Manchester United (zbiorczy) - Strona 154

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2025
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 06 lis 2005, 19:30

Jeszcze raz napiszesz takiego posta todostaniesz ostrzeżenie, narazie tylko upominam//Tomusmc
No wybacz mu :P Daj nam się upoić tym zwycięstwem :D

Niggaz pisze:Meczu oczywiście nie oglądałem, ale z tego co piszą ludziska to Chelsea nie zagrała tak dobrze jak oczekiwano
A moim zdaniem Chelsea zagrała naprawdę rewelacyjnie. Tylko my po prostu byliśmy nieco lepsi, mając jednocześnie więcej szczęścia ;)
Mecz był naprawdę zacięty i emocjonujący. Pełen nerwów i świetnych sytuacji podbramkowych.
Oby więcej takich.
I niech mi jeszcze cloner mówi, że piłka w Anglii jest nudna :P

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 06 lis 2005, 19:33

Ale z drugiej strony skoro Manchester większość spotkania murował bramkę i koncentrował się wyłącznie na destrukcji, a drużyna z takim potencjałem w ofesnywie jak Chelsea nie potrafiła strzelić bramki no to chyba coś Londyńczykom jednak w tej grze zabrakło :wink: Zapewne od Chelsea oczekiwano więcej ... a może po prostu mniej od Manchesteru :wink:

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 06 lis 2005, 19:41

W sumie racja...
W końcu grali aż trzema napastnikami. Nasza osłabiona obrona jednak dała radę :D
I za to chwała wszystkim skrytykowanym zawodnikom :D

Awatar użytkownika
Hawaii 96
Żenujący nabijacz :/
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hawaii 96 » 06 lis 2005, 21:01

widziałem bramkę z tego meczu i fart jak nic ale szczęście sprzyja lepszym :D Chelsea ma kryzys i mówcie co chcecie Manchester jeszcze mistrza zdobędzie 8) w kryzysie pokonać Chelsea to jest sztuka! :lol:

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 06 lis 2005, 21:08

Hawaii 96 pisze: mówcie co chcecie Manchester jeszcze mistrza zdobędzie

Mówi zapatrzonyw zwycięstwo kibic Diabłów. Powiem tyle. Szanse macie malutkie, tracicie do nas dziesiec oczek, a do drugiego Wigan cztery. Musicie liczyć, że Chelsea wpadnie w taki dół, że bedzie remisowała z każdym, z kim popadnie, a wy będzie wygrywać mecz za meczem.I jeszcze. Jedno zwycięstwo mistrza nie czyni.

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 06 lis 2005, 21:27

Mówi zapatrzonyw zwycięstwo kibic Diabłów. Powiem tyle. Szanse macie malutkie, tracicie do nas dziesiec oczek, a do drugiego Wigan cztery. Musicie liczyć, że Chelsea wpadnie w taki dół, że bedzie remisowała z każdym, z kim popadnie, a wy będzie wygrywać mecz za meczem.I jeszcze. Jedno zwycięstwo mistrza nie czyni.
Wszyscy kibice Manchesteru sa w eufori.A o tym kto jest lepszy swiadcza bezposrednie pojedynki i taki własnie wygrało United.
A ze zdobecie mistrza to jest wiecej niz prawdopodobne, bo wy w przeciwienswtwie do reszty mozcie sobie kupic ilu chcecie graczy, a inni gdy skontuzjowane sa gwiazdy musza grac młokosami albo jak zwykle gorszymi rezerwami, niekazdego stac zeby płacic rezerwowmu tygodniowke ponad 60tys funtow i jeszcze płacic za niego 20 mln funtow.

A ze strata punktowa to nie badz taki radosny, Wigan ma 6 pkt straty, Manchester 10 ale obie druzyny maja jeden mecz rozegrany mniej czyli przewaga moze stopniec do 3 i 7 pkt.

