West Ham United (zbiorczy) - Strona 4

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Który pierwszy opuści zespół ?

Carlos Tevez
15
20%
Javier Mascherano
21
28%
Obaj równocześnie
19
26%
nigdy nie odejdą
19
26%
Emberman
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emberman » 10 wrz 2006, 23:45

Ale gdyby nie te tranfery Teveza i Mascherano to wogóle nie było mowy o jakiś 100 milionach i etc. Tevez dziś pokazał kilka ładnych kiwek, po prostu był aktywny.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 10 wrz 2006, 23:47

Emberman pisze:Ale gdyby nie te tranfery Teveza i Mascherano to wogóle nie było mowy o jakiś 100 milionach i etc.

A to niby dlaczego :?:
Emberman pisze:Tevez dziś pokazał kilka ładnych kiwek, po prostu był aktywny.

Zgadzam sie, tylu bylo prorokow z eTevez sie bedzie odbijal jak pilka od Angielskich obroncow a tymczasem jest na odwrot :P Jescze zobaczymy w innych meczach jak sie spisze.

Emberman
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emberman » 10 wrz 2006, 23:52

A to niby dlaczego Question
A słyszałeś przed sezonem o mistrzoswie lub europejskich pucharach??
Lub o transferach :?: A Tevez przechodził tak : Rennes, ManU, Milan, Arsenal i w przedostatnim dniu patrzysz rano a tu Tevez w WHU a nigdzie nie było o zainteresowaniu się nim, a Mascherano?? To to już wogule jakoś tak przeszedł jakby to był dodatek do zamówionego towaru na Allegro :haha:

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 11 wrz 2006, 0:45

dlaczego Mascherano i Tevez nie grali dziś od początku :?:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 11 wrz 2006, 2:45

Bo trener WHU stwierdzil ze maja zaleglosci treningowe.

Tevez ladny wiatrak zrobil z Laursena wczoraj.Laursen to zawsze bylo drewno dobrze ze odszedl z Milanu bo u nas tylko szkla kontaktowe mu wypadaly podczas spotkan :P

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 23 wrz 2006, 23:30

Nie wiem co sie dzieje z ta druzyna... Meczu nie ogladalem bo nie mialem jak i gdzie, ale z tego co wiem to graja jedna wielka lipe. Mascherano rozegral cale spotkanie za to Tevez wszedl na boisko w 65' przy stanie 2-0... :roll:

Na rewanzowy mecz z Palermo ze skladu wylecial Ferdinand. Zostal zmieniony przez Mullinsa w 22' w skutek kontuzji.

West Ham jak narazie ma kryzys, a liczylem na nich w UEFA, teraz ich awans przy dobrej formie Palermo staje sie nierealny, a szkoda...

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 25 paź 2006, 2:14

Post Wysłany: Sob 23.09.2006 23:30

Ja nie wiem co sie dzieje z ta druzyna. Zdaje sie od remisu z Aston Villa, przegrali swoje wszystkie spotkania :? Ta druzyna jest w wielkim kryzysie, obecnie zajmuja 19 pozycje w tabeli... Najbardziej to mnie dziwi w porazka w Carling Cup z 16 druzyna Championship, Chesterfield. Okazali sie zamocni na West Ham. Nie wiem co w tych porazkach tkwi, ale zmiany w tym klubie musza jakies zajsc i to jak najszybciej.

Awatar użytkownika
MLSoccer
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 25 paź 2006, 4:46

guru pisze:
Post Wysłany: Sob 23.09.2006 23:30

Ja nie wiem co sie dzieje z ta druzyna. Zdaje sie od remisu z Aston Villa, przegrali swoje wszystkie spotkania :? Ta druzyna jest w wielkim kryzysie, obecnie zajmuja 19 pozycje w tabeli... Najbardziej to mnie dziwi w porazka w Carling Cup z 16 druzyna Championship, Chesterfield. Okazali sie zamocni na West Ham. Nie wiem co w tych porazkach tkwi, ale zmiany w tym klubie musza jakies zajsc i to jak najszybciej.
Mi sie wydaji dlatego, ze Jonathan Spector nie gral.Mloty wala do dna tabeli moze to celowa zagrywka ezbecji zeby zbic cene bo przeciez 2 gosci sie bije o klub.Moze E. Mazur jest nawet w to zamieszany a moze i ktos z SLD, Leszek M. nie moze byc :wink:.A tak bez zartow sam sie dziwie ze graja jak patalachy jak nic sie nie zmieni to 2 liga ale jeszcze jest sporo czasu do konca EPL i poczekajmy.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 29 paź 2006, 20:34

