Opisz poprzednika

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Opisz poprzednika

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 15 sie 2005, 1:30

Hmmm, jest 1:28 w nocy, nudzi mi sie wiec zapodam temat. nie wiem, czy juz byl, bo jestem tu krotko (chociaz szukalem i nie znalazlem), ale jezeli to bedzie powtorzenie to niech moderatorzy go usuna, czy co tam robia z niepotrzebnymi tematami, a autora niech najlepiej na Sybir zesla :lol:

Tak wiec:
Chodzi o to, ze kazda nastepna osoba, opisuje swojego poprzednika (dla niekumatych - osobe, ktora wpisala sie wczesniej, ktorej post jest powyzej itd :lol: ). Nie chodzi oczywiscie o przepisywanie profilu uzytkownika, tylko pare zdan (slow) jak sie go odbiera, jak sie prezentuje owy user, o ktorym sie pisze itd itp.

P.S. 1 - oczywiscie sam tego nie wymyslilem, tylko bezczelnie zapozyczylem z innego forum :lol:
P.S. 2 - jezeli wybralem zly dzial, to niech ktos "z wladza" go przeniesie.
P.S. 3 - nie ma P.S. 3.

Awatar użytkownika
K@rolas_RSP
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 15 sie 2005, 1:38

No to ja opisuje Ciebie ..... jestem na tym forum tylko pare chwile i nie znam raczej niekogo :cry: ale masz bardzo fajne nazwisko mi sie miłe nawet bardzo kojażące ... mas wstawionego fajnego avatara twoja reputacja na forum chyba nie jest taka zła bez ostrzeżeń :D Narazie jesteś w składzie C ak jak ja :D I lubisz chyba siedzieć w nocy na kompie niż w dzień ;p pfff ale męka hyhyhy :lol:

Awatar użytkownika
AtletiFAN
Grafomański impertynent

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AtletiFAN » 15 sie 2005, 1:49

Dobra więc ja opisuje:K@rolas_RSP. Jak widać jesteś fanem Chelsea Londyn, która pierwszą kolejkę ledwo wygrała z Wiganem. Pochodzisz z Górzna, miasta, o którym jeszcze nie słyszałem:P Wnioskując z podpisu, który masz pod sigiem jesteś, też kibicem Realu:?: :? Niestety nie widziałem twoich postów, bo żadko bytuje w temacie o piłce angielskiej. Jak widać siedzisz przed kompem do pużna, tak jak ja w wakacje:D

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 15 sie 2005, 2:06

AtletiFAN- południowa dusza prosto z Bydgoszczy. Siedzi do "późna w nocy" przed kompem, ale "chwilowo" nieosiągalny na forum :twisted:. Sprawia wrażenie osoby, która lubi wypisywac ulubione jedenastki w tematach "Naj". Jest mocno na bakier z ortografią, prawdopodobnie gimnazjalista :>.

Przenoszę do Gier Forumowych i prosze nie dissujcie mnie :oops: :P.

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 15 sie 2005, 4:32

Piwus..... barwna postać na forum, moznaby rzec, że powoli staje sie legenda, w odczuciu jednych- pozytywną, a innych- negatywną. Z racji moderowania ma sporo wrogów (głównie w 'forumowych robakach') zapewne lubi browarki (to nas łączy :beer: :twisted: ), drugie hobby ma w profilu :lol: :hardkor: poświęca dla forum wiele czasu, zazwyczaj skutecznie, ostro i zdecydowanie pokazuje miejsca w szeregu insektom, niedzielnym i nabijaczom :pogrzeb: lubi robic porządki na forum, nie lubi gdy ktos go krytykuje, natychmiast na to reaguje odpierając zarzuty i broni swojego zdania do upadłego (ewentualnie do zbanowania kontrrozmówcy :lol: ) :twisted: Czytając jego ironiczne wypowiedzi/odpowiedzi czasem można odnieśc wrażenie, że jego charakter pasuje do obecnego awatarka :twisted: ;) a może tylko o takie wrażenie Piwusowi chodzi?? :> jednak jak najbardziej można z nim pogadać na poziomie. Zna się na lidze polskiej- co prawda rzadko bywam w tych tematach, gdyż sam nie przepadam za polską ligą, to jednak takie wrażenie pozostało ;) ;p no i w końcu Wiślak... :jupi: :D