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 06 lis 2005, 22:00

Mikusinski pisze:Mówi zapatrzonyw zwycięstwo kibic Diabłów. Powiem tyle. Szanse macie malutkie, tracicie do nas dziesiec oczek, a do drugiego Wigan cztery. Musicie liczyć, że Chelsea wpadnie w taki dół, że bedzie remisowała z każdym, z kim popadnie, a wy będzie wygrywać mecz za meczem.I jeszcze. Jedno zwycięstwo mistrza nie czyni.
Mówi zapatrzony w zwycięstwo kibic The Blues.
Szanse malutkie? A może akurat uda nam się wygrać z kasą? :? Bo 'prawdziwą' drużyną Chelsea nie jest w ogóle. To tylko grające pieniądze i tyle.
Wygramy zaległy mecz i zostanie tylko 7 punktów straty. A Chelsea zawsze może wpaść jakiś remis, gdzieś indziej porażka. Nie można wygrywać wszystkiego :?
Popatrz na Wisłę Kraków - co to miało nie być Miażdżace przewagi, pewny mistrz już we wrześniu a w kilku meczach pogubiła punkty i już Legia ma tyle samo punktów...
Nic nigdy nie jest przesądzone ;)
Nie odbieraj fanom innych drużyn możliwości na wiarę w sukces. Nie masz prawa zabraniać innym cieszyć się :? :?

Awatar użytkownika
mlody_
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 06 lis 2005, 23:05

Brawo dla Man United ! :). Mimo, że za oboma klubami nie przepadam to ciesze sie że MU wygrało. Ktoś w końcu musiał przerwać passe 40 kolejnych meczów bez porażki :). Bramka bardzo ładna trzeba przyznać. Tylko C. Ronaldo coś wolno biegał i w ogóle, pewnie miał za ciasne korki :wink: :lol:. Mam nadzieje, że Chelsea już skończy dominować w Premier League (bardzo małe szanse na to są).
Gratuluje ! :)

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 07 lis 2005, 9:20

Mecz bardzo dobry w wykonaniu United :D RvN się nie nadaje do MU już dawno powmien polecieć :? Smith zaral bardzo dobrze ale jak ma rozgrywać przez kolejne 5 lat w United to sie troche obawaim :? Poprosatu chyba nigdy nie przekonman sie do tego grajka :?

Awatar użytkownika
kibic_korony
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic_korony » 07 lis 2005, 9:43

Czekalem na ten mecz jak nigdy, wkoncu MU sie przelamalo i moze byc teraz tylko lepiej. Wszyscy byli pewni porazki, a remis to mial byc szczyt mozliwosci. Przejachalo sie duzo osob ze swiata bukmacherki :D. W ManUtd potrzeba zmian i to duzych zmian. Na prawa obrone szybkiego i wlanczajacego sie skrzydlem obronce, jak np. Dani z Brazylii. Srodek pomocy jest tragiczny, tutaj trzeba modlic sie o przyjscie Ballacka. A przede wszystkim potrzebny jest napastnik jak np. Torres.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 lis 2005, 10:18

Rossi pisze:Mecz bardzo dobry w wykonaniu United Very Happy RvN się nie nadaje do MU już dawno powmien polecieć Confused Smith zaral bardzo dobrze ale jak ma rozgrywać przez kolejne 5 lat w United to sie troche obawaim Confused Poprosatu chyba nigdy nie przekonman sie do tego grajka Confused
proszę, proszę kto to nas odwiedził :wink:
witamy po długiej przerwie - temat o ManU w koncu nabierze rumieńców
ManU się postarało i udało im się. Teraz to Morinho musi się zastanowić co się dzieje. Ale myślę, że Ferguson wcale nie załatwił sobie spokojnej zimy w klubie - jakby wygrał teraz kilka meczy z rzędu, może wtedy przestaną pisać o jego zwolnieniu. Niemniej jednak musi się starac i uważać, żeby nie przytrafiła się żadna wpadka.

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 07 lis 2005, 10:49

Gratulacje dla Manchesteru za zwycięstwo nad fortuną i pychą.
Cochiaż... Alex Fergusson gdyby przegrał kolejny mecz, pewnie siedziałby już jednym pośladkiem na krześle menedżera, a tak kolejne miesiące będziemy się żreć o to czy ma odejść.
Jak dla mnie murowanie bramki, gra defensywna to nie jest domena diabłów i prykro z jednej strony, że akurat do takiego widoku musimy się przyzwyczajać. No ... jeszcze bardziej przykro bo tonącego statku kapitan opuścić nie chce i sam wszystkie dziury w poszyciu usiłuje załatać :?