No i West Ham wkoncu wygral. 2-1 nad Blackburn, honorowego gola dla gosci zdobyl byly Kanonier, Bentley 8) Kibicow West Hamu moga tylko cieszyc 3 pkt. bo gra byl fatalna, ogolem to mecz stal na niskim poziomie. :? Druga bramka dla WH padla po roznym, ktorego nie bylo :roll: Wogole to dziwi mnie przegrana Blackburn, mozna powiedziec, ze przez caly mecz dominowali. :? To tak jak Arsenal wczoraj... no troche przesadzam :P

P.S. W nastepnej kolejce West Ham zmierzy sie wlasnie z Kanonierami :P

Awatar użytkownika
matt
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt » 29 paź 2006, 21:05

A co bardzo ciekawe WHU grał bez swych "asów" Mascherano i Teveza ;) Może to oni przynosza pecha :lol: Prawdą jednak jest, że gra West Hamu nie była na najwyższym poziomie i jak napisał kolega wyżej, dziwić może przegrana Blackburn. Miejmy jednak nadzieję, że WHU zacznie znowu dobrze grać i przede wszytskim wygrywać.

Awatar użytkownika
GrocaLKS
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: GrocaLKS » 31 paź 2006, 23:00

Też życzę temu klubowi jak najlepiej, choćby przez duży sentyment do filmu "Green Street Hooligans". Gdyby tylko nie ten lekki swąd związany z transferami dwóch Argentyńczyków...

Awatar użytkownika
limansky
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 31 paź 2006, 23:46

Dziwne jest to że Mascherano nie gra prawie wogóle, a Tevez wchodzi na ogony. Kiedyś gdzieś czytałem, że podobno trener Młotów musi wystawiać ich w każdym meczu, bo tak było odhaczone w kontrakcie. Wygląda na to, że okazło się plotką.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 01 lis 2006, 9:05

MAscherano dostał szanse, a nie zagrał za dobrze do tego jeszcze go pogryziono. Co do Teveza, narazie chodzi ładnie drybluje, troche ciagnei gre, lae nic pozatym. Pardew widac stawia ostatnio na bardzo zaufanych sobie ludzi. Co innego moze zrobic skoro aspiracje były bardzo wysokie, a pozycja bardzoooo niska. Jednak ci ostatnio go nie zawiedli, Teddy strzelil ladna brameczke, wiec dochodzi jeszcze jeden konkurent. Nie wiem kiedy, ale zbliza sie takze powrot Ashtona, kolejnego z zaufanych ludzi Alana wiec Tevez jesli sie nie wstrzeli moze byc trudno nawet o ogony.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 05 lis 2006, 23:50

West Ham powoli odzyskuje forme, wygrany mecz z anmi moza na nich podzialac tak jak na Arsenalu mecz z MU.
Messi E2 Ronaldinho pisze:Co do Teveza, narazie chodzi ładnie drybluje, troche ciagnei gre, lae nic pozatym. Pardew widac stawia ostatnio na bardzo zaufanych sobie ludzi. Co innego moze zrobic skoro aspiracje były bardzo wysokie, a pozycja bardzoooo niska.

Dokladnie, teraz gdy West Ham lapie forme to i moze Tevez lepiej sie wkomponuje w zespol. Skoro cala druzyna grala piach to trudno bylo oczekiwac od niego niewiadomo czego. Obaj Argentynczycy sa wypozyczeni do konca sezonu i jeszcze maja duzo czasu na pokazanie sie :wink:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 06 lis 2006, 0:13

guru pisze:Dokladnie, teraz gdy West Ham lapie forme to i moze Tevez lepiej sie wkomponuje w zespol. Skoro cala druzyna grala piach to trudno bylo oczekiwac od niego niewiadomo czego. Obaj Argentynczycy sa wypozyczeni do konca sezonu i jeszcze maja duzo czasu na pokazanie sie

Naprawde myślisz, ze sa wypożyczeni... MSI widac wycofuje sie z Corinthians bardzo szybko. Juz mowi sie o kolejnym zawodniku, ktory nalezy do nich :arrow: Carlosie Alberto, ze w przerwie zimowej dołaczy do Mascherano i Teveza. Do tego MSI nie płaci za Nilmara. Wszystko wskazuje na to, ze nici z proby zrobienia potegi z Corinthians, a co za tym idzie mozliwosc powortu do Brazylii obu Argentynczyków nie bedzie miała miejsca. A wogole głośno było o tym, ze oni nie sa wypożyczeni a definitywnie sprzedani i to chyba było oficjalnie zakomunikowane. Należa do MSI i to nich, albo od rozmów z działaczami WH zalezy czy po sezonie obaj zostana czy podaża wraz ze swoimi włascicielami do innej druzyny w celu budowy światowej potegi...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”