Jako komentarz do tego co napisałeś użyję Twoich własnych słów:ATI pisze:Patrick Vieira wróci do Londyńczyków.
ATI pisze:Jak się nie znasz na jakiejś lidze to lepiej nie nabijaj postów

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 25 cze 2006, 13:15
Jako komentarz do tego co napisałeś użyję Twoich własnych słów:ATI pisze:Patrick Vieira wróci do Londyńczyków.
ATI pisze:Jak się nie znasz na jakiejś lidze to lepiej nie nabijaj postów
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 25 cze 2006, 13:17
Sam Arsene Wenger powiedział, że jeśli Vieira będzie chciał wrócić to może liczyć na Arsenal. Więc chyba ty się dobrze nie znasz.RóżA pisze:Jako komentarz do tego co napisałeś użyję Twoich własnych słów:ATI pisze:Patrick Vieira wróci do Londyńczyków.ATI pisze:Jak się nie znasz na jakiejś lidze to lepiej nie nabijaj postów
ATI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 25 cze 2006, 13:20
ATI pisze:Sam Arsene Wenger powiedział, że jeśli Vieira będzie chciał wrócić to może liczyć na Arsenal. Więc chyba ty się dobrze nie znasz.
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 25 cze 2006, 13:22
RóżA pisze:ATI pisze:Sam Arsene Wenger powiedział, że jeśli Vieira będzie chciał wrócić to może liczyć na Arsenal. Więc chyba ty się dobrze nie znasz.
Dobra. Czekam aż poprzesz swoją tezę odpowiednim linkiem. Ja dysponuję wypowiedziami Wengera (oficjalnymi) o tym, że Vieira to już zamknięty rozdział w historii Arsenalu.
ATI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 25 cze 2006, 13:25
ATI pisze:Myślisz, że teraz nie mam co robić tylko bedę łaził po stronach Arsenalu, żeby znaleźć wypowiedź sprzed 2 miesięcy Skoro jesteś fanem Arsenalu, to na pewno to wyczytać skoro pisali o tym nawet na stronach Manchesteru United.
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 25 cze 2006, 13:30
ATI pisze:Myślisz, że teraz nie mam co robić tylko bedę łaził po stronach Arsenalu, żeby znaleźć wypowiedź sprzed 2 miesięcy Skoro jesteś fanem Arsenalu, to na pewno to wyczytałeś skoro pisali o tym nawet na stronach Manchesteru United.
ATI pisze:Sam Arsene Wenger powiedział, że jeśli Vieira będzie chciał wrócić to może liczyć na Arsenal. Więc chyba ty się dobrze nie znasz.
To sie nazywa nabijanie postow i to ma maxaATI pisze:Żeby grzać ławę Jak się nie znasz na jakiejś lidze to lepiej nie nabijaj postów. Carrick przechodząc do Man United będzie miał pewne miejsce w środku pomocy, a jeżeli chodzi o Arsenal to już niekoniecznie.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 25 cze 2006, 13:31
To sądzisz może, że mam zapisywać sobie wszystkie newsy, a potem je tobie zarzucaćRóżA pisze:ATI pisze:Myślisz, że teraz nie mam co robić tylko bedę łaził po stronach Arsenalu, żeby znaleźć wypowiedź sprzed 2 miesięcy Skoro jesteś fanem Arsenalu, to na pewno to wyczytać skoro pisali o tym nawet na stronach Manchesteru United.
Owszem pisali, ale o tym, że Vieira nie ma już czego szukać w ArsenaluNajlepiej jest palnąć jakąś bzdurę, której później nie można poprzeć nawet adekwatnymi do tego dowodami. Brawo
Ciekawe jest jeszcze to, że ten ślimak co rzuca bidonami sprowadził Rooney'a ubiegając Arsenal i parę innych zespołów. To samo się tyczy kupna RVN, który odrzucił wówczas między innymi oferty Realu i Bayernu na korzyść Man United.Messi E2 Ronaldinho pisze:A juz predzej Arsen kupi Carrica niz slimak Alex, sorry Gill, bo Alex najwyzej moze porzucac bidonami
ATI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 25 cze 2006, 13:43
ATI pisze:Śmieszny jesteś
ATI pisze:Z resztą według mnie błędem było sprzedanie Patricka Vieiry, co było doskanale widać po postawie Arsenalu w lidze angielskiej
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 25 cze 2006, 14:20
Raczej ciężko , by mieli wszyscy kontuzje naraz ,a i nie zapominaj o Rosickym - nowym nabytku Arsenalu.Także ja twierdze ,że Carrick to raczej dla Manchesteru ,ale nawet nie wiadomo czy wogóle odejdzie.Messi E2 Ronaldinho pisze:Co do Carricka w Arsenalu Arrow Cesc, Hleb, Silva jak wiadomo kontuzje nekaja co jakis czas Silve a Hleb bedzie pewnie grac na skrzydle wiec miejsce napewno bedzie
Adi_LFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Erix » 03 lip 2006, 15:41
Erix
Post Wyświetl pojedynczy post autor: efi » 05 lip 2006, 23:59
efi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 06 lip 2006, 0:04
ATI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: efi » 06 lip 2006, 0:09
efi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mihalinho » 15 lip 2006, 12:49
mihalinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 15 lip 2006, 13:29