Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 13 gru 2006, 11:50
spyrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 13 gru 2006, 12:25
Łatwe, a jakże. Newcastle to zespół niepoukładany, który traci głupie punkty. Jeśli Chelsea chce dogonić United, musi zwyciężyć. Mecz dużo łatwiejszy, niż spotkanie z Arsenalem pechowo zremisowane 1:1.spyrczak pisze:Dzis czeka The Blue's napewno nie latwe spotkanie z Newcastle United
Loczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 13 gru 2006, 12:38
Zgadza sie ale ostatnie 3 mecze wygrali w tym z Reading i z Portsmouth czyli z nie znowu takimi slabeuszami plus remis z Arsenalem wiec nie wiem czy remis na Emirates mozna nazwac glupia strata punktowLoczek pisze:Łatwe, a jakże. Newcastle to zespół niepoukładany, który traci głupie punkty.
spyrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 13 gru 2006, 12:45
Ja napisałem " pechowa " strata punktów, a nie " głupia " a to różnica kolosalna. Poza tym popularne Sroki są wypunktowane licznymi kontuzjami, których liczba przewyższa tą z Chelsea. Nie chcę być złym prorokiem, ale dla Newcastle ten mecz jest przegrany. Patrząc jeszcze na wypowiedzi buńczucznego Jose, na motywację piłkarzy ... oj będzie się działo. Typuję 2:0 dla Chelsea.spyrczak pisze:Zgadza sie ale ostatnie 3 mecze wygrali w tym z Reading i z Portsmouth czyli z nie znowu takimi slabeuszami plus remis z Arsenalem wiec nie wiem czy remis na Emirates mozna nazwac glupia strata punktow Smile nie twierdze ze bedzie to trudniejsze spotkanie dla Chelsea niz z Arsenalem czy tez z Manu ale wydaje mi ise ze Newcastle tanio nie sprzeda skory i powalczy na Stamford Bridge chocby o ten jeden pkt Wink
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 13 gru 2006, 19:56
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: McLaren » 13 gru 2006, 20:15
McLaren
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 14 gru 2006, 1:01
McLaren pisze:Nie wiem czego spodziewać się po Newcastle, ale raczej nie zwycięstwa. Grają raz dobrze, raz słabo.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 15 gru 2006, 14:36
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 15 gru 2006, 15:57
... i CSKAEbi pisze:a w tej edycji CL w polu zostawili HSV i Porto
spyrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 15 gru 2006, 18:38
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarArsLyo » 15 gru 2006, 20:47
BarArsLyo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: danl16 » 15 gru 2006, 21:14
oj człowieczkuBarArsLyo pisze:Uważam, że do dalszych gier przejdzie Chelsea, chociaż całym sercem jestem za PortoAle jednak Chelsea jest za silna chyba na Portugalczyków, którzy nie dość, że wszystkich swoich najlepszych piłkarzy wyprzedali (kilku do Chelsea) to jeszcze stracili trenera w osobie Jose Mourinho. Trudny to będzie dla nich dwumecz, mam nadzieję, że powalczą.
Porto-Chelsea 1:1 i Chelsea-Porto 2:0
danl16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 15 gru 2006, 23:15
Einar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 17 gru 2006, 20:13
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 17 gru 2006, 23:41
Bramkę przypisano Howardowi.Ballack dzisiaj moze nie błyszczał, jednak to on(moze Howard)
metol
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio