzyć pierwsze spotkanie, ale MVB nie chciał, w każdym razie jeśli zmienisz zdanie, to wal śmiało, możemy zagrać ponownie.

Dzięki za grę i poświęcony czas :!:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 30 lis 2013, 13:09

Juventus 3:3 Barcelona
Barcelona 4:3 Juventus

Pierwsza porażka stała się faktem ;) standardowo mega zacięte mecze co widać po wynikach, ale tym razem lepszy ddemon ;) w pierwszym meczu Buffon popełnił mega błąd przy bramce więc nie mówcie, że jest idealny :) dzięki i powodzenia!

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 215

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 30 lis 2013, 13:54

Mecze zacięte ale mimo wszystko czuje niedosyt :) Klepałem klepałem a obrony jak nie było tak nie było...W 90 minucie prowadzenie 3-2 i jeszcze w tej samej minucie karny i na 3-3 :/ No dramat po prostu :/ Drugi mecz chyba jeszcze bardziej zacięty niż ten I prowadzenie zmieniało się jak w kalejdoskopie :P Kiedyś znajdę patent na tego Giovinco przez niego przegrałem w II edycji,dziś nie zdobyłem kompletu punktów :( Dzięki i również życze powodzenia :)

Manchester United - Barcelona 3-3
Barcelona - Manchester United 3:0

W tym dwumeczu czuje jeszcze większy niedosyt - Od 70 minuty granie przewagą jednego zawodnika i tracę bramkę na 3-2 niestety udało się tylko wyrównać choć trzeba zauważyć,że piotrcies zrobił postęp mimo,że to nie jego pierwsze urwane punkty w naszej konfrontracji :) Drugi mecz wygrałem dzięki tylko skuteczności,bo drużyna United sytuacji 100% na bramkę mieli o wiele więcej :) Dzięki i powodzenia :)

Awatar użytkownika
piotrcies
Reputacja: 8193

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 30 lis 2013, 14:06

Wyniki potwierdzam, dzięki za fajny dwumecz :)
Wkurzyłem się na początku drugiej połowy drugiego meczu, kiedy Ty atakowałeś, ja wślizgami lub innymi odbiorami przerywałem Twoje zagrożenie, a piłka ciągle wracała pod Twoje nogi. Każdy wślizg na początku drugiej połowy (tak do ok. 60 minuty) kończył się tym, że piłka leciała do Ciebie. Dodatkowo bramkarzem wyrzucałem piłkę po Twojej akcji, a ten widząc, że stoisz obok, zamiast wywalić futbolówkę na połowę (przycisk wyrzutu trzymałem maksymalnie długo), to ten po ziemi sobie ją pcha... pod Twoje nogi. Wiedziałem wówczas, że za chwilę strzelisz drugiego gola, bo wszystko układało się przeciwko mnie :lol:

Mimo wszystko zasłużona wygrana z Twojej strony, jak się nie umie wykorzystać sytuacji bramkowych (miałem co najmniej 3 sam na sam), to się tak kończy. Zacząłem słabo turniej, potem było trochę lepiej, ale nadal robię zbyt dużo błędów w obronie, bo w ataku zagrożenie potrafię stworzyć. Na początku nie grałem swojego, już z MVBim i Tobą grałem tak, jak chciałem, czyli długo utrzymywać się przy piłce, powoli podchodzić na połowę i bach, jedno podanie do szybkiego skrzydłowego i robię zagrożenie. Tak wyglądały dwa ostatnie mecze i widać, że gra była lepsza, płynniejsza. Dużo też dało to, że stworzyłem sobie taktykę nazwaną roboczo "Jazda z kurwami, nie bierzemy jeńców", konsekwentnie nią gram, niezależnie jaki zespół prowadzę, właśnie po to, by móc grać swoje za każdym razem. Następnym razem będę miał więcej punktów, muszę tylko poprawić się o kolejne 10% w stosunku do poprzednich turniejów :!:

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 30 lis 2013, 14:45

Sprawdzone wszystko do meczu powyżej.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 30 lis 2013, 15:40

Juventus 5:0 Bayern
Bayern 0:3 Juventus

Drugi mecz dużo cięższy od pierwszego, ale cieszy komplet punktów i zero z tyłu ;) gdybyś tak często nie walił nad bramką i w Buffona (bo tym razem się nie wysilał tak bardzo przy strzałach ;) ) to byś na pewno cos ustrzelił :D dzięki za grę i powodzenia!

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 30 lis 2013, 15:43

Tomusmc pisze:Juventus 5:0 Bayern
Bayern 0:3 Juventus

Drugi mecz dużo cięższy od pierwszego, ale cieszy komplet punktów i zero z tyłu gdybyś tak często nie walił nad bramką i w Buffona (bo tym razem się nie wysilał tak bardzo przy strzałach ) to byś na pewno cos ustrzelił dzięki za grę i powodzenia!
Potwierdzam wynik. Dalej nie czuję tego Bayernu. Dopiero jak w 2 meczu zmieniłem taktykę, to inaczej było. za dużo przyzwyczajeń z 14...

Gratuluję Tomusmc!

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 30 lis 2013, 22:52

Wszystko na nowo przeanalizowane=zaktualizowane :)

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 01 gru 2013, 15:38

Niemcy - Brazylia 2-1
Brazylia - Niemcy 1;1

dzięki

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 01 gru 2013, 15:39

Puchar Fifa 13
Niemcy - Brazylia 2:1
Brazylia - Niemcy 1:1

Graty :) Szkoda tylko, że idiotycznie podałem Ci na 2:1 w pierwszym meczu. Byłem pewien, że pójdziesz za bocznym obrońcą.. A Ty zmieniłeś kierunek :)

Mam nadzieję, że wygrasz! :beer:

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 01 gru 2013, 15:47

proponuję, żebyśmy jeszcze zagrali za chwilę nasz emcz w lidze nie pucharze

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 01 gru 2013, 17:27

DDemon grajcie z MVB puchar i ligę bo doczekać się na półfinał nie mogę :P

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 01 gru 2013, 17:34

myhalek_acm pisze:DDemon grajcie z MVB puchar i ligę bo doczekać się na półfinał nie mogę :P
Nie wszystko zależy ode mnie...Ja teraz ten tydzień mam na rano,także popołudnie, wieczory(ale nie aż tak późne) więc zobaczymy :P A potyczka będzie niezwykle interesująca - zarówno ja i Tomusmc ma pojedynki z MVB które możliwe,że zdecydują o kolejności na podium :)

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 04 gru 2013, 19:55

MVB oficjalnie odchodzi. Rozegrane mecze zostają tak jak są (i tak wszystkie przegrał), w nierozegranych jego rywale dostają walkowery.

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 04 gru 2013, 20:11

Ważny komunikat

Niestety z racji problemów technicznych Marco_van_Basten (BVB) zdecydował się zrezygnować z udziału w zabawie...
Wszystkie jego cztery rezultaty(2 dwumecze) zostają utrzymane,w pozostałych 5 pięciu dwumeczach będą walkowery 3:0 na korzyść jego przeciwników...

Szkoda,że nie udało się przekonać,były stosowane wszelkie środki,lecz decyzji gracza nie udało się zmienić...
Żałuje podwójnie,bo o ile w lidze poznaliśmy już 3 uczestników na podium to i awansowałem do 1/2 finału bez jakiejkolwiek test meczu przed myhalkiem_acm :/
Mam nadzieję,że w przyszłości,po uporaniu się z problemami będzie można jeszcze na Ciebie MVB liczyć :beer:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”