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 07 lis 2005, 16:40

Rossi pisze:Mecz bardzo dobry w wykonaniu United :D RvN się nie nadaje do MU już dawno powmien polecieć :? Smith zaral bardzo dobrze ale jak ma rozgrywać przez kolejne 5 lat w United to sie troche obawaim :? Poprosatu chyba nigdy nie przekonman sie do tego grajka :?
O proszę! Witam! Na krótko?
Nigdy nie byłem zwolennikiem talentu Ruuda. Ja chciałbym widzieć na jego miejscu Oliveire z Betisu...
Mikusinski pisze:
Hawaii 96 pisze: mówcie co chcecie Manchester jeszcze mistrza zdobędzie

Powiedział co wiedział "wierny kibic klubu wujka Romana "Funta vel. Ojro" Abramowicza. Ale przecież on już kibicuje Chelsea gdy w druzynie grał Zola i Flo. A kto jeszcze? Yyyyy...eeee. Atut Mikusińskiego: wie co, gdzie, z ile u buków, kopiuje i wkleja newsy z innych stron. Nie obdarzony inteligencją (być może stał po niebieski szalik jak Bozia dawała rozum).

Jestem wniebowzięty! Nic mnie ostatnio tak nie ucieszyło jak zwycięstwo Diabłów. Nadal przecieram oczy z wrażenia i z niedowierzaniem patrzę na wynik. Ale stało się! Manchester pokonał Chelsea. Łza w oku się kręci. Powiem szczerze, że stawiałem na remis i nie liczyłem na taki obrót sprawy. Ale nie popadajmy w hurraoptymizm. Jest wygrana, ale teraz trzeba się skupić nad innymi meczami, a wzmocnienia są potrzebne, bo niestety Scholes gra piach, a Smith może być tylko dobrym zmiennikiem.
Obejrzę jeszcze dziś powtórkę meczu i na spokojnie później wystawię noty piłkarzom United.
Cieszę się ogromnie ze zwycięstwa oraz z bramki Fletchera :D (przypadkowa, ale i takie często padają). Mam nadzieję, że po tym meczu Ronaldo już będzie grał na wysokim i równym poziomie.
Keane okazał się świetnym krytykiem i piłkarze wzięli sobie do serca jego mocne słowa.
Wszystko ładnie, pięknie, a ja nadal nie zmieniam zdania co do wydalenia Queiroza.
Zdziwiły mnie słowa Mourinho po meczu. Mówił, tak mało złośliwie. Nienormalne!
cloner - coś kuponik nie wszedł? :lol: :lol: :lol:

Chcesz przerwać jakąkolwiek passę? Man United wykona to za Ciebie :wink:

Awatar użytkownika
coo1er
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coo1er » 07 lis 2005, 17:12

Manumef pisze: Powiedział co wiedział "wierny kibic klubu wujka Romana "Funta vel. Ojro" Abramowicza.
Nie przeginaj równie dobrze moge powiedziec ze ty jestes wiernym kibicem Malcolma "Dolara vel. Funta de ojro" Glazera :D
Manumef pisze: Zdziwiły mnie słowa Mourinho po meczu. Mówił, tak mało złośliwie.
Bo Jose to kulturalny człowiek on nigdy nikogo nie obraża ani nigdy nic złosliwego nie mówi.

:)

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 07 lis 2005, 17:40

coo1er pisze:
Manumef pisze: Zdziwiły mnie słowa Mourinho po meczu. Mówił, tak mało złośliwie.
Bo Jose to kulturalny człowiek on nigdy nikogo nie obraża ani nigdy nic złosliwego nie mówi.

:)
Jose mourinho to człowiek kulturalny :?: Trafne stwierdzenie :wink: Kulturalny, oznacza - dobrze odnosi się do innych, nie obraża, jest świecącym przykładem dla najmłodszych. Nazwanie Ronaldinho małpą ( czy Eto'o - nie pamiętam dokładnie ) wspaniale uwidacznia znajomość biologii pana Mourinho. Poza tym prowadzenie za plecami działaczy Arsenalu rozmów z Ashley Colem doskonale uwidacznia wspaniałość i normalność współczesnego człowieka, oby więcej podobnych postaci w świecie interesów, a świat stanie się piękniejszy.
A no i zapomniałbym najważniejszego - trzeba po każdym meczu podkreślać wielkość swojej drużyny i wspaniałość samego siebie.

Wymieszać, dodać odrobinę chamstwa i danie gotowe.

Zablokowany

Wróć do „Anglia”