Awatar użytkownika
ww
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ww » 15 sie 2005, 9:33

maestro_...hmmm. Choc na forum bywam bardzo zadko, to jednak moge conieco napisac na temat tegoz usera :)
Jego najwieksza pasja jest oczywiscie sport, a przede wszystkim pilka nozna. Jest zakochany po uszy w Juventusie Turyn i wierzy, ze jego druzyna w tym sezonie rowiez siegnie po scudetto. Na zywo czyta realcje, a w miare mozliwosci oglada mecze mistrzow wloch. Interesuje sie tez pieknymi kobietami i wszystkim co z nimi zwiazane :D
Poza tym udziela sie na forum i angazuje sie w jego rozwoj.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 sie 2005, 9:45

ww - Trampkarz z Żywca [jedno z moich ulubionych mieścin w Polsce]
Nie znam jeszcze tego usera, bo jak widać mało ma postów, choć rejestrował sie w zeszłym roku :o

po sigu wnioskuję, że kibic :
:arrow: ManU [dobry jestem, co :?: ]
:arrow: gifowatych avatarków :wink:

ciekawe kto mnie opisze [tylko nie kłam :!: ]

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 15 sie 2005, 9:52

fieldy-Kluczowy zawdonik z Poznania, z czego wiem to kibicuje Arsenalowi Londyn i bardzo interesuje się filmami.

POZDRO

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 15 sie 2005, 9:58

Mikusinski: postac-legenda tego forum. Jak to się przyjęło człowiek o sześciu twarzach (kontach) z którego każde podobne było z nazwy do poprzedniego co miało zapewne złośliwych moderatorów wprowadzić w błąd. Zapalony miłośnik nabijacza Nowaczka, którego plakat zapewne powiesił nad łóżkiem. Po nocach wzdycha do dawnych czasów, kiedy w gabinetach Chelsea nie słyszeli o kimś takim jak Abramovicz, a po boisku biegały takie sławy jak Zola czy Flo.

Awatar użytkownika
potwor
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: potwor » 15 sie 2005, 10:29

MIKUSINSKI 8) Kluczowy Zawodnik , nie znam go za dobrze ale spora ilosc postow wskazuje na to ze troszke na tym forum juz jest i stara sie byc aktywny, No i nie sposob nie zauwazyc fn Chelsea

POZDRO

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 sie 2005, 10:38

najgorzej jak ktoś nie przeczyta dokładnie pierwszego posta i nie wie o co chodzi w zabawie :roll:

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 15 sie 2005, 10:42

potwor :arrow: Z Tego co widzę po avatrze to fan Interu, a jego ulubiony zawodnik to zapewne Adriano. Nie znam go za dobrze, ponieważ posty na tym forum zaczął niestety pisać nie dawno. Z tego co widzę narazie nie ma ostrzeżenia, więc życzę mu żeby miał ich jak najmniej i bawił się razem z nami oraz dyskutował o futbolu !

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 15 sie 2005, 10:44

Pisakk hmmm....po avatarze mogę powiedzieć, że to pewnie fan Aliego G. Pozatym z niektórych tematów można wywnioskować, że lubi też Coldplay. Używa sarkazmu, chyba interesuje się trochę polityką. No cóż w tej chwili ciężko mi powiedzieć coś więcej.

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 15 sie 2005, 10:48

Ej Bagg teraz mnie miałeś opisywać !! Z edytuj swojego posta i opisz mnie !

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 15 sie 2005, 10:51

chyba nie...potwor nie opisał Pisakka tylko Mikusińskiego więc tak jakby się nie liczył...przynajmniej ja to tak rozumiem

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”